Şimdi Ara

General Mobile Discovery sarj ve telpa sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
26.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler kardesım bılgılendırmelerın ıcın aynen dedıgın gıbı yapacağım bende belkı 1 sene bekleyecegım ama paramı alacagım
  • arkadaslar dun yzmyr hakaem heyetyne gyttym khanks arkadasyn sykayet dylekcesynyn byr benzeryny yazdym sykayetymy kabul ettyler ama eger sonuclanan buna benzer hakem heyety kararyda dosyaya koyarsam hem daha cabuk hemde benym lehyme cykma yhtymalynyn yuksek oldugunu soyledyler bende dylekcemy vermedym symdy arkadasymyz kararyn byr ornegyny buradan paylasyrsa herkez ycyn ust duzey byr bylgylendyrme olur kanaatyndeyym symdyden konu hakkynda bylgysy olan herkeze tesekkurler
  • Ben thh ye vermiştin bu sarj soketinden bilirkişi raporu geldi cihaz üretim hatalidir diye .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanks K kullanıcısına yanıt
    Bilirkisi raporu geldi uretim hatalidir diye 15 gun sonra karar cikacak para iadesini nekadar surede alirim telpa dan.

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Karar sonrası iade süresi normal şartlarda 1 Haftayı geçemez elbette bu telpanin işlem süresi ile de alakalı kararı takiben 15 gün sonra para iadesi aldım

• eskair kullanıcısına yanıt
    Karar bana yazılı olarak tebliğ edilmedi iletişim telefon ile sağlandı telpa konudan haberdardı zaten telefonu geldiği gibi telpaya iade ettim onlarda faturadaki miktarı hesabıma eft ile gönderdiler

• sanırım bır yanlış anlaşılma oldu sız zaten sıkayet dılekcenızı paylaşmıştınız hakem heyetı kararın bır ornegını ıstıyor bu sekılde ıslemlerın daha cabuk ve ornek teskıl edecegını soyluyor rıca etsem kararın bır ornegını paylasırmısınız
  • 2 gün önce gönderdim şarj sorunu diye bana arka kasa+ sim soketi+şarj soketi(büyük ihtimal açarken kırdılar kasayı falan) olarak 98tl ödeme çıkardılar mecburiyetten ödemeyi yaptım fakat şikayet etmek istiyorum bunları nasıl yaparım acaba.teşekkürler
  • Ilk gunden beri var bu sorunlar bu dandik telefonda yazik valla

• 3gün önce kargoyla garantiye gönderdiğim cihaz bugün yapılıp kargoya verilmiş.
    ekran sararması, şarj soketi, batarya dengesizliği ve kulaklık arızalanmıştı.
    şarj soketini dışarda telefoncuda yaptırmıştım, garantiye girmez diye düşünüyodum ama şaşırttı beni telpa cidden
     General Mobile Discovery sarj ve telpa sorunu

• burada herkes şikayetini yazıyor bende ekliyorum faydam dokunsun birdaha sizden alışveriş yapanın tüm sülalasini ... gm bitmiştir.
    güç düğmesi içine çöken zor basan telefonu güç düğmesi yapılsın diye yolladık. garanti kapsamında olduğu halde sormadan aramadan dokunmatik panel değiştirip arka kapak değiştirp 220 tl istiyorlar. birde çağrı merkezlerinin numarası çalmıyor. iade isteyince onlar sizi arıyor. aradı şimdi ısrarla kullanıcı hatası diyor. dedimki çatır çatır çalışıyordu güç düğmesi çok sert basınca açılıyordu altındaki plastik aksam neyse o çökmüş dedim ses düğmesi dokunmatik herşey sorunsuzdu dedim. bıdı bıdı ezbere aynı şeyleri saydı. görüşmeleri bende kayıt altına alıyorum hele bi gittiği gibi gelmesin mahhkeme mahkeme gezeceğim dedim kapattım.
  • General Mobile Discovery cihazımı garanti süresi içerisinde microfon arızası sebebiyle Profilo AVM içerisindeki Telpa teknik servisine bıraktım. Teknik servis cihazın yetkisiz işlem sebebiyle garanti dışı kaldığını, tamiri içinde 311 TL ücret talep etti. Ben de cihazın ilk defa arıza yaptığını, garantisi olan bir cihazı başka bir yerde açtırmadığımı belirttim. Tüketici mahkemesine vereceğimi söyleyince de cihazda sıvı teması var diye yalan beyanda bulundular. Ben de mahkemeye verdim. Mahkeme heyeti bilirkişi raporuna göre cihazda herhangi bir sıvı teması, oksitlenme ve yetkisiz işlem olmadığını kanaat getirerek bedel iadesi yapılmasına karar verdi.

Telpa, garantisi olan cihazları haksız nedenlerle garanti dışı olduğu suçlaması yaparak para koparmaya çalışan dolandırıcı bir şirkettir. Benim gibi mağdur ettikleri bir çok kullanıcı ile konuşma fırsatım oldu.

General Mobile almayın ve aldırmayın. Bu markadan kesinlikle uzak durun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.