Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Şubatta Tanıtılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru hocam. Haklısınız. Peki elife e7' mi yoksa başka bir telefon mu? Var mı bir duyumunuz veya tahmininiz. Xiaomi mi3 olmasın... Dermişim... ;)

Suları bulandıralım biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Doğru hocam. Haklısınız. Peki elife e7' mi yoksa başka bir telefon mu? Var mı bir duyumunuz veya tahmininiz. Xiaomi mi3 olmasın... Dermişim... ;)

Suları bulandıralım biraz.

Benim bildigim birebir elife e7 aynısı olmayacak
    Hangi cihaz olur bilemiyorum.

Kucuk bi ihtimal direkt aynısınıda getirebilirler

• Evet hocam ama su var birebir aynisi olsa elife e7 31 bin puan elite 35 bin almis bence daha gucluau de olabilir ( ama tazilimsal degisiklik yapmis ta olabilirler ) bu fark ondan da kaynaklaniyor olabilir

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Aslında e7'nin bile birkaç tane farklı omodeli var. 2 GB ve 3 gblik modeller var. LTE' ki bir model var. En uygununu seçerler herhalde.
    Bana 2 gblik Discovery 2 yeterce artar... Uygun fiyatlı olur umarım...

• Anladığım kadarıyla
    Discovery II = 2gb Ram
    Discovery Elite 16gb = 2gb Ram
    Discovery Elite 32gb = 3gb Ram ile çıkacak .
    Belki de Türkiyede sadece 32gb'lık olan satışa sunulur.
  • Mantikli bir yaklasim olmus :) bence artik birinin cikip aciklamasi lazim

"elife e7aynısı olmayacak "demek kesin bir yargı demek. Bu fikirlerinizin bir dayanağı olduğunu gösteriyor ve sizi bu konuda " yıldız " yapıyor .....
    Sorum şu : Kameradan umarım kısmazlar, ya da şöyle diyeyim... nelerden kısacaklar ? Amaç maliyeti düşürmek mi ? negatif yönde kırpma olacak mı ?
  • Elite hayal kırıklığı olacak, görürsünüz..

• :)) en önemlisi şarjı ne kadar gidecek :)) her gün diyalize girecek mi yoksa :) 2 ve ya 3 günde mi bi diyalize girecek bence en önemli soru odur =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18_RetkiT_18 -- 27 Ocak 2014; 15:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

"elife e7aynısı olmayacak "demek kesin bir yargı demek. Bu fikirlerinizin bir dayanağı olduğunu gösteriyor ve sizi bu konuda " yıldız " yapıyor .....
    Sorum şu : Kameradan umarım kısmazlar, ya da şöyle diyeyim... nelerden kısacaklar ? Amaç maliyeti düşürmek mi ? negatif yönde kırpma olacak mı ?

Kucuk bir ihtimal aynısıda olabilir yazdım :)
    yalancı cıkmak istemem sonra birden karar degistirebilirler iyilestirme vs her sey olabilir cihaz uretime gecene kadar kimse bilemez

Ama saglam bir cihaz olacagı kesin fiyat benim bildigim 1400 gecmeyecek. Umarım 1000-1200arası gelir

nerden biliyonuz ya. 1400 TL yi geçmeyecek. bizde söyleyin bizde öğrenelim. :))

bu telefon sonuçta ithal olacak kur 1 yıl önce $ 1,78 di şuan 2,32 de.
    kimse istemez pahalı olmasını fakat bu kadar kesin konuşmayın. geçmeyecek, kesin geçmeyecek gibi.

he şunu ben diyebilirim bende bu telefonu almayı düşünüyorum fakat 1,250 den fazla olursa bende almam başka seçeneklere bakarım.
  • quote:

Ben de benzer şeyleri düşünüyorum. Discovery 2 CES'te resmi olarak tanıtılmadı diye biliyorum. Golcü bey Murat Çevik beye verdiği röportajda açıkladı telefonu. Zaten diğer tüm teknoloji siteleri haberi büyük olasılık o röportajdan aldı

Buğra hocam affına sığınarak ben hala Discovery 2 piyasaya daha önce çıkacak diye düşünüyorum... Umarım siz haklı çıkarsınız. :)

Murat Çevik?

• Bence t9 maduru :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Elite hayal kırıklığı olacak, görürsünüz..

Evet tamam sen dediysen hayal kırıklığı olacak hadi git sen lumianla oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Madem duyuyorsunuz niye sd400 koyuyorsunuz mtk6592 koysanıza

mtk 4.4 güncellemesi için kodları vermediği için yollarını ayırıp qualcooma geçti niye mtk işlemciye geri dönsün ki. bu haliylede kullanıcısına istedigini verecektir. dicovery 1 e bu yüzden 4.4 güncellemesi gelmeyecek
  • Yalniz ben hep muharrem.dedim.iste yanlis ezber yapmişiz :) muzaffer golcu genel mudurun ismi twitterdan mutlaka takip ediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

mtk 4.4 güncellemesi için kodları vermediği için yollarını ayırıp qualcooma geçti niye mtk işlemciye geri dönsün ki. bu haliylede kullanıcısına istedigini verecektir. dicovery 1 e bu yüzden 4.4 güncellemesi gelmeyecek

Hadi ya röportajda 4.4 geleceğini söylüyordu bu kadar mı kolay yalan söylemek.
    Bunlar general mobile planet için de android güncellemesi yapacaklarını söylemişlerdi ama asparagas çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Hadi ya röportajda 4.4 geleceğini söylüyordu bu kadar mı kolay yalan söylemek.
    Bunlar general mobile planet için de android güncellemesi yapacaklarını söylemişlerdi ama asparagas çıktı.

satışı devam ede bi telefoniçin güncelleme gelmeyecek demek o satışın bıçak gibi kesilmesi demek. tabiki öyle diyecek.

• Hadi bakalım getirin şu telefonu ucuzdan da piyasa kendine gelsin . .
  • quote:

Ben de benzer şeyleri düşünüyorum. Discovery 2 CES'te resmi olarak tanıtılmadı diye biliyorum. Golcü bey Murat Çevik beye verdiği röportajda açıkladı telefonu. Zaten diğer tüm teknoloji siteleri haberi büyük olasılık o röportajdan aldı

Buğra hocam affına sığınarak ben hala Discovery 2 piyasaya daha önce çıkacak diye düşünüyorum... Umarım siz haklı çıkarsınız. :)

Mesut Mesut
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.