Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @burakgon hocam eline emeğine sağlık..ORJİNAL ROM a senin anlattığın gibi CWM mode ile tek sefer de ve sorunsuzca döndüm.Teşekkürler.

Tabii wipe ve cache leride yapınca sıfır gibi oldu telefon

ROOT u ve CWM Recovery i de sorunsuzca kaldırdım telefonumdan.

@burakgon hocam sizden ricam, bu sayfa da kihttp://forum.donanimhaber.com/m_76663488/f_//tm.htm#76663488 @Storm Worm arkadaşımızın anlattığı General Mobile Discovery, ROOT VE CLOCKWORK MOD RECOVERY(CWM) YÜKLEME REHBERİ ni CWM den Flashlanabilir ROM unuzun alt tarafına eklemeniz.

Bundan sonra CWM ile orj roma dönecek arkadaşların işini daha da kolaylaştıracaktır.

Yardımlarınız ve emeğiniz için tekrar teşekkürler @burakgon ve @Storm Worm

• yardımcı olmak için bir durumu açıklamam gerekiyor.ben telefonu 4-5 gün önce aldım.aldığımda orjinal romun menulerinde çeviri hataları yoktu.ancak burada verilen romu kurduğumda menulerde ceviri hataları vardı.sanırım gm son ürettiği discovery lerde ki çeviri hatalarını düeltmişti.ayrıca bazı menulerin burdaki orjinal romda olmadığınıda gördüm. yeni çıkan telefonların romları düzgün çalışıyor.burada da aynı rom yayınlanırsa sevinirim iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyin.exe

quote:

Orijinalden alıntı: Metanojen

Splash ile orijininal roma döndük ayarlardan pile girince bu hatayı alıyorum.
     General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]

aynı hatayı bende alıyorum.çözümü nedir arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

quote:

quote:

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]

burdakini deneyin en son sürümdür

http://forum.donanimhaber.com/m_79512639/tm.htm

• teşekkurler :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam orjinal romda Gravity Box'tan dolayı oluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam orjinal romda Gravity Box'tan dolayı oluyormuş.

teşekkurler.

• ARKADAŞLAR BİR KAÇ SORUM OLACAK.
    1-wifi direck özelliği ile dosya gönderebilen varmı.her seferinde bağlanıyorda bekliyor.
    2-çok temiz bir rom arıyorum öneri bekliyorum.
    3-storeoid uygulama durdu hatası alıyorum her seferinde soruna çözüm varmı
    Şimdidem teşekkürler
  • OTA olarak yayınlanmadığın ben henüz kurmadım bu yüzden bilgim yok.Fakat storeoid uygulamanın kendisinde sıkıntı var herkeste durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

OTA olarak yayınlanmadığın ben henüz kurmadım bu yüzden bilgim yok.Fakat storeoid uygulamanın kendisinde sıkıntı var herkeste durum aynı.

Wifi direckt ile ilgili bilginiz varmı acaba dosya transferi gerçekleştirebiliyormuyuz
  • Güncelleme ile geldiğinden bende yok önümüzdeki hafta birşey olmazsa ota ile yayınlanacak o zaman test edeceğim.
  • quote:

Güncelleme ile geldiğinden bende yok önümüzdeki hafta birşey olmazsa ota ile yayınlanacak o zaman test edeceğim.

general mobile son yazılımını siteye ekliydi linki galiba direk kuramazmıyız SP_Flash_Tool ile ?
  • Sitesine ekli değil fakat forumda mevcut.Kurabilirsiniz ama tavsiyem bekleyin 1 hafta soran güncelleme gelecek sorun olmazsa sonra hepimiz en güncel sürüme ulaşacağız.
  • quote:

Sitesine ekli değil fakat forumda mevcut.Kurabilirsiniz ama tavsiyem bekleyin 1 hafta soran güncelleme gelecek sorun olmazsa sonra hepimiz en güncel sürüme ulaşacağız.

Valla hocam çok ugraşılması lazım romla çok kötü cünkü ram olsun pil performans olsun browser yada ayarlara girdiginde parmagınla assagı yada yukarı çektinmi gittigi yere kadar ekran çok saçma bu olay en brn 2.3.6 görmüştüm ayarlara giriyoz sanki başka devlet hiç akıcı degil rehber telefon arama hep gecikmeli umarım iyi ve stabili daha iyi bir rom gelir...

• Arkadaşlar orjinal roma dönmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ya? 10kb ile iniyor hatta 1 dakika sonra da 1mb inince kesiliyor dosya indirme. Başka yerlere yükleyemez misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

Arkadaşlar orjinal roma dönmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ya? 10kb ile iniyor hatta 1 dakika sonra da 1mb inince kesiliyor dosya indirme. Başka yerlere yükleyemez misiniz?

Yandexten bir üyekik açın ve kendi diskinize taşıyın ozamann rahat indirirsiniz..

• backup almaya çalışırken hata alıyorum nedenini bilen var mı?

error while making a backup image of /system
  • Allah razı olsun kardeş üstteki resimli anlatımdaki gibi yaptım aldığım gibi oldu gerçekten saolasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

backup almaya çalışırken hata alıyorum nedenini bilen var mı?

error while making a backup image of /system

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.