Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah burak hocam
  • mihome launcher indirebilirsin marketten. ben senelerdir karşılaştırıyorum MIUI ile cyanogenmodu. MIUI çok yavaş ve hiç stabil değil örneğin alarmların çalmadığı zamanlar oluyo. Zaten MIUI android 4.1.2 ile çalıştığı için çok gereksiz olacak böyle bişey. Ama cyanogenmod dersen orda bi dururum :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 2:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

mihome launcher indirebilirsin marketten. ben senelerdir karşılaştırıyorum MIUI ile cyanogenmodu. MIUI çok yavaş ve hiç stabil değil örneğin alarmların çalmadığı zamanlar oluyo. Zaten MIUI android 4.1.2 ile çalıştığı için çok gereksiz olacak böyle bişey. Ama cyanogenmod dersen orda bi dururum :-)

Anladım hocam , bizim için öncelik stabilite ve güncellik

Merak ettiğim bir şey daha var. Radyo uygulaması değiştirilebilir mi? Discovery'deki oldukça sade , s3 deki gibi canlı bişey konulamaz mı?
  • Muiyi bende hiç sevmiyorum. Ondan önce cm10 daha iyi olur bence :)
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    Hocam , orjinal rom üzerinde herhangi bir ayar/değişiklik yaptınız mı? Sesler artık oldukça yüksek çıkıyor , daha önce bu kadar yüksek değildi hatta düşüktü baya Yani iyileşme söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Hocam , orjinal rom üzerinde herhangi bir ayar/değişiklik yaptınız mı? Sesler artık oldukça yüksek çıkıyor , daha önce bu kadar yüksek değildi hatta düşüktü baya Yani iyileşme söz konusu

Gece gece kanıma girme kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

quote:

Teşekkürler geri bildirim gelmesi güzel oldu bende size güzel bi haber vereyim. Discovery Customizer'e cwm yükleme özelliği eklendi ve yarın kesin olarak markette. :-)

Artık rom üretmeye başlıyorum :-) İnanın saatlerdir customizeri programlıyorum... Artık otomatik olarak hazırlamış olduğum güncel CWM Recovery'i internetten indirerek flashlama yeteneğine sahip bir programımız oldu ve neredeyse kusursuz çalışmakta.

Burakgun dostum otg ye bakabildinmi acaba¿

+1 otg de olsa süper olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msjım bulunsun şuracıkta.Zira eşimde dün telpadan sipariş geçtim ,tel elime geçince konu aramayalım
  • quote:

Teşekkürler geri bildirim gelmesi güzel oldu bende size güzel bi haber vereyim. Discovery Customizer'e cwm yükleme özelliği eklendi ve yarın kesin olarak markette. :-)

Artık rom üretmeye başlıyorum :-) İnanın saatlerdir customizeri programlıyorum... Artık otomatik olarak hazırlamış olduğum güncel CWM Recovery'i internetten indirerek flashlama yeteneğine sahip bir programımız oldu ve neredeyse kusursuz çalışmakta.

Hocam seni GamerZ romlar dan bilirim ben halen emaktar i9000 ile idare ediyorum eylül başı gibi telefonu değiştiricem bakalım Discovery den şüphem vardı ama senin desteğini aldıysa sırtı yere gelmez GamerzRom v9 2.3.6(JB Gamerz Romları denemedim) nın halen açamadığı oyun yok biraz kassa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 12 Temmuz 2013; 4:03:30 >
  • Harika. Bulunsun şurada.
  • Bilmeyen arkadaşlar için İMEİ yedek alma.

1.Mobile Uncle Mtk Tools programını playstore dan indirin.
     2.İMEI Backup Restore seçeneğini seçin.
     3.Backup IMEI To SDCARD seçeneğini seçiyoruz program imei.bak dosyasını sd kartımızın ana dizinine atıyor.işlem bitmistir.
    4. Ne olur ne olmaz sdcard içine bir bakın. Dosya varmı yokmu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodreth1 -- 12 Temmuz 2013; 8:39:56 >
  • yeter burakgon yeter bu kadar milleti bekletmeye hakkın yok :)) hocam valla heyecanla bekliyoruz .
  • hocam hazırladığınız romda ekran uyku moduna da el atarsanız fena olmaz internetten online dizi film izleme sırasında ekran uyku moduna geçiyor açık kalma süresini 30 dkkaya çıkarmam gerekiyor :))) ayrıca arayüz animasyonlarına da el atabilirseniz severim hiç sevmem de kendilerini :) hocam şimdiden eline emeğine sağlık varlığın güven veriyor saygılar.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemacarak -- 12 Temmuz 2013; 8:56:07 >
  • quote:

flash_img çalışmıyor dd ile yüklemelisiniz biraz çetrefilli bi iş akşama doğru uygulama marketten indirip cwm'yi tek tık kurarsınız.

burak, ellerine sağlık; çok güzel bir iş yapıyorsun...

acizane tavsiyem scatter.txt dosyası ile sp falsh tool'dan sadece recovery.img'i seçerek cwm kurmak çok daha kolay... bu yöntem için roota da gerek yok biliyorsun... bunu da ilk mesaja eklersen iyi olur... bende de zte v970 var -dün elime geçti- mtk6577 işlemcili, mantık aynı olduğu için 2sn'de cwm yükledim sp flash tool'la..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 12 Temmuz 2013; 9:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLoNeRia

Bilmeyen arkadaşlar için İMEİ yedek alma.

1.Mobile Uncle Mtk Tools programını playstore dan indirin.
     2.İMEI Backup Restore seçeneğini seçin.
     3.Backup IMEI To SDCARD seçeneğini seçiyoruz program imei.bak dosyasını sd kartımızın ana dizinine atıyor.işlem bitmistir.
    4. Ne olur ne olmaz sdcard içine bir bakın. Dosya varmı yokmu diye.

2 imei de eklendi mi bilmiyorum ama dosya oluşturdu sd karta. Teşekkürler.
  • adamı çok yoruyorsunuz cidden. bu işler çocuk oyuncağı değil. adam sorunsuz bir rom sunmak istiyor. bazı bebeler gibi 2 tema ekleyim önünüze sunmuyor.
  • Burakgon kardeşimizin yaptığı işlemler tamamlandıktan sonra ilkdefa bu işlemi yapacaklar için ayrınıtılı bir video yada anlatım yapılabilir mi acaba?Çünkü kavramlar falan NASA mekik fırlatma kadar zor görünüyor insana :).Bir de bu işlemler için sd kartın boyutu içeriği önemlimi ille 16 yada 32 mi olması gerekiyor.İşlemleri ne kadar anlamasamda Burakgon arkadaşa emekleri için teşekkürler.Aslında bir nevi Robin Hood luk yapıyor kardeşimiz.
  • Burası ile tam alakalı olmasada buraya yazmak zorunda kaldım çünkü öteki taraf ilk sayfa hariç tam bir çocuk parkı halinde, ilk sayfa alınıp bikaç da aradan sayfa seçip konu kapansa en iyisi aslında.

Root işlemi sırasında hata alıyorum ve program çince olduğu için de hiçbir halt anlaşılmıyor.
    Böyle bir duruma denk gelen yada denk geldiğinde çözüm bulabilen varmı arkadaşlar?

Sanırım versiyon sorunu var, ilk denediim 2.2.12 idi ve hata veriyordu, son versiyon olan 2.4.0.1 ile denedim ve sorunsuz şekilde rootladı, bilgi olarak aktarmış olayım bunuda.

Yani sorun çözüldü.

Edit:Sorun çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 12 Temmuz 2013; 11:03:06 >

• madredeus M kullanıcısına yanıt
    işlemler çok kolay merak etmeyin en fazla 10 dk nızı alır o da rom yüklenirken ki bekleme süresi. bilgisayarda 5-6 tık, telefonda 2-3 dokunuş yapıyorsunuz sadece. SD kart ne olursa olsun fark etmez isterse 1 GB olsun
  • Selam, oneri icin tesekkurrler. Markete discovery customizer isimli programi koydum zaten. Kendi yukluyo cwmyi indirip. :-)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.