Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ascd

Heyecanla bekliyoruz.benim telefon çekmesine rağmen bazen internete bağlanmiyor saçmaliyor sanirim sim2 oldugundan dolayi ama insallah rom ile duzelir

IMEI'ni kontrol edebilirmisin?

ROM hazır, şimdi yeni başlığı düzenliyorum ROM için.
  • quote:

Hocam *#06# yi tuslayarak imei me baktigimda iki farkli imei numarasi gormekteyim bu da ayri bir problem tabii

Telefon çift hatlı olduğu için olabilirmi o iki İMEİ? :)
    Sanırım şaka yaptınız.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

quote:

Hocam *#06# yi tuslayarak imei me baktigimda iki farkli imei numarasi gormekteyim bu da ayri bir problem tabii

Telefon çift hatlı olduğu için olabilirmi o iki İMEİ? :)
    Sanırım şaka yaptınız.. .

Vay anasini bunu hic dusunememistim hocam bian aklima geldi ama acaba dedim daha once cift hatli telefon nedir bilmezdim tabii :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Heyecanla bekliyoruz.benim telefon çekmesine rağmen bazen internete bağlanmiyor saçmaliyor sanirim sim2 oldugundan dolayi ama insallah rom ile duzelir

Sabirsizca bekliyoruz burak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

quote:

Sabirsizca bekliyoruz burak hocam

Sormayin hocam rom hazir ilk mesaja ekliyorum deyince bir hryecan yapiyor insan :)

• Az kaldiiiii

• Ulan iftardan onceli son dakikalar gibi resmen bekle bekle geçmiyor zaman :D

• Son Giriş Tarihi 29dk. Önce

• Son giriş tarihi: bir dk. önce, 12:42
  • IMEI'lerinizi mutlaka yedekleyin. Wipe data yapınca imei gitmektedir. :-) ROM'un uploadını bekliyorum internetim çok yavaş. 5.ye upload ediyorum zaten konuda hazır. Şöyle bi 20-30 dakikaya kalmadan paylaşmış olurum heralde. Şimdi ekran görüntüleri geliyo. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 13 Temmuz 2013; 12:44:09 >
  • 5.ye derken alternatif 5.link mi :D
  • quote:

IMEI'lerinizi mutlaka yedekleyin. Wipe data yapınca imei gitmektedir. :-) ROM'un uploadını bekliyorum internetim çok yavaş. 5.ye upload ediyorum zaten konuda hazır. Şöyle bi 20-30 dakikaya kalmadan paylaşmış olurum heralde. Şimdi ekran görüntüleri geliyo. :-)

İmeiyi yedekledim wipedata deyince yedekteki imei de silmez di mi?
  • quote:

IMEI'lerinizi mutlaka yedekleyin. Wipe data yapınca imei gitmektedir. :-) ROM'un uploadını bekliyorum internetim çok yavaş. 5.ye upload ediyorum zaten konuda hazır. Şöyle bi 20-30 dakikaya kalmadan paylaşmış olurum heralde. Şimdi ekran görüntüleri geliyo. :-)

Sadece wipe Data yapsak yeterlimi rom kurarken? T10 da bugüne kadar Full wipe yaptım

• quote:

abi imei yi yedekledikten sonra ana imei silinince bu yedek imeiyi ne yapıcaz?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 13 Temmuz 2013; 12:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

quote:

abi imei yi yedekledikten sonra ana imei silinince bu yedek imeiyi ne yapıcaz?

Tabii ki de geri yukleyeceğiz başka ne yapabiliriz ki :)

• Bende bekliyorum ama. Bu üçüncü android telefonum olmasina ragmen root edip nasil yukleyecem o romu kendim bile inanmiyorum. Biri resimli olarak bastan sona kadar anlatmali bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdamlafm

Bende bekliyorum ama. Bu üçüncü android telefonum olmasina ragmen root edip nasil yukleyecem o romu kendim bile inanmiyorum. Biri resimli olarak bastan sona kadar anlatmali bence.

Hocam işin zor kismi roottur(ki o da cok kolay) cwm den rom yuklemek cok basittir tasalanmayin.3.android telefonunuz olabilir fakat root işlemi genellikle her markada farklidir mesela samsungda odin uzerinden asiri basit bir root olayi varken bu durum motorola da 30dk lik bir işkencedir(bootloader unlock v.s)

• Hocam Bravia Engine 3 demiştiniz ama sony'nin en son Z ve ZL telefonlarında bile Mobile Bravia Engine 2 var. Yüklediğiniz bravia modunun 1. sürüm olma ihtimali var.
    ro.service.swiqi2.supported=true ve persist.service.swiqi2.enable=1 kullandıysanız mobile bravia 2 var.
    @burakgon
  • İmeiyi yedekledim wipedata deyince yedekteki imei de silmez di mi?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.