Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SATILIK(TAKASLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cıhazı Alalı 2.5 Hafta Oldu Cıhazda Herhangı Gıbı Bır Sıkıntı Yoktur.Ölü Piksel kamerada pembelesme vs cıhazda cızık dahı yoktur alındıgı ılk gun zaten hemen ekran koruyucu yapıstırıldı cıhazım beyaz renktedır
    faturası garantı belgesı duruyor yanı cıhazı 0 alırken teknolojı marketınden ne verıceklerse mevcut

SATILIK FIYATIM : 675 TL Dir.

Takas Fıyatım:750 Tl Dir

Takas Olarak

Samsung s3

Note

Sony Ust Segment Cıhazları

Androıd Cıhazlarla Fakat Alt Segment Cıhazlarla Degıl

Kafa Kafaya Takas Dusunuyorum Ona Gore Teklıflerınız Beklıyorum

Pm Yoluyla Atarsanız Mesajlarınızı Sevınırım

Cıhazda Hıcbırsey Olmadıgı Icın Resım Koyma Geregı Duymadım !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anlaşılan senin acelen yok
  • evet acelem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satmak için değil de sanki dalga geçmek için ilan açmış gibisin
  • Merhaba,

" yanı cıhazı 0 alırken teknolojı marketınden ne verıceklerse mevcut" bu ifade çok garip olmuş,

Ortalama son 2 aydır 600TL ye sıfırı +10 taksitle alınabilen bir ürünü 675TL ye satmak hatta 750TL takas demek çok iddalı olmuş,

DH FORUM SICAK FIRSATLAR , VE MOBİL ÜRÜNLER GM İÇİN SICAK FIRSATLAR BAŞLIĞINI YAKINDAN TAKİP ETMELİSİNİZ.
  • Genelde fiyatlar ile alakalı yorum yapmam isteyen istediği fiyata satar ama bu ilan abartmış ilanın başlığını enayi aranıyor diye değiştirmelisin bence ve o aradığın enayi donanım haberde çıkacağını hiç zannetmiyorum sahibinden veya gitti gidiyor gibi sitelerde şansını deneyebilirsin .
  • beyler telefon benim sizi ne ilgilendirir ne alakadar eder baskasi daha ucuzsa gidin alin kimseye mesaj atmadim gelin telefonumu alin diye ister 500 yazarim ister 5 milyar yazarim kimi ne ilgilendirir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Moto G4 Plus
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer1903

beyler telefon benim sizi ne ilgilendirir ne alakadar eder baskasi daha ucuzsa gidin alin kimseye mesaj atmadim gelin telefonumu alin diye ister 500 yazarim ister 5 milyar yazarim kimi ne ilgilendirir ?

Sıfırı 575 tl olan bir telefonu 2. el olarak 675 tl ye satıyorsun, bir de kalkıp edebiyat yapıyorsun.Arkadaşların dediği gibi başka sitelere bak sen. Kendi kafanda birilerini bulabilirsin belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C7EC64F7 -- 25 Ağustos 2013; 15:48:54 >
  • ikinci el cihazlar sıfırdan değerli hale geldi, şaka gibi
  • Kimse bu kişiden bu telefonu almasın.

Telefon seninse yorumda herkese açık. Enayi mi var burada sıfırından fazlasına ikinci el satıyorsun.

Zaten bu kadar yorumdan sonra o telefonun elinde kalır. Güle güle kullan.
  • Bu forum bunun gibi sabah şekeri dolu arkadaşlar, bu forumda bunlarda lazım. Bırakın bu cıvıl cıvıl arkadaşı, takılsın kendi çapında, uğraşmayın
  • telefon senin ama resmen kirlilik yaratıyorsun boş konu açarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.