Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DISCOVERY STOKTA SON 7 ADET.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Ben Note 2 ve Lg E900 kullanıyorum. Eşim ise Iphone 5 kullanıyor. Eşimin telefonu ile 10 dakika görüşme yapınca telefon sıcaktan insanın resmen kulağını eritecek duruma geliyor. Servise gösterdim o da normal dedi geri verdi. Benim Note 2 de ölü piksel var. Açıkçası 1 tane piksel yüzünden servise vermek aklıma bile gelmedi. Dün eşimin doğum günü idi Kuzeni bize geldi. S4 almış bana onu gösterdi. Ben de biraz inceledim ve gps'in çalışmadığını fark ettim. Kendisine söyledim önemsemedi bile. Aynı şekilde kendi arkadaşımın S2 telefonunda da gps bozuk. Bugüne kadar hep üst model telefonlar kullandım. Hemen hemen hepsinde ufak tefek sorunlar yaşadım. Yani kısaca her telefonda sorun çıkabilir. Bu sorunların bir çoğunu kullanıcılar fark etmiyor bile. Bu forumda insanlar bir ürün alınca onu en ince detayına kadar inceliyor ve ne sorunu varsa ortaya çıkarıyor. Hatta çoğu zaman sorun bile olmayan şeyleri sorun sanıp foruma yazıyorlar. 600 liraya bu telefon çok iyi bir fiyat/performans ürünüdür. Alanlara da acınacak bir durum yok ortada. Herkes ihtiyaçları ve bütçesine göre bir telefon alıyor. Zaten altı üstü bir telefon. Ben de kardeşime alacağım eğer bulursam. Eminim kardeşim uzun süre mutlu mesut kullanır bu telefonu. (en azından garanti süresi boyunca.)

biz 1000 adet satmış bir telefondan bahsediyoruz yüzbinler satan değil bu sitede 300 kişi aldıysa 100 ü sorunlu bu telefonların çinliler dandik cihazlarını türkiyeye gönderdi bizimkilerde kapıştı bu olayıda GM yaptı

100.000 tane satılsa inan bana sorunlar yine bununla kalır. Anlatmak istediğim bu zaten. Bu telefonu bu forumda alan kişiler tabiri caizse tam bu işin kurdu diyebileceğimiz kişiler. Teknolojiden anlayan, böyle fiyat / performans ürünü bulunca kaçırmayan ve en ufak detayına kadar inceleyen kişiler. Aynı adamlar 100.000 tane satan telefonları alsınlar aynı sorunları o telefonlarda da bulurlar. Telefondan çok kullanıcı ile ilgili bir durum bence. Zaten forumda diğer telefon konularından bu durumu anlayabilirsiniz. Yok ama 600 liraya daha az sorun çıkaracağına emin olduğunuz ve özellikleri de bu telefona yakın bir telefon var diyorsanız burada paylaşın insanlar da yararlansın bundan. Bu arada telefon satışı yapıyormuşsunuz. Eminim alternatif ürün tavsiye etmekte zorlanmazsınız.

alternatif kolay bu ürünü alıp elinde kalacağına ikinci el bi s3 al kafan rahat olsun

Garantili ürün olduğu için elimde kalacağını sanmıyorum. Yurtdışı klon imeili s3 için 700 lira istiyorlar zaten. Taksitli almak isteyen kişi Sanalpazardan 740 lira ödemek zorunda kalacak. 740 liraya garantisiz ve kayıtsız bir cihaz almak yerine 600 liraya 2 yıl garantili bu cihazı almak daha iyi bir alternatif bence. Ama siz 600 liraya Türkiye garantili ürünü sanalpazardan satarım derseniz hemen ödeme yapmaya hazırım. Hem de 2 tane alabilirim hemen şu an. Birini kardeşime diğerini de babama alırım :) İkisi de seve seve kullanır tabi. Zaten aynı fiyat olsa herkes bunun yerine s3 alacaktır sadece ben değil. Hatta aynı fiyatı geçtim. Sıfırı 200 lira daha pahalı olsa yine S3 tercih edilir. Ama şu an sıfır olarak alternatifi Ace 2 maalesef. :(

• iphone 5 sahibi tonla arkadaşım var 1-2 gün ben kullandım teslim edene kadar ve 40 dakikaya kadar aralıksız konuştum öyle kulağım falan erimedi.Bence o cihazda sorun olabilir tekrar verin servise.Malum Türkiye de teknik servis demek zulüm demek. Ben de GM in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum arkadaşlarıma. (Huawei mesela f/p olabilir lakin GM den uzak durmak lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

iphone 5 sahibi tonla arkadaşım var 1-2 gün ben kullandım teslim edene kadar ve 40 dakikaya kadar aralıksız konuştum öyle kulağım falan erimedi.Bence o cihazda sorun olabilir tekrar verin servise.Malum Türkiye de teknik servis demek zulüm demek. Ben de GM in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum arkadaşlarıma. (Huawei mesela f/p olabilir lakin GM den uzak durmak lazım)

Bence cihazda kesin sorun var ama servis kabul etmiyor. Apple Türkiye mağazalarının açılmasını bekliyorum tekrar göstermek için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

iphone 5 sahibi tonla arkadaşım var 1-2 gün ben kullandım teslim edene kadar ve 40 dakikaya kadar aralıksız konuştum öyle kulağım falan erimedi.Bence o cihazda sorun olabilir tekrar verin servise.Malum Türkiye de teknik servis demek zulüm demek. Ben de GM in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum arkadaşlarıma. (Huawei mesela f/p olabilir lakin GM den uzak durmak lazım)

Bence cihazda kesin sorun var ama servis kabul etmiyor. Apple Türkiye mağazalarının açılmasını bekliyorum tekrar göstermek için.

Evet de beklemek yerine hukuki prosedüre başvurabilirsiniz.Elbette siz bilirsiniz tabi ki.

• Hangi hukuki prosedürden faydalanabilirim tam olarak? Yani telefonda çalışmayan bir özellik yok. Sadece gereğinden fazla ısınıyor. Adamlarda bu telefonun ince yapısından ve alüminyum kasadan dolayı ısıyı daha çok hissetmeniz normal diyerek geri gönderiyor. Ayrıca şebeke ile ilgili de olabilirmiş. Daha önce fazla ısındığı için değişen Iphone 5 var mı acaba forumda? Dün evimiz biraz kalabalıktı ve orada başka bir arkadaşın Iphone 5 telefonunu biraz kurcaladım ve bizimki kadar ısınmadığını gördüm. Zaten durumun anormal olduğunu biliyordum ama dün bir daha bunu teyit ettim.
  • ÖM attım burada iyice dağılmasın.
  • dealer25 D kullanıcısına yanıt
    İNŞALLAH YARIN ÖNSİPARİŞ AÇACAĞIZ CUMARTESİ KARGOLAYACAĞIZ ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR. STOK SORUNU OLMAYACAK MUHTEMELEN
  • Renk çeşidi de olur umarım. Ben siyah bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dealer25

İNŞALLAH YARIN ÖNSİPARİŞ AÇACAĞIZ CUMARTESİ KARGOLAYACAĞIZ ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR. STOK SORUNU OLMAYACAK MUHTEMELEN

stok sorunu olmayacaksa neden ön sipariş alıyorsunuz. yarın alalım ctesi gönderin :)
  • quote:

Hocam siyah gelecek mi? Ayrıca fiyatta değişim olacak mı?
  • 3 adet beyaz var stoklarımızda yarın kargolanacak alacak olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun

http://www.trdukkan.com/Products-22197-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-beyaz-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html
  • Hem fiyat artmış hem de renk beyaz. Bu sefer olmadı Fatih hoca. Siyah bekliyorduk oysa
  • fiyat gelişinde arttı ve şu anda sadece beyaz mevcut bugün kargolanacak siparişler
  • ŞU ANDA 3 ADET BEYAZ 1 ADET SİYAH RENKTE VAR STOKLARIMIZDA BUGÜN KARGOYA VERİLECEKTİR.
  • benimle ne alakası var acaba?
  • quote:

ŞU ANDA 3 ADET BEYAZ 1 ADET SİYAH RENKTE VAR STOKLARIMIZDA BUGÜN KARGOYA VERİLECEKTİR.

Eğer alırsak ve ölü pixel çıkarsa sizle mi iletişime geçeceğiz yoksa telpa ile mi?
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    telpa ile iletişime geçebilirsiniz evet. daha önce sattıklarımızın hiçbirinden ölü pixel konusunda bir geridönüş almadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer25 -- 6 Ağustos 2013; 15:17:38 >
  • quote:

GENERAL MOBİLE DISCOVERY STOKTA SON 7 ADET.. TRDUKKAN ' DA

http://www.trdukkan.com/Products-22002-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-siyah-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html

KDV Dahil Fiyatı : 585,00 TL

sadece 2 adet beyaz renk kaldı stoklarda şu anda

• quote:

quote:

GENERAL MOBİLE DISCOVERY STOKTA SON 7 ADET.. TRDUKKAN ' DA

http://www.trdukkan.com/Products-22002-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-siyah-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html

KDV Dahil Fiyatı : 585,00 TL

sadece 2 adet beyaz renk kaldı stoklarda şu anda

peki ilerleyen günlerde yine getirecek misiniz?

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    ithalatçı firmanın eline geldiği zaman gelir evet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.