Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: madredeus

1sayfadakı root lınkınden ındırılen rogramda vırus var dıyo çalıstırmıyo NOD kurulu bılgısayarda root hayal oldu yanı

Hocam expolid bulup root yaptigi icin sistem tarafindan virus sayilmaktadir rootu yapana kadar virus programini devre disi birakmanizi tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROM PAYLAŞILDI ARKADAŞLAR ROM LİNKİ=>http://forum.donanimhaber.com/m_77808176/f_//tm.htm#77808803
  • Arkadaslar iocean x7 gibi telefonlar için miui v5 dahil bütün romlar var ve discovery den tek farkı ekran cozunurlugu bir bilen arkadasımız portlasada kullansak :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

Arkadaslar iocean x7 gibi telefonlar için miui v5 dahil bütün romlar var ve discovery den tek farkı ekran cozunurlugu bir bilen arkadasımız portlasada kullansak :D :D

portlamak çok kolay aslında... hele de işlemci falan aynı olduğunda.. yeter ki portlanabilecek bir cwm olsun ortada... çözünürlük probem değil, android romlar çözünürlükten bağımsızdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

hocam programı açıp bir tuşa basıyorsunuz enson birdaha tuşa basmanızı istiyor telefon kendini resetliyor ve rootlanıyor.bilgisayarınızda programın çalışması için sürücülerin olması lazım. buyrun sürücüler:http://yadi.sk/d/OPpfRfei6iFyK
    sürücüleri GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0 klasöründeki AutoRun_Install.exe dosyasını çalıştırıp yükleyin sonra tekrar rootlamayı deneyin rootlanacaktır.

bazi sürücüler başarısız yüklendi yazıyor 2 tanesi e tekrar root etmeyi denediğimde aynı aynı yazı çıkıyor(daemon started successfully...)

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

sürücüler yüklenmemiş hocam root programı düzgün çalışıyor ben xp kullanıyorum sorunsuz root etmişti sürücüleri yükledikten sonra hatta şuan tekrar unroot ve root yaptım gene root etti.

ben windows 8 kullanıyorum sorun bu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: aydin123ster

ne zaman hazır olacak :(

GAMERZROM DISCOVERY 1.0 HAZIR

Evet abilerim, ablalarım ve kardeşlerim, şuanda ve şu dakikada çalışmalarımın sonucunu almış bulunmaktayım. Emeği geçen herkese özellikle ozankardes'e çok teşekkürler.

ROM şuanda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Her türlü test edilmiştir. Hemen hemen herkesin isteğini yerine getirmeye çalıştım. Ekran kalitesinden tutun kimi kamera sesinden bahsetti onları bile tek tek ayarladım. Gerçekten çok hızlı, güzel görünen ve stabil bi ROM'a sahibiz şuanda.

ROM şuanda upload olmakta. 3 gündür toplasanız 6-7 saat uyumuşumdur. İzninizle şimdi uyumak istiyorum. Yarın sabah 11-12 gibi uyanıp ROM için yeni bir konu açıcam ve PITtech blogumda paylaşıcam.

Bu arada GamerzROM 1.0'a geçeceksiniz yarın örneğin. Ben ROM'u 1.1 versiyona güncelledim diyelim. Hiç birşey silmeden update edebileceksiniz. Discovery'e OTA update gelirse bile ben GamerzROM'u anında güncelleyip size yetiştiricem. Hiç bir veri kaybı olmadan hem güncel hemde daha işlevsel bir cihaza sahip olacağız. Benim en çok dikkat ettiğim noktalardan biri ROM'umu kullanan kullanıcıların verilerini sürekli silmek zorunda kalmamasıdır. GamerzROM kullananlar bilirler. 2 senedir hiç format atmadan güncelleyen insanlar var. Hala güncelleme bekliyolar benden ama artık Discovery için çalışıyorum. Müşteri hizmetleri telefonları bile açmayan Telpa'ya ve General Mobile'yede affınıza sığınarak napam osuremmi diyorum.

Yarın görüşmek dileğiyle (bu sabah yani).

osurebilirsin . Allah emeğini karşılıksız bırakmasın. çok teşekkürler. ben de nacizane daha ilk androidim olacak gelirse telpadan, root tu customdu hiç yapmadım şimdiye kadar ama olsun genede okuduğum kuran dan sana da bağışlıyorum. Allah kabul etsin inşallah bu arada telefonun ana sayfası forumun 1.sayfasında ki resimlerde ki gibi mi oluyor. yoksa temsili resim mi?

• CWM'den orjinal roma dönenler için güncellendi ve wifi hataları düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydin123ster

ne zaman hazır olacak :(

GAMERZROM DISCOVERY 1.0 HAZIR

Evet abilerim, ablalarım ve kardeşlerim, şuanda ve şu dakikada çalışmalarımın sonucunu almış bulunmaktayım. Emeği geçen herkese özellikle ozankardes'e çok teşekkürler.

ROM şuanda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Her türlü test edilmiştir. Hemen hemen herkesin isteğini yerine getirmeye çalıştım. Ekran kalitesinden tutun kimi kamera sesinden bahsetti onları bile tek tek ayarladım. Gerçekten çok hızlı, güzel görünen ve stabil bi ROM'a sahibiz şuanda.

ROM şuanda upload olmakta. 3 gündür toplasanız 6-7 saat uyumuşumdur. İzninizle şimdi uyumak istiyorum. Yarın sabah 11-12 gibi uyanıp ROM için yeni bir konu açıcam ve PITtech blogumda paylaşıcam.

Bu arada GamerzROM 1.0'a geçeceksiniz yarın örneğin. Ben ROM'u 1.1 versiyona güncelledim diyelim. Hiç birşey silmeden update edebileceksiniz. Discovery'e OTA update gelirse bile ben GamerzROM'u anında güncelleyip size yetiştiricem. Hiç bir veri kaybı olmadan hem güncel hemde daha işlevsel bir cihaza sahip olacağız. Benim en çok dikkat ettiğim noktalardan biri ROM'umu kullanan kullanıcıların verilerini sürekli silmek zorunda kalmamasıdır. GamerzROM kullananlar bilirler. 2 senedir hiç format atmadan güncelleyen insanlar var. Hala güncelleme bekliyolar benden ama artık Discovery için çalışıyorum. Müşteri hizmetleri telefonları bile açmayan Telpa'ya ve General Mobile'yede affınıza sığınarak napam osuremmi diyorum.

Yarın görüşmek dileğiyle (bu sabah yani).

osurebilirsin . Allah emeğini karşılıksız bırakmasın. çok teşekkürler. ben de nacizane daha ilk androidim olacak gelirse telpadan, root tu customdu hiç yapmadım şimdiye kadar ama olsun genede okuduğum kuran dan sana da bağışlıyorum. Allah kabul etsin inşallah bu arada telefonun ana sayfası forumun 1.sayfasında ki resimlerde ki gibi mi oluyor. yoksa temsili resim mi?

Saol abi eksik olma. :-)

• quote:

CWM'den orjinal roma dönenler için güncellendi ve wifi hataları düzeltildi.

hocam linki koymamışsınız sanırım eskisi duruyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Yok link aynı ama bi saniye uplaod bitmemiş ya kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Yok link aynı ama bi saniye uplaod bitmemiş ya kusura bakmayın

yok ne kusuru
    zamanımız bol :)
  • Orjinal roma dönmek istediğimde;

CWM'den flashlanabilir Orjinal ROM u yüklesem, (root kalkıyor sanırım, super useri kontrol etmek lazım)
    sonra Discovery Customizer ile de CWM menüsünü kaldırsam, orjinal roma dönmüş olur muyum yoksa SPFLASH + Driver ile mi işlem yapmam lazım...?

@burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 15 Temmuz 2013; 3:48:22 >
  • arkadaşlar, rom kurulumunda olsun, root işlerinde olsun .rar lı dosyaların içindekileri çıkarıp öyle yapıyoruz değl mi?
    GM_Discovery_OrjinalROM_v1_SPFLASH.rar
    SPFLASH + Driver
    GM_Discovery_OrjinalROM_v1_CWM.zip
    GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0_1.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Orjinal roma dönmek istediğimde;

CWM'den flashlanabilir Orjinal ROM u yüklesem, (root kalkıyor sanırım, super useri kontrol etmek lazım)
    sonra Discovery Customizer ile de CWM menüsünü kaldırsam, orjinal roma dönmüş olur muyum yoksa SPFLASH + Driver ile mi işlem yapmam lazım...?

@burakgon

Aynen doğru bildin gayet yeterlidir. Fakat root olmadan nasıl orjinal recoverye geçiceksin. Önce rootla orjinal recoveryt kur sonra rootu kaldır :-)
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    hocam ilk sayfaya nasıl root yapılacağını eklesen ? veya bir arkadaşımızın yapılışını anlatan linki eklesen şimdi senin romu direk yükleyenler çıkıyor root yapmadan problem oluyor o açıdan didiydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

hocam ilk sayfaya nasıl root yapılacağını eklesen ? veya bir arkadaşımızın yapılışını anlatan linki eklesen şimdi senin romu direk yükleyenler çıkıyor root yapmadan problem oluyor o açıdan didiydim

http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm buranın en alt sayfasına doğru var
  • Allah razı olsun hocam.Ellerine emeklerine yüregine saglık :) bir sorum olucak.miui discovery e port edilebilirmi ?

benden önce biri sormuş zaten baktım.rom başlıgını tamamını okudumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 15 Temmuz 2013; 19:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

Allah razı olsun hocam.Ellerine emeklerine yüregine saglık :) bir sorum olucak.miui discovery e port edilebilirmi ?

benden önce biri sormuş zaten baktım.rom başlıgını tamamını okudumda :)

Evet calistirabilirim ama inanin daha yavas calisiyor ve eski android oldugu icin kernel ile iynamak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.