Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı kapıya çıktı, onay için teşekkürler :)

Bu arada sizin orda iftarla sahuru birleştiriyorlar galiba hala gelmedi market linki :P

Takılıyorum yanlış anlamayın, eminim tüm mesainizle uğraşıyorsunuz ama yüzlerce insan sizi bekliyor dört gözle halk sokaklarda :)

Son durum hakkında bi özet bilgi geçebilirmisiniz sakıncası yoksa..
  • abile telefona daha öncedden yüklediğimiz oyun varken telefona custom rom atsak.oyun ve ya başka şeylere bir şey olur mu? silinme felan?bide burak abi sen bu custom romu attın mı?
  • desparado1453 D kullanıcısına yanıt
    Zaten herşey problem, çözdükçe sonuca ulaşıyoruz. Artık bişey kalmadı. Sizler için daha kolay hale getirmeye çalışıyorum. :-)
  • orjınal ve custom rom olaylarında yukledıgımız uygulama, oyuunlar sılınıyor mu? Duruma gore deneyecegım
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Zaten herşey problem, çözdükçe sonuca ulaşıyoruz. Artık bişey kalmadı. Sizler için daha kolay hale getirmeye çalışıyorum. :-)

emegin icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

orjınal ve custom rom olaylarında yukledıgımız uygulama, oyuunlar sılınıyor mu? Duruma gore deneyecegım

Bilgim ve tecrübem dahilinde Burağın yükünü biraz azaltayım o da rom a yoğunlaşsın :)

Custom rom atarken genelde task29 ve wipe/dalvin cache (Yani temiz kurulum için tüm bilgilerin silinmesi) önerilir, ha bunları yapmaya da bilirsiniz fakat aynı windows kurarken üstüne kurduğunuzda sistem dosyaları yenilense bile kalıntılar olup sorunlara yada hata mesajlarına yol açacağı gibi custom romlarda da bu tarz şeyler başınıza gelecektir.

Yani işin özü silinirse daha sağlıklı bir kurulum olacaktır.

Cihazınızı root layıp titanium backup yada benzeri backup programları kurup sadece uygulama ve oyunlarınızın ana ham dosyalarını yedeklerseniz daha sonradan yeniden kurabilirsiniz.Umarım bi nebze de olsa aydınlatıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 12 Temmuz 2013; 1:10:35 >

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    Cevabımı tam olarak aldım. Daha acıklayıcı olamazdı. Bılgıler ıcın cok tesekkur ederım
  • quote:

Hocam bugün yayınlanacak mı? Yoksa yarına mı kalacaK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

abile telefona daha öncedden yüklediğimiz oyun varken telefona custom rom atsak.oyun ve ya başka şeylere bir şey olur mu? silinme felan?bide burak abi sen bu custom romu attın mı?

Format atmış gibi düşün.
    Orjinal ROM yükleme işlemi tarafımdan adım adım denenmiş ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 12 Temmuz 2013; 1:45:21 >
  • Teşekkürler geri bildirim gelmesi güzel oldu bende size güzel bi haber vereyim. Discovery Customizer'e cwm yükleme özelliği eklendi ve yarın kesin olarak markette. :-)

Artık rom üretmeye başlıyorum :-) İnanın saatlerdir customizeri programlıyorum... Artık otomatik olarak hazırlamış olduğum güncel CWM Recovery'i internetten indirerek flashlama yeteneğine sahip bir programımız oldu ve neredeyse kusursuz çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 1:52:50 >
  • tesekkurler beyler cevabı aldım :)

@ozanparlak

@burakgon
  • quote:

Teşekkürler geri bildirim gelmesi güzel oldu bende size güzel bi haber vereyim. Discovery Customizer'e cwm yükleme özelliği eklendi ve yarın kesin olarak markette. :-)

Artık rom üretmeye başlıyorum :-) İnanın saatlerdir customizeri programlıyorum... Artık otomatik olarak hazırlamış olduğum güncel CWM Recovery'i internetten indirerek flashlama yeteneğine sahip bir programımız oldu ve neredeyse kusursuz çalışmakta.

Burakgun dostum otg ye bakabildinmi acaba¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler geri bildirim gelmesi güzel oldu bende size güzel bi haber vereyim. Discovery Customizer'e cwm yükleme özelliği eklendi ve yarın kesin olarak markette. :-)

vay vay vay sabırsızlanıyorum :) Siz gördüğüm en gayretli çalışan geliştiricisiniz. Bravo. Bu kadar işi bu kadar hızlı nasıl yapıyorsunuz? Demek ki önceki tecrübeleriniz cok fazla. Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 12 Temmuz 2013; 2:07:18 >
  • ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ilk konuyu güncelledim IMEI yedekleme ile ilgili mutlaka yapın. Yapmasanızda düzeltilir fakat bu şekilde daha garanti olur. Garantiden kastım daha kolay geri getirilir imei kaybolursa. Bazen öyle şeyler olabiliyo yedeklemeden düzeltiyoruz biz genelde :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 2:06:34 >
  • quote:

Bu çok güzel bir haber. Gayretin için teşekkürler. Ellerine sağlık...
    Harikasın Burak hocam

Bir sorum olacak , ilerde miui rom portlamayı düşünür müsün? internette gördüğüm kadarıyla görsel olarak harika bir custom rom.
  • quote:

Arkadaşlar ilk konuyu güncelledim IMEI yedekleme ile ilgili mutlaka yapın. Yapmasanızda düzeltilir fakat bu şekilde daha garanti olur. Garantiden kastım daha kolay geri getirilir imei kaybolursa. Bazen öyle şeyler olabiliyo yedeklemeden düzeltiyoruz biz genelde :-)

Ben yedekleme yapmadım ama sorun olur mu? *#06# ile sorgulatınca doğru imei çıkıyor.
  • Yok ya zaten dediğim gibi paranoyak derecesinde güvenlik önlemi olarak bu IMEI backup olayı. Kesinlikle şart değil. Telefonu ciddi bozmak lazım bunun başınıza gelmesi için. Gelse bile düzeltmesi yedeksiz 3 dakika yedekli 1 dakika falan sürüyo. :-) Olunca başınıza ne geliyo onuda söyleyeyim Geçersiz İmei yazıyo ve hatları bulmuyo. Bu sizin başınıza kesinlikle gelmez diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 2:11:23 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.