Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY OTG KABLO YARDIM LÜTFEN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
22.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayni işlemciyi kullanan utoo marka telefonda otg var discoveryde firma bunu kapatmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yaniliyorsunyz bu tur seylerin hepsini denedim.asil sorun usb cikisinin arkasinda kart okuyucu varmis.ama bizim telefonlarda yok. Sansiniza kusun

• USB host check yükleyip fix yaparsanız olur denendi ve onaylandı Not:root gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcam4260 -- 26 Aralık 2015; 20:17:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcam4260

USB host check yükleyip fix yaparsanız olur denendi ve onaylandı Not:root gerekir

Usta programı yukledim root izinlerini verdim fix dediğimde "could not start su process" hatası verdi yardım et lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcam4260

USB host check yükleyip fix yaparsanız olur denendi ve onaylandı Not:root gerekir

Daha önce discovery e otg kazandıran hüç görmemiştim emin misin hocam?Denedim olmadı...Hangi tip otg kablosu denedin acaba?

• Ben bitarafına taşınabilir şarj cihazı taktım öbür tarafına teli ama olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Batur.ay

Ben bitarafına taşınabilir şarj cihazı taktım öbür tarafına teli ama olmadı

Yok hocam olmuyor olan birisini ne duydum ne gördüm boşuna uğraşıyoruz bence yani...

• sonuna kadar okudum ama yine hüsran sanırım ha olmuyor deniyor ama framaroot diye öneriler var uygulamadım çekindim ama sanki yapan var gibi bilemedim yazık bir telefonda böyle önemli bir desteğin olmaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

sonuna kadar okudum ama yine hüsran sanırım ha olmuyor deniyor ama framaroot diye öneriler var uygulamadım çekindim ama sanki yapan var gibi bilemedim yazık bir telefonda böyle önemli bir desteğin olmaması

Yok hocam olmuyor boşuna uğraşıyoruz bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

sonuna kadar okudum ama yine hüsran sanırım ha olmuyor deniyor ama framaroot diye öneriler var uygulamadım çekindim ama sanki yapan var gibi bilemedim yazık bir telefonda böyle önemli bir desteğin olmaması

evet bıraktım zaten sanırım telefonun değişmesi gerekiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

evet bıraktım zaten sanırım telefonun değişmesi gerekiyor...

Aynen hocam tek çare o zaten telefon eskidi başka modellere geçmek daha mantıklı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.