Şimdi Ara

general mobile discovery ön yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün aldım bu telefonu fakat inceledigim videolarda telefonun ön kısmında reklam yazısı yok fakat benm telefonda var. sıfır ürün önümde açıldı ve sağlam yerden alındı. kaçak olma ihtimalini düşünmüyorum bile. zaten kaçak olsa bile neden olmayan yazıyla ugraşsınlar :S bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi ???

• kaanto01 K kullanıcısına yanıt
    Kutudan çikan jelatin de yaziyor diye biliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam yazısı dedigin şey yeni sürüm cihazlar ekran bantı ile geliyor o yazıda ekran koruyucu bantın üstündeki yazı ekran koruyucuyu sökersen yazı olmadıgını koruyucunun üstünde oldugunu görürsün
  • hocam telefonun resmini atarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanto01

arkadaslar bugün aldım bu telefonu fakat inceledigim videolarda telefonun ön kısmında reklam yazısı yok fakat benm telefonda var. sıfır ürün önümde açıldı ve sağlam yerden alındı. kaçak olma ihtimalini düşünmüyorum bile. zaten kaçak olsa bile neden olmayan yazıyla ugraşsınlar :S bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi ???

kardeşim aynı sorunu bende forumda açmıştım benimde dikkatimi çekmişti ve canımı sıkmıştı o yazı alacağım yere sordum benim gördüğüm telefonlarda bu yazı yoktu diye alacağım yerdeki satış görevlisi kendi telefonu çıkardı ve bunun gibimi diyon dedi evet dedim daha sonra telefon fabrika çıkışlı olarak üzerinde jelatinle geliyor birde kutusunda hediye jelatin çıkıyor dedi yani o yazı jelatinde kardeşim bendede aynı sorun vardı gönül rahatlığıyla alabilirsin :)

• ya varya kendimi yedim kaçakmı verdiler diye. mesajı buraya attım gittim baktım jelatindeymiş :DDD yinede saolun arkadaslar.
  • Ne günlere kaldik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önünde reklammı yazması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.