Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Discovery Elite fiyat/performans alanının en iyisi olduğunu düşündüğüm için almayı planlıyorum fakat General Mobile geçmişini çok temiz görmüyorum ve Elite hakkında verilen sözlerin yerinde durulmadığını göz önüne aldığımız zaman telefonun çöp durumuna gelmesinden korkuyorum. Özellikle en çok üzüldüğüm nokta Android 4.4.2 kitkat güncellemesi duyurusu aylar önce verildi ve bu konu hakkında hala tık yok. Sizce 4.4.2+ er yada geç gelir mi? Telefonu önerir misiniz? Düşünceleriniz nelerdir?

General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz?

• Telefona yazilim destegi sifir er yada gec gelecektir bence, donanim harika, kamera iyi ama yazilim destegi olmayan ve arkasinda telpa ve Gm gibi bir firma varken yerinde ollsam tercih etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Evet, bu konuda sana katılıyorum fakat insan bu fiyata bu performans olanağını görünce almak istiyor. Umarım 4.4.2 gelir. Alternatifleri var fakat aynı fiyata yada daha pahalı fiyatlara donanım olarak daha düşük. Bu yüzden çok kararsızım
  • Açıkçası firma hiç bir sözünü tutmadı.Ben şuan discovery kullanıyorum telefondan batarya süresi haricinde memnunum zamanında 600tl'ye aldım.Telefonu ilk aldığımızda yazılım tarafında kimse bir beklenti içinde değildi fakat kısa süre içinde firma tutamayacağı sözler verdi ve telefonları takip eden yazılımın önemi bilen kesimin tamamını kaybetti.Sizinde söylediğiniz gibi bu firmanın ne geçmişi temiz ne de geleceği temiz olacak o yüzden ben elite versiyonunu önermiyorum.Alternatif olarak nexus 5 veya lg g2 düşünebilirsiniz performans arıyorsanız nexus 5 bataryaya önem veriyorsanız lg g2 tercih edebilirsiniz
  • Yalan dolanla is yapan firmanin urunu alinmaZ bence

• Asla para kaptirmayin.

jelatıne bıle dogru duzgun yazamıyorlar..

General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 25 Ağustos 2014; 18:22:26 >

• Yazılım desteğinin yok denecek kadar az olması beni telefondan soğuttu fakat orjinalinde Gionee firmasının üretmiş olduğu bir telefon bu kısmen içimi rahatlatıyor ve Gionee hangi yazılımı çıkarırsa günceleme verirse GM bunu direk alıp tek yaptığı Türkçeye çevirmek olacak. Gionee modelinede 4.4.2 gelmedi Sanırım Snapdragon üreticilerinden kaynaklı bir durum. Nexus 5 ve LG g2 yi inceliyorum fakat bu iki telefonda da 32 gb modeli çok pahalı bu konuda elite fiyat açısından çok daha iyi. Artık telefon seçme işi çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanda 32 gb LG G2 1250 tl civarlarında. Öyle çok pahalı falanda değil. Güncelleme olayı da Qualcomm ile alakalı bir sorun değil. Çünkü aynı donanımı neredeyse piyasadaki bütün üst düzey telefonlar kullanıyor (ki onlara nexus 5 de dahil) ve hepsi 4.4.2 hatta 4.4.4 versiyon güncellemelerin aldılar. Sorun tamamen Gionee ve dolayısıyla General Mobile firmasında. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar malesef. Android 4.4 versiyonuna bile bu kadar sancılı güncelleme geliyorsa ilerde çıkacak Android L versiyonuna güncellemenin hiç gelmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bence piyasadaki diğer markaların (Sony Z1 veya LG G2) telefonlarına bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

Şuanda 32 gb LG G2 1250 tl civarlarında. Öyle çok pahalı falanda değil. Güncelleme olayı da Qualcomm ile alakalı bir sorun değil. Çünkü aynı donanımı neredeyse piyasadaki bütün üst düzey telefonlar kullanıyor (ki onlara nexus 5 de dahil) ve hepsi 4.4.2 hatta 4.4.4 versiyon güncellemelerin aldılar. Sorun tamamen Gionee ve dolayısıyla General Mobile firmasında. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar malesef. Android 4.4 versiyonuna bile bu kadar sancılı güncelleme geliyorsa ilerde çıkacak Android L versiyonuna güncellemenin hiç gelmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bence piyasadaki diğer markaların (Sony Z1 veya LG G2) telefonlarına bakın derim.

Git sen al paralel lg yi..

• Cihazi kullanmayan herkes yorum yapiyor.Bilader cihaz harika.Bu fiyata boyle bir canavar bulmak çok zor.Cihazi aldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Yazilimi dert etme.Çünkü cihaz general mobilenin amiral gemisi.Er yada geç güncelleme alacaktir.Cihaz performansı harika.Oyunlarda en ufak donma kazma yok.internette gezerken çok hizli ve sekmeler hizli aciliyor.Cihaz parasinin hakkini veriyor ve fazlasıyla.Kamerasi harika diyebilirim güzel çekimler yaomakta.Telefonu alabilirsiniz marka takintiniz yok ise.Donanim ve performans meraklisiysan kaciralamayacak bir cihaz.Çok memnunum cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

Şuanda 32 gb LG G2 1250 tl civarlarında. Öyle çok pahalı falanda değil. Güncelleme olayı da Qualcomm ile alakalı bir sorun değil. Çünkü aynı donanımı neredeyse piyasadaki bütün üst düzey telefonlar kullanıyor (ki onlara nexus 5 de dahil) ve hepsi 4.4.2 hatta 4.4.4 versiyon güncellemelerin aldılar. Sorun tamamen Gionee ve dolayısıyla General Mobile firmasında. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar malesef. Android 4.4 versiyonuna bile bu kadar sancılı güncelleme geliyorsa ilerde çıkacak Android L versiyonuna güncellemenin hiç gelmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bence piyasadaki diğer markaların (Sony Z1 veya LG G2) telefonlarına bakın derim.

Git sen al paralel lg yi..

Olur...

• Güncellemeyi falan zaten geçtim. O telefonu eline alıp hiç inceledin mi. Eline alıp incelediğinde vazgeçeceğini iddia ediyorum. 500-600 TL'lik telefonlardan bile daha adi bir malzemesi var, ses açma kapama, güç tuşları lıngır lıngır oynuyor, plastiğinin kalitesi oyuncak telefonlar kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Ağustos 2014; 14:02:38 >
  • ekorender E kullanıcısına yanıt
    LG g2 gerçekten iyi bir alternatif fakat arka tarafa konumlandırılmış sihirli tuştu sanırım ismi beni çok rahatsız etti.
  • Lg daha makul bir tercih olur bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Sen discovery eliteyi mi eline aldın yoksa oyuncak telefon mu İyi sallamışsın.Cihaz elimde ve abarttıklarınla hiç alakası yok.

Sizin övdüğünüz g2nin arka tarafının gıcır gıcır ettiğini söyleyen insanlarla dolu.Malzeme kalitesi kötü diyen kullanıcılar dolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xAsiriDozx -- 25 Ağustos 2014; 15:02:04 >
  • Elimize alıp inceledikki yorum yapıyoruz.Bu durumda bilip bilmeden sallayan sen oluyorsun. Telefonun sahibi olarak toz konduramaman normal. Klasik aidiyet duygusu. LG G2, malzeme ve işçilik olarak GMD Elitten 10 kat üstündür.

Yerinden çıkacak gibi lıngır lıngır sallanan tuşları o telefonun nasıl bir üretim kalitesine sahip olduğunu gösteriyor. Sırf siz kazıklandınız diye milleti yanlış yönlendirmeyin.

Adetim gereği fanboyları banlıyorum, kusura bakma.

Almayı düşünün arkadaşa sesleniyorum, sakın bu fanboyların sözlerine aldırmayın, o telefonu almayın, nokta. Arkadaşım git mağazada incele zaten vazgeçeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Ağustos 2014; 18:22:04 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Lıngır lıngır oynayan tuşlar? Bu konuda abarttığını düşünüyorum. Tek malzeme kalitesi ile yorum yapmak yanlış olur. Kamera,İşlemci,Ram,Rom vs unsurlarını da göz önünde bulundurmak gerek.

Bu arada hiçbir markanın fan boyu değilim olmam da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunYFalcon -- 25 Ağustos 2014; 17:21:38 >
  • Sen bilirsin. Benden uyarması. Hangisini istiyorsan al keyfine bak. İyilik yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 25 Ağustos 2014; 17:56:52 >
  • O bütçede G2,Z1 ve Nexus 5 varken cip heleki Telpa ve GM firması yazılım destek yok malzeme çöp almayın.

• SAKIN! ALIRSAN UMARIM YERSİN! TIPKI GM VE TELPA GİBİ!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.