Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
98.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitkat yükledikten sonra bilgisayardan şarj ederken usb ibaresi çıkmamaya başladı, ben de kitkat kaynaklı hata sanmıştım ama anladım ki şarj yuvası gitmiş hem de 1 sene sonra. İzmit'te bu işi düzgün şekilde ve hızlı yapacak yer var mıdır? Göndermeyeceğim, başında bekleyeceğim.
  • benim de cihazım soketi arızalandı. cihaza entegre arızası demişler. entegre arızası ne demek bize yutturmaya çalışıyorlar. ya işin ters tarafı garantisi bitmedi cihazın. işim olsun diye yuttum. 45 tl para istediler. ödedim. cihazdan memnunum ama bu yaptıkları ayıp.
  • Arkadaşlar, hızlı olsun diyordum ama İzmit'te bir telefoncuya gittim 30 tl'ye bir saatte yaparız dedi, USB de düzelecek mi dedim, abi onu biz yapamayız, sen Soydan'da İletkom'a bir sor dediler (allah razı olsun)
    İletkom'a gittim, problemi anlattım bir saat içinde telefonumu almam lazım dedim, bu işlem ücresiz ama pazartesiden önce veremeyiz dediler, teşekkür ederim dedim, çıkacakken oradaki bayan bana size makul bir teklif sunuyorum; başka yerde tamir ettirseniz dahi en fazla 1 ay dayanır bu sefer garanti bozulacağı için 270 tl verip ana kartı değiştirmeniz gerekir dedi, hızlıca düşünüp dediklerini yapmaya karar verdim, telefon hafızasındaki tüm bilgileri sd kart atıp sd kartı ve sim kartlarımı söküp verdim, dedikleri gibi pazartesi vermediler ama salı günü telefonum yenilenmiş halde elimdeydi. 1,5 sene sonra 0 telefon sahibi oldum.
  • General Mobile PİŞMANLIKTIR hele hele de elinize discovery geçtiyse.

2 yıllık General Mobile discovery kullanıcısıyım.

1- 6. ayında şarj soketi bozuldu. (kullanıcı hatası deyip 50 tl aldılar)
    2- 1 seneye kalmadan tekrar bozuldu.
    3- ekranda onlarca ölü piksel çıktı.
    4- bu ölü pikseller mantar gibi büyüdü ve fındık kadar oldu yayıldı ekrana.
    5- garanti kapsamına sokmadan ücret istediler 250 küsür TL.
    6- cihaz geri geldiğinde hafıza kartı görmedi ve kasayı 2 yerden kırmışlar, vidayı fazla sıkmış.
    7- zaten zayıf dayanıksız olan cihaz çöp oğlu çöp oldu.

buyurun size resimler.

ne zamandır ölü piksel kullanıcı hatası oldu????

evet discovery çabuk bozuluyor diğerlerine göre fakat sıkıntı bu değil. GM den telefon alınmaz, ya da son tercih olur neden mi?

Çünkü cihazlarının arkasında durmuyorlar. Berbat bir kalite 300 tl lik yerli cihazdan daha berbat. herşeye kullanıcı hatası demese yapıverse ortada sorun olmaz ama özetle telpa = pişmanlık

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

• Ankara'da şarj soketi tamiri ve sim kart slotu tamir ettirebileceğim temiz iş yapan bir yer var mı?
  • Bilgisayara bağlayınca kablo oynadığında bağlantı gidiyordu, bende garanti bitmeden götüreyim dedim. Bugün profili alışveriş merkezine kendim götürdüm cihazı. 62 TL istediler, kabul etmedim, orada biraz tartıştık, eşimin telefonundan da 2 defa olmuş ve ücretsiz değişmişti çünkü. Toplayın cihazı dedim. Eve geldim ve artık bilgisayar hiç görmüyor. İyi kötü çalışan soketi de bozdular. Yarın tekrar gideceğim ve bugünkü kadar sakin olmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 13 Ağustos 2015; 16:48:18 >
  • Ablamın telefonundan bu sıkıntı yaşandı sanırım bizimkini bedava yaptılar diye biliyorum şu anda discovery 2 mini kullanıyorum inşallah sorun yaşamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj Takip # 130815205646

adem tekin Kayseri 13.08.2015 20:56
    Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 6 gün 12 saat 14 dk. 5 sn.

teleonum şuan serviste oldugu için IMEI NOSUmevcut değil fakat servis form nusu 3972015469738. telefonda çeşitli sıkıntılar meydana gelince servise verdim yanlız benden servis ücret talep etmekte. discovry nin kronik sorunlarını yaşamaktayım bunlar şarj soketinin bozulması ve ekranda beliren sarı lekeler. bu sıkıntılar hemen hemen tüm discovery kullanıcılarında mevcut olup bunu sizin benden daha iyi bildiğinizide biliyorum. eğer telim garanti kapsamında tamiratı yapılmayacaksa tarafıma iade edilmesini talep etmekteyim. gerekli kararı tüketici hakem heyetinin vereceğine eminim

Murat ASLAN TELPA destek 14.08.2015 17:47
    Önceki mesaj ile arasındaki süre: 20 saat 51 dk. 10 sn.

Sn. tekin ,

iadesi sağlanmıştır
    saygılarla

adem tekin Kayseri 16.08.2015 14:04
    Önceki mesaj ile arasındaki süre: 1 gün 20 saat 16 dk. 17 sn.

siz sattıgınız telefonlara neden 2 yıl garanti veriyosunuz. boş yere milleti kandırmayın bundan sonra her ortamda sizin servis hizmetlerinizden bahsedeceğim. saygılarımla ................

Murat ASLAN TELPA destek 17.08.2015 17:29
    Önceki mesaj ile arasındaki süre: 1 gün 3 saat 25 dk. 24 sn.

Sn. tekin ,

görüşlerinize saygıl duyar iyi günler dileriz

yukardaki görüşme sahsım ve TELPA arasısnda geçmiştir herşeyi özetliyor.

• serkansutcu kullanıcısına yanıt
    son durum nedir? sonuç alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

son durum nedir? sonuç alabildiniz mi?

Cihaz 4 GB idi. 60 lira civari direttiler, bende israr ettim, bu tuketicisi hatasi degil , cihazin kronik sorunu diye. Biraz tartismalatdan sonra 100 TL karşılığı 16 GB anakart ile değişim yaptırdım. Yeni cihaz alacak durumda olsam direk çöpe atardim ama bir sure daha kullanmak durumunda olduğum için mecbur kaldım açıkçası :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkansutcu kullanıcısına yanıt
    Zor da olsa sorunu halletmenize sevindim. Benim telefonda da aynı sorun var. Bakalım biz neyle karşılacağız.
  • Şu kuzende discovery i gördükten sonra telefondaki ilk önceliğim performans ikinci önceliğim kasanın sağlamlığı oldu. Şarj sorunu filanmış boşver powerbank alırım dedim. Bu telefonun malzeme kalitesi televizyon kumandasından farksızdır.net

• Ben 1 yıldır kullanıyordum. Temiz de kullanıyorum, sıkıntı çıkmıyor derken soket arızası yaşadım. Garantiyle uğraşmamak için 30 liraya telefoncuda yaptırdım. Telefoncudan alınca tuşları bozulmuştu, onu da zorla yaptırdım. 2 ay sonra yine tekrarladı sorun. Bir senedir olmayan sorun şimdi başımı ağrıtmaya başladı. Kanaatime göre şarj yuvasının üst tarafta olmasından dolayı bu sorunlar yaşanıyor.
  • Beni de ekleyin Mağdurlara , vatanbilgisayar dan aldığım ürüne entservis.com bakıyormuş , benden 211 TL istediler şarz sorunu yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Benim telefonu yollamıştım şimdi kayda geçmişler 50 lira istiyorlar. THH'ya online başvurdum pazartesi gidip elden vereceğim belgeleri. Görsünler nasıl oluyor hak aramak.

Ne oldu davanız ?
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti telefona hic bakmadan beni haksız buldu. Ben de kendi adaletimi kendim sağladım. Telefon 6-7 defa gitti geldi onlar yapmadi ben geri gönderdim en sonunda biktilar ve yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda sıvı teması bulmuslar o yüzden telpa 211 TL masraf çıkarmış anakarta aradım makemeye vericem sizi dedim onlar da tekrar gönderin inceleyelim ama sonuç çıkmayacak dedi.
  • 16 lık modelinden var elimde, 91 gün önce parası karşılığında onarım yaptı Güngören servisi, yine bozuldu, 100 tl istiyor anakart değişecek diyor, servisten mesaj gelince hemen servisi aradım yapmayın kalsın dedim, şarj soketi 3-5 bilemedin 15 lira terbiyesizlik bu yaptıkları. İlk onarımına bariz japon yapıştırıcısı ile yapıştırmışlar. Buna bi çözüm bulunmalı.

• GM Discovery'de şarj soketinin ayaklarının kırılması ağır bir kronik arıza. Ne kadar değiştirilirse değiştirilsen tekerrür ediyor.

Burası Muz Cumhuriyeti olduğundan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı halâ Telpa ve GM'e ihtar veya ithalat yasağı koymadı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.