Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE 32

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Benim Cep Telefonum General Mobile Discovery Elite 32 Gb Atmış Oldugum Resimden De Anlaşıldıgı Üzere Telefonu Sadece Bu Halde Kalıyo Yani Nasıl Desem Hard Reset Atamıyorum Telefonuma Çok Degişik Seyler Oldu Rom Atarken Fastboot mode ekranında Kaldı Hard Reset Falan İşlemiyor Anlıyacagınız Arkadaşlar Telefonum Şu an çöp Ama Ben Genede Size Sorayım Dedim Buna Bilgisayardan Benim Yapa bilecegim Bir Müdahale Varmı dır Arkadaşlar Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok Teşekkür Ederim Ben Biraz Denedim Olmadı .d Brick Felan Diyolar Galiba Buna Ama Fastboot Mode da brick araştırdım bulamadım GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE 32

• Up Up Up
  • keremlag kullanıcısına yanıt
    Burada gayet güzel anlatmış nasıl düzeltileceği;

http://generalmobileforum.com/Konu-General-Mobile-Discovery-Elite-32-GB-Stock-Rom-Orjinal-Rom.html
  • Teşekkür Ederim ForumBer.. Deniyeceğim Sonra Dönüş Yapacağım
  • Biraz Uğraştım Fakat Bir Hata Aldım Ki Dediklerini Harfiyen Yaptım Hatayı Yazıyorum Lütfen Daha Öncesinde Başına Gelen Varsa Bir Cevap Yaza bilir mi Acaba ?

ALDIĞIM HATA İSE BU : open com port fails please check if ohter programs are using the com port qdloader ! ! !

• Garanti varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremlag

Biraz Uğraştım Fakat Bir Hata Aldım Ki Dediklerini Harfiyen Yaptım Hatayı Yazıyorum Lütfen Daha Öncesinde Başına Gelen Varsa Bir Cevap Yaza bilir mi Acaba ?

ALDIĞIM HATA İSE BU : open com port fails please check if ohter programs are using the com port qdloader ! ! !

Programı yönetici olarak çalıştırıyorsun değil mi?

Halledemez isen TeamViewer'dan yardımcı olabilirim.

• yonetici olarak da denrdim fakat sonuc ayni team wiewerden baglanabiliriz eger musaitsen bu arada cihazin garantisi yoktur gecen ay bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.