Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

Artık Orjinal ROM'u CWM ile aşağıdaki Custom ROM yükleme yöntemini kullanarak PC kullanmadanda kurabilirsiniz.

CWM'den flashlanabilir Orjinal ROM Paketleri:
    GM_Discovery_OrjinalROM_v1_CWM.zip
    (Wifi hataları giderildi.) (Güncel)

@burakgon GM_Discovery_OrjinalROM_v1_CWM.zip bu roma dönüp kurdum, yalnız şöyle bir sıkıntı var, her zaman bağlamdığım evimin wifi sinde - ki bütün çıkardığım rom ları denedişm wifi sıkıntı yapmadı- bağlanmadı, ip adresi alıyor çok aşıru uzun sürdü ve "Kötü internet bağlantısından kaçınıldı" yazıyor. Rom da da (Wifi hataları giderildi.) yazıyor sıkıntı bu romda mı ki? Yoksa program ile dönüş mü yapayım?

• Ben Discovery kullanmıyorum ama forumlardan iyi bir takipçisiyim.
    Emeği geçenlere helal olsun demek istiyorum.
  • CWM'nin backup/restore kısmında bir sorun var gibi. Yedek aldığım romu geri yüklüyorum ancak açılmıyor boot ekranında kalıyor sürekli.
  • Teli rootladıktan sonra orjinale geri dönmek istedim fkat "super su" hala yüklü ve telefonunuz rootludur diyor ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

CWM'nin backup/restore kısmında bir sorun var gibi. Yedek aldığım romu geri yüklüyorum ancak açılmıyor boot ekranında kalıyor sürekli.

Yeni rom yada eski ROM kurmadan önce wipe yapıyormusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

CWM'nin backup/restore kısmında bir sorun var gibi. Yedek aldığım romu geri yüklüyorum ancak açılmıyor boot ekranında kalıyor sürekli.

Yeni rom yada eski ROM kurmadan önce wipe yapıyormusun?

teşekkürler ama alakası yok bununla.
  • Çok teşekkürler deneyeceğim en kısa zamanda takipteyim
  • Yukarıda bir arkadaş orjinal romda Wi-fi sorunundan bahsetmiş problem ona mı denk gelmiş romda bir sıkıntı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

Yukarıda bir arkadaş orjinal romda Wi-fi sorunundan bahsetmiş problem ona mı denk gelmiş romda bir sıkıntı mı var?

Yok mu kullanan bilen?
  • Ben Touchwitz romu vardı v1.9 onu yüklemiş sonra orijinal roma geri dönmüştüm.
    Ama wi-fi'de herhangi bir sıkıntı yaşamadım (halen de yaşamıyorum)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Ben Touchwitz romu vardı v1.9 onu yüklemiş sonra orijinal roma geri dönmüştüm.
    Ama wi-fi'de herhangi bir sıkıntı yaşamadım (halen de yaşamıyorum)...

Hocam Whatsapp'a girerken 3.parti görev yöneticisi kullanıyorsunuz diye bir şey çıkıyor mu ben orjinal roma döndüm sanki custom romdaymışım gibi böyle bir şey çıkıyor.
  • Ben whatsapp'ı hiç kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Ben whatsapp'ı hiç kullanmadım

Hocam bir kurup dener misiniz hemen uygulamanın başında söylüyor zaten?
  • Hocam bende yenibosna civariyim,elden alma şansımız nedir,birde bu kadar yakınken hem kargo parası vermeyelim hem de bayram arası tatili beklemeyelim,saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: bll1975

Hocam bende yenibosna civariyim,elden alma şansımız nedir,birde bu kadar yakınken hem kargo parası vermeyelim hem de bayram arası tatili beklemeyelim,saygılar

Hocam pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Driverlar yüklü
    Telefonu pilsiz olarak bağladım driver yüklendi
    SPFlash toolu açtım dosyayı seçtim stop tuşuna bastım ardından telefonu pilsiz olarak bağladım ve hiç bir hareket yok, bilgisi olan var mı?

bende de aynısı oldu nasıl çözdün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hpslytn

quote:

Driverlar yüklü
    Telefonu pilsiz olarak bağladım driver yüklendi
    SPFlash toolu açtım dosyayı seçtim stop tuşuna bastım ardından telefonu pilsiz olarak bağladım ve hiç bir hareket yok, bilgisi olan var mı?

bende de aynısı oldu nasıl çözdün :)

Hallettim.
  • quote:

Beyler telefonu SP Flash tool ile sıfırlayıp orjinal yazılımı yükleyenler bana PM atabilir mi, bir şey soracağım.

Hocam flashlamadan sonra eski romlardan bir kalıntı vb. kalmıyor değil mi?
  • Burakcim forumu basindan beri takip ediyorum telefon yeni ulasti elime ve yarim saat kurcaladiktan sonra nexus room kurdum cok memnunum emegine saglik.simdi istiyorumki menu arka plan siyah olmasin saydam olsun bi ayar varmi yoksa baska bi launcher mi kurmam lazim oyleyse tavsiye edeceginiz bi launcher varsa arkadaslar yardimci olun selamlar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.