Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemacarak

az önce telpamarketi aradım siyah renk konusunda 1 - 2 ay içerisinde söz konusu olmayacağını ve beyaz Discovery olarak da 28 hazıranda stokta olacağını söylediler

Onlarda çok bilmiyorlar herhalde.. İlk dağıtımda siyahı bilmiyorum ama mavi kesin dağıtılmış. Çünkü mediamarkt'ta teşhir maviymiş. Siyahta mutlaka dağıtılmıştır diye umuyorum. O kadar sipariş verdim. 1 hafta daha bekleyemem.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemacarak

az önce telpamarketi aradım siyah renk konusunda 1 - 2 ay içerisinde söz konusu olmayacağını ve beyaz Discovery olarak da 28 hazıranda stokta olacağını söylediler

1-2 ay? Haftayla karıstırmış olmasınlar.Hepsiburada da bile 10 temmuz da tüm renkler gelmiş olacak. Adamların sankı telefonu satmaya niyetleri yokmuş gibi konuşmuşlar.Telpa özel uçak falan kiralasın getırtsin bır şekilde o derece bekliyoruz yani . Donanımhaberin gücünü küçümsüyorlar galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları da deneyebilirse telefonu olan arkadaşlar iyi olur.

Gionee PhoneSuite

www.gionee.co.in/oldsite/Download/GN_PhoneSuite_exe_v4.1219.101.rar

USB Driver

www.gionee.co.in/oldsite/Download/USB%20Driver.rar

Smart Phone USB Driver

www.gionee.co.in/oldsite/Download/GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0_1.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 21 Haziran 2013; 10:12:12 >
  • Sen al cihazı ne oyunlar kurmak istiyeceksin bir bilsen. Aldığın 16 GB kart 12 GB falan gelecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Sen al cihazı ne oyunlar kurmak istiyeceksin bir bilsen. Aldığın 16 GB kart 12 GB falan gelecek :)

walla ace 2 var elimde oyun konusunda beni hiç üzmedi o kadar da oyun oynamıyorum telefondan.
  • Benim düşünceme göre telpa ilk önce bir deneme yaptı 1.sevkiyatta sınırlı sayıda discovery getirtti Türkiyeye kendi markasını bastı , ardından ürünlere talep olup olmayacağını gözledi , talep olunca 2.sevkiyatı getirtmeye karar verdi şimdi bizim beklediğimiz 2.sevkiyat olsa gerek.
    1.sevkiyat ile 2.sevkiyat arasında parça kalitesi vs fark yoktur umarım .
    TELPA ve GENERAL MOBILE üzmez inşallah bizleri...
  • Şimdi Darty'i aradım tekrar. 17 Haziran'da ellerine çok az sayıda cihaz gelmiş. Onlar bitmiş. Tekrar Telpa'dan cihaz istemişler fakat Telpa'nın da elinde yokmuş. Sipariş vermişler. Pazartesi veya Salı günü Telpa dağıtmaya başlayacakmış cihazları.
  • Telpa farklı konuşuyor. Mağazalar farklı konuşuyor @yavuzselimyilmaz bey lütfen duruma bir açıklık getirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Telpa farklı konuşuyor. Mağazalar farklı konuşuyor @yavuzselimyilmaz bey lütfen duruma bir açıklık getirir misiniz?

telpaya ulaşmaya çalışıyorum şimdi
  • Hepsiburada'ya sordum gorilla glass 2 var mı diye var dediler, link istedim

Bunu verdiler.

10 temmuzda herkese yetecek kadar 3 renk de olacak dediler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 21 Haziran 2013; 10:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Hepsiburada'ya sordum gorilla glass 2 var mı diye var dediler, link istedim
    http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/06/general-mobile-discovery-sorular-ve.html
    Bunu verdiler.

Benim yazıyı yürütmüşler vay arkadaş
  • Önümüz de ki pazartesi mi ondan sonra ki hafta mı herşey muamma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

quote:

http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/06/general-mobile-discovery-sorular-ve.html
    Bunu verdiler.

Herkes bizi takip ediyor ar-ge'de çalışabiliriz. Reklam departmanı da olur.

Bi de aşağıdaki resimlerde görülebiliri bile almışlar bakıyosun resim yok.
  • 540 diye cihazı 2 günde 590 a çektiler

TR iiçinde en ucuz bulabileceğim neresi var arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Bunu verdiler.

oha ya vicdansızlara bak

adamlar telefonla ilgili son haberleri buradan alıyorlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

Bunu verdiler.

oha ya vicdansızlara bak

adamlar telefonla ilgili son haberleri buradan alıyorlar o zaman

Gençcell ithal ediyor, Telpa kendi reklamını cihazdan daha çok yaptı. Nezaketen soruulur alabilir miyiz yazıyı diye, sanki hayır diyecekti arkadaş. Yakışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Şimdi Darty'i aradım tekrar. 17 Haziran'da ellerine çok az sayıda cihaz gelmiş. Onlar bitmiş. Tekrar Telpa'dan cihaz istemişler fakat Telpa'nın da elinde yokmuş. Sipariş vermişler. Pazartesi veya Salı günü Telpa dağıtmaya başlayacakmış cihazları.

üstad çarşamba günü, web de beyazı gözüküyordu sadece, aradım sordum varmı diye, elimizde var 3 günde gönderiyoruz dedi, darty den sipariş verdim,

dün de aradım ne durumda diye? elimizde kalmadı p.tesi salı göndericez dedi. işin kötü tarafı 28 inde tatile çıkıcam nasıl olcak bilmiyorum..

şimdi birde mail attım kesin gönderim tarihi verin tatile çıkıcam diye bakalım ne dicekler. ben istanbulda yaşıyorum, darty web nereden kargolıyor bilen var mı acaba?
  • General Mobile toplantı tutanağından alıntı:

Müdür: Bu kez rüzgar arkamızda, gözünden vurduk turnayı. Aman hata yapmayalım. Telpa ile de görüşüyorum, aman ha, herkes işini iyi yapsın. Piyasa bizimdir. Herkes DH forumda yazılanları takip etsin, telefonla ilgili bilmediklerini öğrensin ...

Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka
  • Bir daha telefon getirmeden önce bize versinler de test edelim sonra piyasaya sürsünler öğrenip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttoygar

General Mobile toplantı tutanağından alıntı:

Müdür: Bu kez rüzgar arkamızda, gözünden vurduk turnayı. Aman hata yapmayalım. Telpa ile de görüşüyorum, aman ha, herkes işini iyi yapsın. Piyasa bizimdir. Herkes DH forumda yazılanları takip etsin, telefonla ilgili bilmediklerini öğrensin ...

Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka Şaka

Telpa genel müdürü

Sanırım yanlışlıkla doğru düzgün telefon getirdik
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.