Şimdi Ara

General mobile discovery garanti durumu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar n11 den general mobile discovery telefonumu aldım telefonda şöyle bir sorun vardı:telefon şarjda değilken kullanım esnasında kendi kafasına göre dokunmatiğe basıyor işlemler yapıyordu.Sürekli olmuyordu fakat mesela telefonu eline aldın bi 5 dk kurcaladın o zaman bu sorun oluyordu.İşte bu yüzden telefonu telpaya yolladım sorunu kağıda yazıp belirttim.10 gün sonra telefon geldi yapılan işlemse şöyle:Yazılım güncellendi.(Telefona kitkatı yükleyip yollamışlar.)

Arkadaşlar telefon geldi fakat sorunu çözememişler sorun hala devam ediyor.

Bende internette dolaşırken 7 gün sonra eğer üründe herahngi bir arıza var ise 30 gün içinde iade yada değişim talep edebilirsiniz. diye bir yazı gördüm.

Arkadaşlar sorunun donanımsal olduğunu anladım ve ürünün değişimi talebinde bulunmak istiyorum.

Sizce cihazı değiştirirlermi arkadaşlar lütfen yardım edin servise gönderip 10 gün daha beklemek istemiyorum lütfen bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirsin.

Saygılarımla...

• değişim konusunu bilmiyorum ama sizinle birebir aynı sorunu yaşamıştım. cihazı servise gönderdim. ekranı değiştirmişler. şuan sorun yok.
  • Bendede ekran kirildi kılıfla dusurdum çerçevede sorun yok ama cam kırıldı fiyatı ne kar soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @%#-#%@ @ kullanıcısına yanıt
    Fiyat her yere göre degisir hocam.

• Telin pert olayı varmış bi tanıdık şarj sorunuyla garantiye gondermis teli perte çıkmış garanti öyle yazmis simdi teli gondermiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.