Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]  General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]
     General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Worm -- 13 Temmuz 2013; 12:58:17 >

• Storm Worm kullanıcısına yanıt
    Neden transparan olma özelliği yok. :-( Neyse böylede olur tabi. :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascd

quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

IMEI'lerinizi mutlaka yedekleyin. Wipe data yapınca imei gitmektedir. :-) ROM'un uploadını bekliyorum internetim çok yavaş. 5.ye upload ediyorum zaten konuda hazır. Şöyle bi 20-30 dakikaya kalmadan paylaşmış olurum heralde. Şimdi ekran görüntüleri geliyo. :-)

abi imei yi yedekledikten sonra ana imei silinince bu yedek imeiyi ne yapıcaz?

Tabii ki de geri yukleyeceğiz başka ne yapabiliriz ki :)

tamamdır saol kardeş.daha önce hiç androidli tlf olmadığı için sordum.bide şu bilgisayarsız rootlaay ne oldu? sonuç olarak rootu markete koyamadı diye biliyom ben.

• Simage yaptığımdadır belki ama diğer türlü tüm düzen bozulur.
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    Çözerim şimdi :-)
  • arkadaşlar koyu renkli duvar kagıtları,temalar nerelerden edinebilirim tavsiye vereceginiz site varmı?
  • zedge adlı uygulama çok güzel
  • quote:

IMEI'lerinizi mutlaka yedekleyin. Wipe data yapınca imei gitmektedir. :-) ROM'un uploadını bekliyorum internetim çok yavaş. 5.ye upload ediyorum zaten konuda hazır. Şöyle bi 20-30 dakikaya kalmadan paylaşmış olurum heralde. Şimdi ekran görüntüleri geliyo. :-)

imeinin gidip gitmediğini nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

İmeiyi yedekledim wipedata deyince yedekteki imei de silmez di mi?

Hayir.wipedata telefondaki uygulamalari ayarlari rehberi v.s siler fakat sdcart yada dahili depolamadaki verilere dokunulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ascd

quote:

quote:

abi imei yi yedekledikten sonra ana imei silinince bu yedek imeiyi ne yapıcaz?

Tabii ki de geri yukleyeceğiz başka ne yapabiliriz ki :)

tamamdır saol kardeş.daha önce hiç androidli tlf olmadığı için sordum.bide şu bilgisayarsız rootlaay ne oldu? sonuç olarak rootu markete koyamadı diye biliyom ben.

Hayir.google play expolid bulan bir uygulamaya izin vermedigi icin telefondan root olayi olmadi maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

İmeiyi yedekledim wipedata deyince yedekteki imei de silmez di mi?

hafıza kartında IMEIYEDEK diye bi dosya var. Onu PC'nize kopyalayın. :-)
  • quote:

quote:

imeinin gidip gitmediğini nasıl anlayabiliriz?

*#06# yi tuşlayarak imei ne bakabilirsin...

• 1sayfadakı root lınkınden ındırılen rogramda vırus var dıyo çalıstırmıyo NOD kurulu bılgısayarda root hayal oldu yanı
  • imeiler kesin gidecekmi yoksa gidebilir mi?acemi arkadaşları uyaralım şimdiden olmazsa.
  • arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz
    mobileuncletoolsu açıyorum
    ımeı backup restore ( mtk ) yı acıyorum
    backup ımeı to sdcard (mtk) yı secıyorum bumudur yapılması gereken işlem?
    ve bu işlemden önce root yapmak mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 13 Temmuz 2013; 13:20:37 >
  • Hocam sayfa ikonlarını değiştirme yolu var mı?Hepsi ev şeklinde duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madredeus

1sayfadakı root lınkınden ındırılen rogramda vırus var dıyo çalıstırmıyo NOD kurulu bılgısayarda root hayal oldu yanı

Antivirüs karantina ayarlarınızdan dosyayı geri yükleyebilir ve güvenli olarak işaretleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz
    mobileuncletoolsu açıyorum
    ımeı backup restore ( mtk ) yı acıyorum
    backup ımeı to sdcard (mtk) yı secıyorum bumudur yapılması gereken işlem?
    ve bu işlemden önce root yapmak mı gerekiyor?

root yapman lazım. daha sonra backup imei yaparsan sdcardına imeiyi yedeklemiş olur.

Bu arada ben yedeklemiştim. ama garanti olsun diye tekrar backup alayım dedim yanlıslıkla restoreye bastım kabul ettim bir sıkıntı olmaz değilmi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

Hocam sayfa ikonlarını değiştirme yolu var mı?Hepsi ev şeklinde duruyo.

Aynen benimde gözüme takıldı
  • Beyler rom ile birlikte discovery i böylemi oldu yani ?

TIKLAYIN
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.