Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kaçıncı konu oldu internette o kadar yorum o kadar inceleme var izleyin okuyun zaten alıyım diyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Kaçıncı konu oldu internette o kadar yorum o kadar inceleme var izleyin okuyun zaten alıyım diyeceksiniz
    Harika ya alın alın
  • Ben de yeni aldim 2 günlük bir telefon kullanicisiyim. Genel olarak söylendiği gibi tam bir fiyat performans telefonu olmuş. Ben çok memnunum, öneririm. Gerisi size kalmis, pişman olacaginizi düşünmüyorum.
  • Sakın alma, cok fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Sakın alma, cok fena
    Kötü yorumlara çok takılmayın arkadaslarında dedıgı gıbı ınt.te bı gezınırsenız onlarca ınceleme bulabılırsınız. Ben de alırken tereddutluydum ama önce kardesıme aldım 2 3 hafta kullandık sonra da kendıme 16 olanını aldım. İkısınde de hıc sorun yok fıyatına gore performansı super. Ekranı kendınden kat kat pahalı bırcok telefondan cok daha kalıtelı. Önceki telefonum motorola atrix di oda efsanedır ama bu telefonu cok begendm ben :)
  • Kamerası hic de 8 mp gibi degil cok kumlanma yapıyor ama performansta laf ettirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Kamerası hic de 8 mp gibi degil cok kumlanma yapıyor ama performansta laf ettirmem
    Gün ısıgında cok guzel fotograflar verıyor kamerası basarılı ancak dusuk ısıklı ortamda makıne ıso yu artırdıgı ıcın kumlanma yapıyor. Flash da yetersız bu yuzden ıso'yu artırmak zorundasınız ve ortaya kumlu fotograflar cıkıyor. Video kalıtesı cok ıyı bu arada fotograf cekımınden cok daha basarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsamGün

Gün ısıgında cok guzel fotograflar verıyor kamerası basarılı ancak dusuk ısıklı ortamda makıne ıso yu artırdıgı ıcın kumlanma yapıyor. Flash da yetersız bu yuzden ıso'yu artırmak zorundasınız ve ortaya kumlu fotograflar cıkıyor. Video kalıtesı cok ıyı bu arada fotograf cekımınden cok daha basarılı.

Alıntıları Göster
    alınmaz bence..

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

alınmaz bence..

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ.. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ÖNERİRMİSİNİZ..

Alıntıları Göster
    ONUN YERİNE KALİTELİ LUMİA 520 AL DAHA İYİ .:D.

• Sakın alma,
  • Önce kendine gel ve sonra git bir Discovery al. Tabi mağazalarda kaldıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: levisherwood

Önce kendine gel ve sonra git bir Discovery al. Tabi mağazalarda kaldıysa
    bundan iyisisi şamda kayısı...
  • quote:

Sakın alma,

Her mesajda kotuleme amacin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

ONUN YERİNE KALİTELİ LUMİA 520 AL DAHA İYİ .:D.

Gmd nerde 520 nerde
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=82826165

Sondan 6. Mesajı oku

quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

Sakın alma,

Her mesajda kotuleme amacin nedir?

Kötülediğimi nerde gördün

@kerim336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 21 Ekim 2013; 16:22:44 >
  • kerim336 K kullanıcısına yanıt
    Gmd donanımsal yuksek gzksede androide anca yetiyor ama 😆
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

Gmd donanımsal yuksek gzksede androide anca yetiyor ama 😆

Bende hicbir sıkıntı yok.kasmadan donmadan kullaniyorum telefonumu.su ana kadar sadece asphalt8de high ve medium ayarda dusuk fps aldim o da oyun uyumundan dolayi olabilir.bir de arada real racing3te fps dusuyor ama 650liralik telefonun high grafik ayarinda oynatmasi yeter.class10 olsaydi bende belki bunlar bile olmazdi.
  • kerim336 K kullanıcısına yanıt
    Evet class10 da real racingte donmuyor ama asphalt8 de sorun var playde adam s4 te düşükte anca oynuyoruz yazmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Evet class10 da real racingte donmuyor ama asphalt8 de sorun var playde adam s4 te düşükte anca oynuyoruz yazmıştı
    evet sanırım elektronik tamamen şans işi...araştırdıkça bunalıyor insan...skıntı yaşayanda çok sıkıntı hiç yaşamayanda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.