Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Androide yeni geçtim ama şöyle ibooks kalitesinde bir tane bile uygulamaya denk gelmedim
  • Arkadaslar konu dağılmasın yav
    Romu halen bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

quote:

handcent de öyle bir özelleştirme mevcut ki dudağınız uçuklar arka plandan telefon numarasına kadar fontlardan tutun rengine büyüklüğüne kadar oynaya biliyorsunuz.

iphone a çok alışık olduğum için ben tıpkı onun gibi yapmaya çalıştım:)

bir şans verin derim:)

pansi, go sms, handcent hepsini kullandım dostum :D bende iphonedan bitesms e alışık olduğum için bunda chompu tercih ettim ve beni hiç sıkıntıya sokmadı. Chomp benim için 1. sırada ama Handcent de pansi den ve go sms den iyi.

evet chomp estetik fakat bende sorun çıkardı:)
    ayrıca handcent de iphone teması var tıpkı iphone gibi oluyor.
    chomp un iç menüsü bana boğucu gelmişti.
    android de eksik olan tek şey estetik ve zarafet.
    ios dan geçince bunu çok net farkettim.
    kendi çabalarımla estetik yapmaya çalışıyorum:)

Aynen öyle dostum. Sırf o yüzden kaç kere android telefon satıp tekrar iphone a döndüm. Ama alışmaya çalışıyorum. Apple da uygulamalar daha özenli hazırlanıyor. Android de sanki baştan savma yapıyorlar gibi.

Bu arada link gelseydi başlasaydık biz yavaş yavaş indirmeye. Çok kişi var. En azından saat verilse ona göre beklesek.

iOS 'taki estetiğin nerden geldiğini biliyor musunuz?

Sadece ve sadece Mac Bilgisayarlardan... Bu cihazlar tasarım için yapılmış adeta. Gerçek Grafikerler MAC kullanır.Photoshop vs. gerçek manada MAC 'lerde kullanılır.. iOS için geliştirilen yazılımlar da mac ortamında geliştiriliyor. Ortaya böyle güzel grafiklere/arabirimlere sahip uygulamalar çıkıyor

steve jobs un ruhu şaad olsun
    büyük katkı bu dünyaya.
    onun ulaşılmaza ulaşma çabası olmasaydı olmazdı sanırım bunlar:)

• beklerken lak lak yapıyoruz vakit geçmiyor yoksa link bi verilse zaten hepimiz inmesini beklicez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

quote:

quote:

quote:

handcent de öyle bir özelleştirme mevcut ki dudağınız uçuklar arka plandan telefon numarasına kadar fontlardan tutun rengine büyüklüğüne kadar oynaya biliyorsunuz.

iphone a çok alışık olduğum için ben tıpkı onun gibi yapmaya çalıştım:)

bir şans verin derim:)

pansi, go sms, handcent hepsini kullandım dostum :D bende iphonedan bitesms e alışık olduğum için bunda chompu tercih ettim ve beni hiç sıkıntıya sokmadı. Chomp benim için 1. sırada ama Handcent de pansi den ve go sms den iyi.

evet chomp estetik fakat bende sorun çıkardı:)
    ayrıca handcent de iphone teması var tıpkı iphone gibi oluyor.
    chomp un iç menüsü bana boğucu gelmişti.
    android de eksik olan tek şey estetik ve zarafet.
    ios dan geçince bunu çok net farkettim.
    kendi çabalarımla estetik yapmaya çalışıyorum:)

Aynen öyle dostum. Sırf o yüzden kaç kere android telefon satıp tekrar iphone a döndüm. Ama alışmaya çalışıyorum. Apple da uygulamalar daha özenli hazırlanıyor. Android de sanki baştan savma yapıyorlar gibi.

Bu arada link gelseydi başlasaydık biz yavaş yavaş indirmeye. Çok kişi var. En azından saat verilse ona göre beklesek.

iOS 'taki estetiğin nerden geldiğini biliyor musunuz?

Sadece ve sadece Mac Bilgisayarlardan... Bu cihazlar tasarım için yapılmış adeta. Gerçek Grafikerler MAC kullanır.Photoshop vs. gerçek manada MAC 'lerde kullanılır.. iOS için geliştirilen yazılımlar da mac ortamında geliştiriliyor. Ortaya böyle güzel grafiklere/arabirimlere sahip uygulamalar çıkıyor

ios daki estetik real catch rgb den geliyor kısaca retinanın algılsdığı renk kartelası tercih ediliyor ve bunuda en iyi ips ekranlar yapıyor o yüzden pentile rgb ler bu konuda başarısız o yüzden tv lerde philips ve bazı markalar gerçek rgb de ...blabla chinada mobile ve tv de ips benzer panele geçtiğinden koreye çnümüzdeki yıl fark atacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Önemli güncelleme, IMEI backup hem CWM hemde SPFLASH kurmadan önce şart oldu. IMEI yedekleme ve restoreyi customizre ekliyorum şuanda. Beklettiğim için özür dilerim millet. ROM gerçekten hazır şuanda zipi vesaire uploadda oldu fakat acele etmeyi manasız buluyorum :-) Sizleri bekletip mağdur etmemek için bugün uyumayıp çalışacağım.

bacup yapmadan stok yükleyen ya da cwm yapanların imei'si sıkıntıda mı hocam. bi de customizer root yetkisi istiyor zaten root etmek için başka bi program mı yazacaksınız buna mı dahil edeceksiniz?

Yok kesinlikle değil. IMEI'niz gittiyse bana PM atın çözümü 1 dakika sürüyo. Ama yedekleyip restore etmek şart olabilir imeiyi. Nasılsa discovery customizer ile 1 kere yedek alırsanız rom değiştirseniz bile customizer silinse bile yedeğiniz sdcardda kalır ve discoveryi tekrar kurup restore edersiniz. :-) Ya açıkçası çok uğraşırken imeim gitti aşırı abuk subuk şeyler yaptım gerçi. Ama restore edince hiç zahmete girmiyorum.

Evet, bugün gece yarısı saat 4-5 civarlarında gelecek güncellemeyle Discovery Customizer ile PC'ye ihtiyaç duymadan tek tıkla root yapabileceksiniz :-)

abi bu yeni root sistemininde nasıl çalışcağını birinci sayfada anlatır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: up2012

Arkadaslar konu dağılmasın yav
    Romu halen bekliyoruz

Arkadaşa katılıyorum, tamam sohbet muhabbet hoş da bunu öteki konuda yapsanız daha iyi gibi çünkü zaten orası çöpe döndü birkaç düşük çene yüzünden, herkes birbirine laf sokma bilgisini sindirtme çokbilmişlik yapma peşinde öteki başlıkta, burda sadece custom rom stock rom root konuları konuşulsa daha iyi olur cidden bu konu da şişiyor, bi yenile yapıyoruz bi bakmışız 2-3 sayfa ilerlemiş tek tek oku sohbet muhabbet.

Yanlış anlamayın ama ricam sadece önemli bilgilerin paylaşılması.

• arkadaşlar adamı sıkboğaz etmeyelim işini gücünü bıraktı bununla uğraşıyor az sabır.
  • ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam haklısınız heycan içinde bekliyor herkes beklemeye devam
  • Anlayışınız için teşekkürler.İnanın herkes heyecanla beklemede, azçok bu işlerle uğraşmışlığı olan biri olarak bekleme taraftarıyım, kendimde bil. prog. mezunuyum ve nasıl berbat bişe olduğunu biliyorum bi { işareti yüzünden tüm gün kod taradığımı hatırlarım, bırakalım burak arkadaşı sakin ve dingin bi kafayla emin adımlarla en iyisi çıksın diye uğraşsın, eminim güzel şeyler başaracak kendisi.Tabi ozankardes i de unutmamak gerek onun da emeğinin olduğu belirtilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 13 Temmuz 2013; 0:11:04 >
  • Arkadaşlar biriside hayrına baştan sona kadar romun nasıl kurulduğunu, rootun nasıl atıldığını vs daha önceden hiç android kullanmayanlar için video ile gösterse mükemmel olurdu.
  • Arkadaslar Burak arkadasimizi bir sure rahatsiz etmeyelim. 1 - 3 Gun gerekiyorsa beklenilir ve sorunsuz bir yazilim verilir kullanicilara. Arkadasa bu yayinla baskisi ve stresi yazilimda hatalara veya birseyleri gozden kacirmaya sebebiyet verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Arkadaslar Burak arkadasimizi bir sure rahatsiz etmeyelim. 1 - 3 Gun gerekiyorsa beklenilir ve sorunsuz bir yazilim verilir kullanicilara. Arkadasa bu yayinla baskisi ve stresi yazilimda hatalara veya birseyleri gozden kacirmaya sebebiyet verebilir.

Kendisi söyledi rom hazır Upload ettim dedi ama link vermesini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Arkadaslar Burak arkadasimizi bir sure rahatsiz etmeyelim. 1 - 3 Gun gerekiyorsa beklenilir ve sorunsuz bir yazilim verilir kullanicilara. Arkadasa bu yayinla baskisi ve stresi yazilimda hatalara veya birseyleri gozden kacirmaya sebebiyet verebilir.

Kendisi söyledi rom hazır Upload ettim dedi ama link vermesini bekliyoruz

aynı zamanda test ettiğini de söyledi sahurdan sonra customizer güncellemesi gelecek dedi, rom da o saatlerde düşmezse yarına düşer zaten.
  • üstad merak ettiğim birşey var.
    bu kamera da odaklama sesini denklaşöre basınca çıkan sesi değiştirebiliyor musun?
    birde ses açma/azaltma tuşarının sesini?

çünkü o kadar iğrenç ki kamerayı açasım gelmıyor çıkardığı sesler yüzünden.
    daha kulağa hoş gelen birşeyler yapabilir misin?
    bu mümkün mü?
  • quote:

üstad merak ettiğim birşey var.
    bu kamera da odaklama sesini denklaşöre basınca çıkan sesi değiştirebiliyor musun?

bu mümkün mü?

İstersen eklerim kamera sesini açıp kapamay customizere ama teli yeniden başlatman gerekli.

Discovery Customizer'in IMEI Yedekleme bölümü tamamlandı. Sıra Rootlamada :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 13 Temmuz 2013; 1:08:14 >
  • Hocam custom romla ilgili tarih verebilirsiniz, 1hafta bekleyin diyorsanız bekleriz ama iftardan beridir cevap alamadık konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 13 Temmuz 2013; 1:18:17 >
  • quote:

quote:

üstad merak ettiğim birşey var.

bu mümkün mü?

İstersen eklerim kamera sesini açıp kapamay customizere ama teli yeniden başlatman gerekli.

Discovery Customizer'in IMEI Yedekleme bölümü tamamlandı. Sıra Rootlamada :-)

abi deminde sormuştum cevaplar mısın.bilgisayara gerek olmayacak olan yeni root siteminin nasıl çalışcağını anlatır ?mısın

• Hocam launcher işini ne yaptın onu merak ediyorum...
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    1 sefer ayar yapılıyorsa eklerseniz çok sevinirim.
    kapatırım sesini birdaha açmam zaten.
    eğer yapabilirseniz çok makbule geçer...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.