Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: innocent_

Hepsiburada'ya sordum gorilla glass 2 var mı diye var dediler, link istedim
    http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/06/general-mobile-discovery-sorular-ve.html
    Bunu verdiler.

10 temmuzda herkese yetecek kadar 3 renk de olacak dediler. :)

Hepsiburada'ya bak sen, link mi atarmış bu firma müşterilerine hemde blogspot
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Telpa farklı konuşuyor. Mağazalar farklı konuşuyor @yavuzselimyilmaz bey lütfen duruma bir açıklık getirir misiniz?

Selamlar,

Temmuz itibarı ile beyaz ve mavi renk gelecek, Temmuzun ikinci haftasında da siyah stoğa girecek arkadaşlar.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

quote:

http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/06/general-mobile-discovery-sorular-ve.html
    Bunu verdiler.

Hepsiburada'ya bak sen, link mi atarmış bu firma müşterilerine hemde blogspot

Dedim dedim, dün de yok yazıyodu dedim, ordaki yazıları ezbere biliyorum dedim, güncel bi model olduğu için özellikler değişmiş olabillir ama gorilla glass 2 var dedi. Bu işlerden anlayan biri yok mudur evet bu gorilla glass diyebilecek :)
  • Arkadaslar telefonun browserindan html5test.com a girer misiniz, kac puan aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili hafıza 4 gb değilde bi 16gb olsaydı çok güzel alınası bi telefon olurdu bence fiyatıda hadi 799-899 arası olsun
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Kapaklı kılıf gelmeyecek (bizim tarafımızdan) fiyat henüz belli değil

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Arkadaslar telefonun browserindan html5test.com a girer misiniz, kac puan aliyor

kaç alırsa iyidir hocam, sizdeki cihazlarla bi ekler misiniz aldıkları puanı? ona göre karşılaştırmış oluruz biz de. Kaç puan makbuldur, en az kaç olması gerekir?
  • Merhaba,

Üründe Gorilla Glass 2 Ekran var.
  • @yavuzselimyilmaz

Açıklama için teşekkürler.

@ttoygar

İstemsizce güldüm

@bozcan61 @innocent_

Düzgünce isteseler sanki izin vermeyeceğim.Bari (ç)alıntı yapıyorsunuz bir isim belirtin şuradan aldım deyin.Altına yorum attım eğer yazıyı kaldırmazlarsa yoğun şekilde bir çok hesabımdan google'a şikayet edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

Dahili hafıza 4 gb değilde bi 16gb olsaydı çok güzel alınası bi telefon olurdu bence fiyatıda hadi 799-899 arası olsun

Selamlar,

Üründe uygulamalar hafıza kartına yüklenebildiğinden dahili hafıza çok fazla önemli değil.

Saygılarımla
  • ideos x5 miui 2.4.20 next browser 200 point :))
  • quote:

quote:

Arkadaslar telefonun browserindan html5test.com a girer misiniz, kac puan aliyor

kaç alırsa iyidir hocam, sizdeki cihazlarla bi ekler misiniz aldıkları puanı? ona göre karşılaştırmış oluruz biz de. Kaç puan makbuldur, en az kaç olması gerekir?

Galaxy s3 434, s4 468 aliyor
    400un ustu iyudir hocam, bu test islemci falan olcmuyor sadece yazilimsal olarak browseri olcuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

quote:

Bunu verdiler.

Benim yazıyı yürütmüşler vay arkadaş

oha ya vicdansızlara bak

adamlar telefonla ilgili son haberleri buradan alıyorlar o zaman

Haber merkezi olduk ya la
  • quote:

quote:

quote:

400un ustu iyudir hocam, bu test islemci falan olcmuyor sadece yazilimsal olarak browseri olcuyor

rootlu neo v ve ice cream pureness sp1 rom ile 315 aldım, operada yapıyorum 65 çıkıyor. Benim neo v bile 300 küsür alıyorsa bu alet kesinlikle 450 ve üzerinde alır bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rootlu neo v ve ice cream pureness sp1 rom ile 315 aldım, operada yapıyorum 65 çıkıyor. Benim neo v bile 300 küsür alıyorsa bu alet kesinlikle 450 ve üzerinde alır bence.

Hocam islemci etkilemiyor bu testi, ayni browser oldugu surece istersen tek çekirdek olsun islemcin, istersen 32 ayni puani alirsin

• Yapma be hocam... Yinemi yurt dışı alışverişi yav.. 15$ beleş kargo tamam da bekleme süresi var yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzselimyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Telpa farklı konuşuyor. Mağazalar farklı konuşuyor @yavuzselimyilmaz bey lütfen duruma bir açıklık getirir misiniz?

Selamlar,

Temmuz itibarı ile beyaz ve mavi renk gelecek, Temmuzun ikinci haftasında da siyah stoğa girecek arkadaşlar.

Saygılarımla

Siyah hiç gelmedi mi? Gelmediyse niye satışa koydu bazı siteler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

@yavuzselimyilmaz

Açıklama için teşekkürler.

@ttoygar

İstemsizce güldüm

@bozcan61 @innocent_

Düzgünce isteseler sanki izin vermeyeceğim.Bari (ç)alıntı yapıyorsunuz bir isim belirtin şuradan aldım deyin.Altına yorum attım eğer yazıyı kaldırmazlarsa yoğun şekilde bir çok hesabımdan google'a şikayet edeceğim.

Sitenin içeriği neredeyse tamamen donanımhabere ait zaten.. Resimlerde buradan alınmış...
  • yok hani benim cihaz root'lu ve rom'lu dolayısı ile tarayıcısı ile oynanmış optimize edilmiş. ama videolardan gördüğüm kadarıyla browser'ı çok iyi bu cihazın. bir de wifi ya da şebeke ile bağlanmak farklı skorlar verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 21 Haziran 2013; 11:19:20 >
  • paradox1453 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Siyah hiç gelmedi, diğer siteler muhtemelen ön sipariş alıyor.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.