Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi rom geliyormuş açılış ekranı tırnakları ile dalga geçtiğiniz arkadaşın tırnak resmi :D ne gülerim :D
    Acı intikam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLoNeRia

Bi rom geliyormuş açılış ekranı tırnakları ile dalga geçtiğiniz arkadaşın tırnak resmi :D ne gülerim :D
    Acı intikam olur

şu at yarışından para kazanan arkadaşı mı kastettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

buyrun arkadaşlar bu program otomatik root yapar run.bat dosyasını telefonu usb hata ayıklama ile bağladıktan sonra çalıştırın.

http://yadi.sk/d/JVS5XNRo6lQnP

Dostum teşekkürler ben bunu customizere ekliyorum ozaman millet programdan hem rootlasın hem cwm kursun :-D
  • Burak upload bitmedi mi? var mı herhangi bir hata romda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

buyrun arkadaşlar bu program otomatik root yapar run.bat dosyasını telefonu usb hata ayıklama ile bağladıktan sonra çalıştırın.

http://yadi.sk/d/JVS5XNRo6lQnP

Hay Allah razı olsun be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKE58 -- 12 Temmuz 2013; 22:31:25 >
  • bu cwm sistem yedeğini mi alıyor pc de ki recovery gibi sonradan geri yüklemek için yani :) k.b mayın bilmiyorum androidle fazla uraşmadım :D
  • Önemli güncelleme, IMEI backup hem CWM hemde SPFLASH kurmadan önce şart oldu. IMEI yedekleme ve restoreyi customizre ekliyorum şuanda. Beklettiğim için özür dilerim millet. ROM gerçekten hazır şuanda zipi vesaire uploadda oldu. Herşey çalışıyor ROM'da. Fakat acele etmeyi manasız buluyorum :-) Sizleri bekletip mağdur etmemek için bugün uyumayıp çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 22:34:45 >
  • zip linkini versen indirmeye başlasak çünkü indirmek uzun sürüyor
  • Aynen hocam siz rahat rahat takılın sakin olun kafayı boşaltın . Bizde acele yok sizde de olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 12 Temmuz 2013; 22:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Önemli güncelleme, IMEI backup hem CWM hemde SPFLASH kurmadan önce şart oldu. IMEI yedekleme ve restoreyi customizre ekliyorum şuanda. Beklettiğim için özür dilerim millet. ROM gerçekten hazır şuanda zipi vesaire uploadda oldu fakat acele etmeyi manasız buluyorum :-) Sizleri bekletip mağdur etmemek için bugün uyumayıp çalışacağım.

bacup yapmadan stok yükleyen ya da cwm yapanların imei'si sıkıntıda mı hocam. bi de customizer root yetkisi istiyor zaten root etmek için başka bi program mı yazacaksınız buna mı dahil edeceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Önemli güncelleme, IMEI backup hem CWM hemde SPFLASH kurmadan önce şart oldu. IMEI yedekleme ve restoreyi customizre ekliyorum şuanda. Beklettiğim için özür dilerim millet. ROM gerçekten hazır şuanda zipi vesaire uploadda oldu fakat acele etmeyi manasız buluyorum :-) Sizleri bekletip mağdur etmemek için bugün uyumayıp çalışacağım.

bacup yapmadan stok yükleyen ya da cwm yapanların imei'si sıkıntıda mı hocam. bi de customizer root yetkisi istiyor zaten root etmek için başka bi program mı yazacaksınız buna mı dahil edeceksiniz?

Yok kesinlikle değil. IMEI'niz gittiyse bana PM atın çözümü 1 dakika sürüyo. Ama yedekleyip restore etmek şart olabilir imeiyi. Nasılsa discovery customizer ile 1 kere yedek alırsanız rom değiştirseniz bile customizer silinse bile yedeğiniz sdcardda kalır ve discoveryi tekrar kurup restore edersiniz. :-) Ya açıkçası çok uğraşırken imeim gitti aşırı abuk subuk şeyler yaptım gerçi. Ama restore edince hiç zahmete girmiyorum.

Evet, bugün gece yarısı saat 4-5 civarlarında gelecek güncellemeyle Discovery Customizer ile PC'ye ihtiyaç duymadan tek tıkla root yapabileceksiniz :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 22:39:33 >

• quote:

Önemli güncelleme, IMEI backup hem CWM hemde SPFLASH kurmadan önce şart oldu. IMEI yedekleme ve restoreyi customizre ekliyorum şuanda. Beklettiğim için özür dilerim millet. ROM gerçekten hazır şuanda zipi vesaire uploadda oldu. Herşey çalışıyor ROM'da. Fakat acele etmeyi manasız buluyorum :-) Sizleri bekletip mağdur etmemek için bugün uyumayıp çalışacağım.

Bugün sahura kadar gelir mi rom linki?

• Dostum malum internetlerimiz yavas. Biz yavas yavas indiredursak cok guzel olur. F5 bozuldu. Simdi telefon ekrani da yenilemekten catlayacak :)

• Ustanın işine karışılmaz size kolay gelsin hocam :) ben yedekledim imei'yi ama karakterleri açıp okuyamadım ikisi de yedeklenmiştir umarım. cwm yükledim şimdi yedek işlemi için customizer açıp orjinal recovery yapmalı mıyım?
  • quote:

quote:

aynen , şart oldu demişsiniz ama dün gece ben yayınladığınız stock rom'u imei backuplamadan yüklemiştim.

ok gördüm cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 12 Temmuz 2013; 22:42:45 >

• ben sim2 yi kullanıyorum . mobileuncle programıyla imei yi yedekledim sdcard bu işimi görür mü ?
  • quote:

quote:

quote:

Yok kesinlikle değil. IMEI'niz gittiyse bana PM atın çözümü 1 dakika sürüyo. Ama yedekleyip restore etmek şart olabilir imeiyi. Nasılsa discovery customizer ile 1 kere yedek alırsanız rom değiştirseniz bile customizer silinse bile yedeğiniz sdcardda kalır ve discoveryi tekrar kurup restore edersiniz. :-) Ya açıkçası çok uğraşırken imeim gitti aşırı abuk subuk şeyler yaptım gerçi. Ama restore edince hiç zahmete girmiyorum.

Evet, bugün gece yarısı saat 4-5 civarlarında gelecek güncellemeyle Discovery Customizer ile PC'ye ihtiyaç duymadan tek tıkla root yapabileceksiniz :-)

Peki bu Custom ROM pili daha mı çabuk yoksa daha mı geç tüketecek bunu soran çok kişi gördüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hassin

ben sim2 yi kullanıyorum . mobileuncle programıyla imei yi yedekledim sdcard bu işimi görür mü ?

Evet tabiki görür :-)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hassin

ben sim2 yi kullanıyorum . mobileuncle programıyla imei yi yedekledim sdcard bu işimi görür mü ?

Evet tabiki görür :-)

Burak hocam linki vermeyecek misiniz? Yavas yavas indirsek bi

• Burak hocam link bekliyoruz yavaştan download edelim hem de birkaç gün bizde denemiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 12 Temmuz 2013; 22:56:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.