Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Şubatta Tanıtılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi yanlis bilgi vermek istemem ama yanlis ta hatirlayabilirim yuksek birpara karsisinda veriyormus ayrica qualcomm um hizmet kalitesi daha iyiymis genel mudur cok yardimci oluyorlar demisti ve android surum updateleri qualcomm da daha kolay demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsicovery 2 yaza kadar kalmaz arkadaşlar o kadar gecikmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Ben demiştim daha önce ama kimse bana inanmamıştı :) discovery elite discovery2 den önce çıkacak

bak seni 1 haftadır bütün discovery konularında görüyorum. her mesajında discovery elite daha önce çıkacak demiştin. kimse sana inanmamıştı yalancı çoban oldun. şimdi bu mesajını okudum nasıl kahkahalar attım anlatamam. hala gülüyorum bak :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery52

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Madem duyuyorsunuz niye sd400 koyuyorsunuz mtk6592 koysanıza

Mediatek acik kaynak kodlarini vermedigi icin zaten suan discovery e android surumu yukseltilemiyor ayrica qualcomm la yapilan bir isbirligi soz konusu

Peki ya o ekran kati nedir?povervr sgx544 bile adreno 305'ten daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ongbak96

quote:

Ben demiştim daha önce ama kimse bana inanmamıştı :) discovery elite discovery2 den önce çıkacak

bak seni 1 haftadır bütün discovery konularında görüyorum. her mesajında discovery elite daha önce çıkacak demiştin. kimse sana inanmamıştı yalancı çoban oldun. şimdi bu mesajını okudum nasıl kahkahalar attım anlatamam. hala gülüyorum bak :DD

Malesef benim kaynagim bugra hocam.kadar saglam deil ayrica genel mudur de once 2 cikacak demisti video da ( ces 2014 deki )

• Bu arada ben elite daha sonra cikacak demistim

• quote:

Orijinalden alıntı: ongbak96

quote:

Bizim milletimize iyilikte yaramıyor bazen söylediğime pişman ediyorlar. sonra gelip sen gm de mi çalışıyon sallama vs vs bazıları geliyor ağır hakaret eden bile oluyor
  • Elite ile 2 arasında ne gibi farkliliklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Elite ile 2 arasında ne gibi farkliliklar var

Discovery2, Discovery1'in biraz daha düzeltilmiş hali; ama Elite yüksek donanımlı bir model yani amiral gemisi..

Edit: 'Amiral Gemisi' demek çok garip oluyor; sanki firmalar telefon yapmıyorlar da Amiral Battı oynuyorlar :D

• Ahahahah amiral batti ya cok guldum ya

• Eğer D2 ye kesin 2 GB RAM koyarsa hoş olur.

• Evet bilgi kesin

• discovery 2, 2gb ramin yanında en az snapdragon 600 veya başka bir dengi ile gelmeli ama en önemli nokta ekranın 720p kalması

• Ram 2 GB yapmışlarda Grafik Birimi Berbat Ya onu napacaz ?
  • Evet 2gb ile revize edilmesi firma için bol kazanç anlamı taşımaktadır. Bizler için ise kaymaklı kadayıf anlamı taşımaktadır. Merak etmeyin gpu çok ziyadesiyle yetecektir.
    Ben mi ? Benim gözüm ya "Elite" ya da Xperia Z2" de.... Bakalım zaman ve fiyatlar bizi nereye götürecek...

Abartılı fiyatlar oluşursa kurdan dolayı mecburen Discovery II olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 26 Ocak 2014; 17:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Elite ile 2 arasında ne gibi farkliliklar var

Discovery2, Discovery1'in biraz daha düzeltilmiş hali; ama Elite yüksek donanımlı bir model yani amiral gemisi..

Edit: 'Amiral Gemisi' demek çok garip oluyor; sanki firmalar telefon yapmıyorlar da Amiral Battı oynuyorlar :D

teşekkürler cevap için
  • quote:

Peki Bu Model Ginoe E7 mi Bir Bilginiz Varmı ve Fiyat Politikası Hakkında Bi Yorumunuz Var mı Buğra Bey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Peki Bu Model Ginoe E7 mi Bir Bilginiz Varmı ve Fiyat Politikası Hakkında Bi Yorumunuz Var mı Buğra Bey?

Birebir aynisi gelmeyebilir elife e7 nin belki direkt aynisida olabili cunku heran degisiklik yapabilirler cihaz uzerinde belli olmuyor

Fiyat kimse bilemez daha cikmadi ama bildigim tek sey elite 1400 liradan faxla olmayacak
    Ne kadar olur kimse bilemez :)

• 1400 her şekilde yüksek bir rakam uygun zaman kollanılırsa s4, nexus 5, g2 alınır o paraya hepside arkasında koca firmalar olan aletler.

• Bencede bire bir aynisi olmayacak e7 atutu 31 bin puan elite 35 bin kusur bu nedemek siz anlayin artik :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.