Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DISCOVERY STOKTA SON 7 ADET.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son 1 adet kaldı
  • dealer25 D kullanıcısına yanıt
    stok bitti alan arkadaşlara hayırlı olsun böylelikle tekel olduğumuz bir anda müşterileri kandırmadan fiyatıyla oynamadan bitirdik
  • TElefonda fiyatta iyiymiş .. kaçırdık..
  • general mobile ne ya :) para verenlere acıdım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

general mobile ne ya :) para verenlere acıdım şimdi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76663488

+

F/P Kralı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben gidip lg nexus 4 aldım s3 aldım ettim o kadar para etmez hiç birisi.şu cihaz f/p kralı kesinlikle.gidip 600 liraya galaxy ace alanlara acı bence sen.harika bir cihaz
  • ben dün ilk alan kişiydim.
    bugün kargoya verdiniz mi / verecek misiniz.
  • quote:

bence sen cahilliğine acı.
  • hala bu telefona çamura atanlar var

piyasada öyle telefonlar varki 3d oyun çalıştırmaz 240*320 video çeker markası var diye acımadan alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76erss

ben dün ilk alan kişiydim.
    bugün kargoya verdiniz mi / verecek misiniz.

tüm siparişler yurtiçi kargo ile gönderildi alan arkadaşlar hayrını görsün
  • Teşekkürler,

İlk defa duyduğum bir siteden alışveriş yaptım ve biraz tedirgindim baştan beri. Ama hızlı ve kazançlı bir alışveriş oldu.

Tekrar teşekkürler ve hayırlı işler:)
  • kargo takip numaralari mail adreslerine mi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir yerde bulamadım yaa nereye baksam stokta yok ne zaman ve nerde stoğa girer bu ürün elimdeki telefon son günlerini geçiyor para da ediyorken değişeyim diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

aydin123ster adlı kullanıcı

:S uzun lafın kısası telefon soğuk iken ekran siyahlaşıyor... ama sorun etmiyorum nedense :D on numara telefon almışım...

osky06 adlı kullanıcı

ARKADAŞLAR SON 1 KAÇ GÜNDÜR TELDE BİR SIKINTI VAR TUŞ KİLİDİ KİTLEDİM Mİ AÇAMIYORUM ANCAK BATARYAYI SÖKÜP TAKINCA DÜZELİYO BAZENDE SD KARTTI GÖRMÜYO TELEFON REHBERİ BOŞ GÖZÜKÜYO

batu9507 adlı kullanıcı

Hocam ben telefona gamerz romu yükledim pembelik bariz var kamerada. İlk aldığım gün çektiğim resimlere baktımda onlardada hafif var. Ve ön kamera ilede denedim ön kameradada pembelik var ve 2side aynı boş duvarda aynı konumda o pembelik. Bana yazılımsal gibi geldi fakat çözümü nedir tam bilmiyorum bilen varmı acaba ?

thebancally adlı kullanıcı

Real racing 3 oynarken telefon takili kaldi dun.3-4 gun once de yapmisti.Bataryayi cikarinca duzeliyor ancak.

osky06 adlı kullanıcı

ARKADAŞLAR SON 1 KAÇ GÜNDÜR TELDE BİR SIKINTI VAR TUŞ KİLİDİ KİTLEDİM Mİ AÇAMIYORUM ANCAK BATARYAYI SÖKÜP TAKINCA DÜZELİYO BAZENDE SD KARTTI GÖRMÜYO TELEFON REHBERİ BOŞ GÖZÜKÜYO

gokaydinoglu adlı kullanıcı

Iki adet ölü piksel sahibiyim,

carvajal adlı kullanıcı

Beyler telefonumda 5 ölü pixel var ve ben bunu yeni fark ettim iade de edemem artik yapabilecegim bir sey var mi?

----------------------------------------------------------

sende durum nedir ? ? ?

• quote:

quote:

quote:

:S uzun lafın kısası telefon soğuk iken ekran siyahlaşıyor... ama sorun etmiyorum nedense :D on numara telefon almışım...

osky06 adlı kullanıcı

batu9507 adlı kullanıcı

Hocam ben telefona gamerz romu yükledim pembelik bariz var kamerada. İlk aldığım gün çektiğim resimlere baktımda onlardada hafif var. Ve ön kamera ilede denedim ön kameradada pembelik var ve 2side aynı boş duvarda aynı konumda o pembelik. Bana yazılımsal gibi geldi fakat çözümü nedir tam bilmiyorum bilen varmı acaba ?

Real racing 3 oynarken telefon takili kaldi dun.3-4 gun once de yapmisti.Bataryayi cikarinca duzeliyor ancak.

osky06 adlı kullanıcı

carvajal adlı kullanıcı

Beyler telefonumda 5 ölü pixel var ve ben bunu yeni fark ettim iade de edemem artik yapabilecegim bir sey var mi?

sende durum nedir ? ? ?

Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

quote:

quote:

osky06 adlı kullanıcı

batu9507 adlı kullanıcı

osky06 adlı kullanıcı

carvajal adlı kullanıcı

sende durum nedir ? ? ?

Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba?

benim hangi telefonu kullandığım önemli değil ben GM firması için söylüyorum dandik telefonlar üretiyor telefonun donanimi çok yüksek olabilir ama işcilik ve kalite sıfır almayın arkadaşım şu firmanın telefonlarını adamlar çinlilerin defolu olarak ayırdığı telefonları sizlere satmaya çalışıyor hemde yok pahasına

• Ben Note 2 ve Lg E900 kullanıyorum. Eşim ise Iphone 5 kullanıyor. Eşimin telefonu ile 10 dakika görüşme yapınca telefon sıcaktan insanın resmen kulağını eritecek duruma geliyor. Servise gösterdim o da normal dedi geri verdi. Benim Note 2 de ölü piksel var. Açıkçası 1 tane piksel yüzünden servise vermek aklıma bile gelmedi. Dün eşimin doğum günü idi Kuzeni bize geldi. S4 almış bana onu gösterdi. Ben de biraz inceledim ve gps'in çalışmadığını fark ettim. Kendisine söyledim önemsemedi bile. Aynı şekilde kendi arkadaşımın S2 telefonunda da gps bozuk. Bugüne kadar hep üst model telefonlar kullandım. Hemen hemen hepsinde ufak tefek sorunlar yaşadım. Yani kısaca her telefonda sorun çıkabilir. Bu sorunların bir çoğunu kullanıcılar fark etmiyor bile. Bu forumda insanlar bir ürün alınca onu en ince detayına kadar inceliyor ve ne sorunu varsa ortaya çıkarıyor. Hatta çoğu zaman sorun bile olmayan şeyleri sorun sanıp foruma yazıyorlar. 600 liraya bu telefon çok iyi bir fiyat/performans ürünüdür. Alanlara da acınacak bir durum yok ortada. Herkes ihtiyaçları ve bütçesine göre bir telefon alıyor. Zaten altı üstü bir telefon. Ben de kardeşime alacağım eğer bulursam. Eminim kardeşim uzun süre mutlu mesut kullanır bu telefonu. (en azından garanti süresi boyunca.)

• quote:

Ben Note 2 ve Lg E900 kullanıyorum. Eşim ise Iphone 5 kullanıyor. Eşimin telefonu ile 10 dakika görüşme yapınca telefon sıcaktan insanın resmen kulağını eritecek duruma geliyor. Servise gösterdim o da normal dedi geri verdi. Benim Note 2 de ölü piksel var. Açıkçası 1 tane piksel yüzünden servise vermek aklıma bile gelmedi. Dün eşimin doğum günü idi Kuzeni bize geldi. S4 almış bana onu gösterdi. Ben de biraz inceledim ve gps'in çalışmadığını fark ettim. Kendisine söyledim önemsemedi bile. Aynı şekilde kendi arkadaşımın S2 telefonunda da gps bozuk. Bugüne kadar hep üst model telefonlar kullandım. Hemen hemen hepsinde ufak tefek sorunlar yaşadım. Yani kısaca her telefonda sorun çıkabilir. Bu sorunların bir çoğunu kullanıcılar fark etmiyor bile. Bu forumda insanlar bir ürün alınca onu en ince detayına kadar inceliyor ve ne sorunu varsa ortaya çıkarıyor. Hatta çoğu zaman sorun bile olmayan şeyleri sorun sanıp foruma yazıyorlar. 600 liraya bu telefon çok iyi bir fiyat/performans ürünüdür. Alanlara da acınacak bir durum yok ortada. Herkes ihtiyaçları ve bütçesine göre bir telefon alıyor. Zaten altı üstü bir telefon. Ben de kardeşime alacağım eğer bulursam. Eminim kardeşim uzun süre mutlu mesut kullanır bu telefonu. (en azından garanti süresi boyunca.)

biz 1000 adet satmış bir telefondan bahsediyoruz yüzbinler satan değil bu sitede 300 kişi aldıysa 100 ü sorunlu bu telefonların çinliler dandik cihazlarını türkiyeye gönderdi bizimkilerde kapıştı bu olayıda GM yaptı

• quote:

quote:

Ben Note 2 ve Lg E900 kullanıyorum. Eşim ise Iphone 5 kullanıyor. Eşimin telefonu ile 10 dakika görüşme yapınca telefon sıcaktan insanın resmen kulağını eritecek duruma geliyor. Servise gösterdim o da normal dedi geri verdi. Benim Note 2 de ölü piksel var. Açıkçası 1 tane piksel yüzünden servise vermek aklıma bile gelmedi. Dün eşimin doğum günü idi Kuzeni bize geldi. S4 almış bana onu gösterdi. Ben de biraz inceledim ve gps'in çalışmadığını fark ettim. Kendisine söyledim önemsemedi bile. Aynı şekilde kendi arkadaşımın S2 telefonunda da gps bozuk. Bugüne kadar hep üst model telefonlar kullandım. Hemen hemen hepsinde ufak tefek sorunlar yaşadım. Yani kısaca her telefonda sorun çıkabilir. Bu sorunların bir çoğunu kullanıcılar fark etmiyor bile. Bu forumda insanlar bir ürün alınca onu en ince detayına kadar inceliyor ve ne sorunu varsa ortaya çıkarıyor. Hatta çoğu zaman sorun bile olmayan şeyleri sorun sanıp foruma yazıyorlar. 600 liraya bu telefon çok iyi bir fiyat/performans ürünüdür. Alanlara da acınacak bir durum yok ortada. Herkes ihtiyaçları ve bütçesine göre bir telefon alıyor. Zaten altı üstü bir telefon. Ben de kardeşime alacağım eğer bulursam. Eminim kardeşim uzun süre mutlu mesut kullanır bu telefonu. (en azından garanti süresi boyunca.)

biz 1000 adet satmış bir telefondan bahsediyoruz yüzbinler satan değil bu sitede 300 kişi aldıysa 100 ü sorunlu bu telefonların çinliler dandik cihazlarını türkiyeye gönderdi bizimkilerde kapıştı bu olayıda GM yaptı

100.000 tane satılsa inan bana sorunlar yine bununla kalır. Anlatmak istediğim bu zaten. Bu telefonu bu forumda alan kişiler tabiri caizse tam bu işin kurdu diyebileceğimiz kişiler. Teknolojiden anlayan, böyle fiyat / performans ürünü bulunca kaçırmayan ve en ufak detayına kadar inceleyen kişiler. Aynı adamlar 100.000 tane satan telefonları alsınlar aynı sorunları o telefonlarda da bulurlar. Telefondan çok kullanıcı ile ilgili bir durum bence. Zaten forumda diğer telefon konularından bu durumu anlayabilirsiniz. Yok ama 600 liraya daha az sorun çıkaracağına emin olduğunuz ve özellikleri de bu telefona yakın bir telefon var diyorsanız burada paylaşın insanlar da yararlansın bundan. Bu arada telefon satışı yapıyormuşsunuz. Eminim alternatif ürün tavsiye etmekte zorlanmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 19 Temmuz 2013; 14:51:01 >

• quote:

quote:

quote:

100.000 tane satılsa inan bana sorunlar yine bununla kalır. Anlatmak istediğim bu zaten. Bu telefonu bu forumda alan kişiler tabiri caizse tam bu işin kurdu diyebileceğimiz kişiler. Teknolojiden anlayan, böyle fiyat / performans ürünü bulunca kaçırmayan ve en ufak detayına kadar inceleyen kişiler. Aynı adamlar 100.000 tane satan telefonları alsınlar aynı sorunları o telefonlarda da bulurlar. Telefondan çok kullanıcı ile ilgili bir durum bence. Zaten forumda diğer telefon konularından bu durumu anlayabilirsiniz. Yok ama 600 liraya daha az sorun çıkaracağına emin olduğunuz ve özellikleri de bu telefona yakın bir telefon var diyorsanız burada paylaşın insanlar da yararlansın bundan. Bu arada telefon satışı yapıyormuşsunuz. Eminim alternatif ürün tavsiye etmekte zorlanmazsınız.

alternatif kolay bu ürünü alıp elinde kalacağına ikinci el bi s3 al kafan rahat olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.