Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsak olarak ufak tefek problemler var ancak bu güne kadar beni rahatsız edecek olumsuz bir problemle karşılaşmadım, kameraları gayet iyi. Şarj süresi bahsedildiği kadar kötü değil kesinlikle, gün boyu gps ve 3g kullanıp navigasyonla tüm İzmir'i gezdim ama yine de eve ulaşabildim akşam şarjım bitmeden. Malzeme olarak plastik dandik gibi görünüyor insana pek güven vermiyor ilk başta ama aslında kasası göründüğünden çok daha sağlam. Kafana takılan özel bir soru veya sorun varsa mesajıma cevap olarak yaz ekran görüntüleriyle test sonuçlarını sana iletirim.
  • Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.
  • BillCipherDude kullanıcısına yanıt
    Hahaha -_-
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Jelatine doğru düzgün yazamadıkları şey nedir?
  • Android'i Adroid diye yazmışlar bi de Snapdragon'u Snapdrogon olarak

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    Salladigin çok belli.Fan boyu olan sensin kaziklanmisim haha güldürdün Teşhir ürününü kullandin sanirim Sen Marka düşkünü olduğun belli.Sırf discoveryde hatalar oldu diye eliteyede ayni tepkiyi gösteriyorsun ama eliteyi tam olarak inceleme memiş sin.Çok abartarak konusuyorsun.Cihaz elimde anlattigin hikaye bana çok abest ve komik geliyor

• Kardeş Ben öneririm neden dersen abimde zenfone 6 var 2 gb rami var cok rahat çalışıyo telefon bide 3gb rami düşün heralde baya rahat android kullanırsın fakat böyle performanslı telefonlar batarya durumlarına bak derim. fakat gmd elite gayet güzel tip bakımındanda zaten performansı gayet güzel. Öneririm
  • xAsiriDozx kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum adam gelmiş Fan boyları banlıyorum diyor Banla bakalım
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar detaylı bir incelemeden sonra Elite almaya karar verdim. Aldıktan sonra sorusu olan sorabilir.
  • Şimdiden hayirli olsun emin ol pişman olmayacaksin aksine cihazdan memlun kalacaksin.Almadan önce bende çok düşündüm g2 arasında iyi ki elite almisim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.