Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu aldirmam icin saglam yalan gerek babama dedim telefonum bozulmus gotur yaptir dedi lafi agzima tikadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

aliexpress te 200$ cıvarı ederi var.hatta 16gb rom ve fullhd olanları dahi var 250$.yeni modeller gelir bu gidişle.

işin özü quad core a7ler sgx 544 gpu larla anca iphone standardında hızlı çalışır oldular.alınacak ucuz çin modelleri bunlar işte.
    keşke 4-4,3" bi model olsa bu hızlarda.daha büyüklerinin taşıma zorluğu beni hep almaktan uzak tutuyor.4.5"leri var.bari onu getirseler.

http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-mtk6589.html?isFreeShip=y&SearchText=mtk6589&CatId=5090301&pvId=200001044-200005417%2C200001046-8175&shipCountry=tr&isAtmOnline=n&SortType=total_tranpro_desc

Arkasında adam gibi bir firma olmazsa bu cihazın ederi de odur doğrudur. Ama arkasında Telpa gibi bir firma olunca akan sular duruyor.
  • Hafiza kartina direkt oyun ve uygulama kurma özelligini gördükten sonra hiç sorun etmiyorum hafizayi. 32 gb class 10 kart alir keyfime bakarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Crosby

bu telefonu aldirmam icin saglam yalan gerek babama dedim telefonum bozulmus gotur yaptir dedi lafi agzima tikadi

biraz para sen biriktir + telefonu sat üstünü pederden rica et artık
  • fiyatı artmadan almak lazım
  • Acaba bu cihaza 64 gb hafıza kartı taksak sıkıntı çıkartırmı deniyen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Telefonu görmedim, deneyimleme imkanım olmadı ama GG2 değilde OGS var sanırım. Arkadaş belki yanılmış olabilir, doğru da olabilir elbette.

Ekran camı esnek mi? Bilindik cam gibi sert mi, cam hissi mi veriyor sert plastik mi, bunuda öğrendik mi sorunu yok telefon taş gibi telefon geri kalan yorumlardan anladığım kadarıyla.

Bana da gorilla glass gibi gelmiyor açıkçası. O yüzden kesin bilmek istedim, o yüzden test yapılıp videonun paylaşılmasını uygun buluyorum. İlgili arkadaş bu konunun üzerine düşerse 10dk'da olayı netleştirir.
  • sonunda aldırcaksınız şu telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Acaba bu cihaza 64 gb hafıza kartı taksak sıkıntı çıkartırmı deniyen var mı?

32den sonrasını görmez. ya da kartı hiç okumaz.
  • takip
  • GPS performansını test edebilen oldu mu?
  • gps testi ilk sayfada mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin1831

radyo cekim gücü ses yüksekliği nasıl acaba benim wildfire s de ses cıkmıyor kulaklıktan

Son seste kulağınızın dayanamayacağı kadar yüksek.

tesekkürler sanırım bende sipariş vericem yarın
  • telefon ilk ciktiginda soylemistim f/p urunu olacak diye. 544tlye 331ppi 4.7" ips hd ekrani hicbir yerde goremezsiniz. ucuzlugundaki en onemli faktor mediatek firmasinin urettigi islemciler.
    allwinner ve rockchip gibi firmalar da ucuz islemci uretiyor. bu cihaza snapdragon 600 ya da s4 pro islemci takilsa fiyati ciddi artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 21 Haziran 2013; 4:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLoNeRia

Kart hızı için 25 30 mb yeterlimi yoksa abartacaz mı :)

25-30 mb/s çok bile. 10 mb/s yazma hızı olanlar class 10 diye geçiyor onlar yeter de artar.

• @madmax50

Ekledim hocam.Yaptığınız testler ve incelemelerin konuya katkısı gerçekten büyük çok teşekkürler.
  • herkese merhaba iki gündür araştırıyorum bu cihazı hasta olmamak elde değil bi atrix kulllanıcısı olarak wifi çekim gücü nasıldır kullanan arkadaşlar görüş bildirirse sevinirim
  • @erdemacarak

Hocam kullanıcı yorumlarında vardı fakat ben tekrar özetliyim ;

eLoNeRia : wifi kalitesi modem ile aramda 3 duvar var yakşaşık 8 mt 2 kademe çekiyorki bu internetin yavaşlamasına felan engel olmuyor gayet iyi durumda.
    madmax50 :Wifi çekim gücü aynı noktada s3 ile aynı. 3g hızında s3'ten daha hızlı. Avea 3g testinde s3 7.5 Mbit , discovery 9.2 mbit download sonucu aldı.
  • @kasature

Hiç bir telefon fiyatının arttığını görmedim ya da hatırlamıyorum.Aslında bikaç ay beklemek en iyisi.uzun kullanımlarda bazı kronik sorunlar çıkabiliyor ve verdiğiniz paraya pişman olabiliyorsunuz.Onun için kullanıcı yorumlarını bende buradan takip ediyorum.550-600 tl civarı seyreder.Ne çıkar nede iner diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 21 Haziran 2013; 9:13:55 >
  • Rootlayan oldu mu :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.