Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: varol7

quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Kötü bi haber geldi. Tam 3 buçuk saat Discovery Customizere rootlama özelliği ve kontrol eden mekanizmalar vesaire programladım. Güncellemeyi yayınladım ve google belediyesi anında mail ile uyardı. Telefonları rootlayan bi programı markete koyamıyorum buyüzden rootlama özelliğini tekrar silmek zorunda kaldım. Lütfen birisi root ile ilgilensin ve insanların telefonlarını kolayca rootlamasını sağlasın. Şimdiden teşekkürler.

nereye yüklemiştiniz ? bunca çaba boşa gitmesin

Cabalar bosa gitmedi canim sadece tek tusla root olmayacak telefon uzerinden.
    Program araciligi ile bilgisayardan yapilmasi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• root işlemi o kadar sorun çıkaran bişey olmadı bence ona gerek yok... bu yaptıgın orjınal ve custom rom eklentileri çok iyi olmuş... bide imei yedek alıyor dedin zaten çok güzel düşünerek yaptığın şeyler iyi bence...
  • quote:

Kötü bi haber geldi. Tam 3 buçuk saat Discovery Customizere rootlama özelliği ve kontrol eden mekanizmalar vesaire programladım. Güncellemeyi yayınladım ve google belediyesi anında mail ile uyardı. Telefonları rootlayan bi programı markete koyamıyorum buyüzden rootlama özelliğini tekrar silmek zorunda kaldım. Lütfen birisi root ile ilgilensin ve insanların telefonlarını kolayca rootlamasını sağlasın. Şimdiden teşekkürler.

Ana konuda ilk sayfada bi program ben onla rootladım.

Birde Custom rom yükleme işini Video çekip yapabilirmisin daha yararlı olur.
  • quote:

apk yı buradan verseniz öyle yüklesek olmaz mı?
  • Aynen apk paylaşırsan sıkıntı olmaz
  • Google bundan bahsediyo sanırım ama ben başka bişey daha farkettim bi bakalım eğer google programı marketten kaldırırsa anlarız. Root özelliğini silmedim programdan bikaç oynama yaptım üzerinde. Hala Discovery Customizer ile rootlayabilirsiniz kısacası. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 13 Temmuz 2013; 3:53:51 >
  • Yeni guncelleme gozukmuyor suan da hocam bi apk filan verseniz cok duamizi alirsiniz gercekten

• quote:

Google bundan bahsediyo sanırım ama ben başka bişey daha farkettim bi bakalım eğer google programı marketten kaldırırsa anlarız. Root özelliğini silmedim programdan bikaç oynama yaptım üzerinde. Hala Discovery Customizer ile rootlayabilirsiniz kısacası. :-)

Rom ve Customizer ne zaman hazır olduğuna inanırsanız o zaman yayınlarsınız. Acele etmeyin hocam. Çalışmanıza hayranım. Yoksa recovery gibi root dosyaları içinde değil indirip de mi yapıyor. :)

Arkadaşlar sakin biraz. Büyük emek çaba harcanarak büyük fedakarlıklarla hazırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 13 Temmuz 2013; 4:11:21 >
  • quote:

Google bundan bahsediyo sanırım ama ben başka bişey daha farkettim bi bakalım eğer google programı marketten kaldırırsa anlarız. Root özelliğini silmedim programdan bikaç oynama yaptım üzerinde. Hala Discovery Customizer ile rootlayabilirsiniz kısacası. :-)

güncelleme gelmemiş daha ?
  • quote:

Belki google'ın izin vermediği tam halini apk olarak çekebileceğimiz bir yere yükleyebilirsiniz?
    Biz de market yerine oradan indirip kurarız?
  • Burdaki cogu kisi rootlamayi halletti zaten sorun degil o

• bende telefon yok ama go. playda duruyor şimdilik
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer
  • Bugün daha fazla bekleyemem yoruldum ben yatıyorum artık hadi iyi geceler.

• İyi geceler hocam zaten rom tahminimce anca saat 5-6 gibi yayinlanir onu indir kur derken gene ayni hesap olur :D

• Arayüz ham android olmalı.

• Tüh ya google baştan kabul etmiyo root exploiti içerdiği için. Sadece root durumu kaldı. Neyse zaten amaç IMEI backuptu. Şimdi ROM'a dönüyorum güncellemeyi koyup.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Arayüz ham android olmalı.

+1000000

• Oha bu telefonun afedersiniz boktan launcherinin 103 mb ram yediğini farkeden oldumu hayatımda böyle bişey görmedim yeryüzünde launcher olarak programlanmış bişey nasıl 103 mb ram yer??????????????? 2600k 5ghz + 8gb ram bilgisayarımdaki çılgın lxde masaüstü bile 30-40 mb ram yerken... Gerçekten custom rom kullanmayacaklar telefonunun potansiyelinin yarısını çöpe attıklarını bilsinler.

BU arada discovery customizere güncellemeyi gönderdim 1 saat içinde size ulaşır onaylanıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 13 Temmuz 2013; 4:35:22 >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    heyecan bastı iyice :) inş bakalım bu gereksız kullanılan ramler cidden sinir bozucu...
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    d custom rom yapmış ordan burdan portlata portlata hortlatmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.