Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Shameles kullanıcısına yanıt
    Discovery 1 şarj soketi problemi yaşaman çok yüksek. Telefon da çok ince olduğundan düşmeye elverişli.
    Discovery 2 Mini ise Çift kapak ile güzel tasarımıyla almanı tavsiye ederim.
  • ıkısınede para kaptırma derım,gıdıp adam akıllı bır cıhaz al sorun yasama ıhtımalın daha az olur servıs gmdde resmen yok gıbı bırsey.

GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ıkısınede para kaptırma derım,gıdıp adam akıllı bır cıhaz al sorun yasama ıhtımalın daha az olur servıs gmdde resmen yok gıbı bırsey.

GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ? GENERAL MOBİLE DISCOVERYMİ YOKSA DİSCOVERY II MİNİ Mİ?

senin gibi fake hesaplarla marka propagandası yapanın tavsiyelerde bulunmasına şaşıyorum . Gerçi hala sevdiğin markayı öneriyorsun tüm postlarında

http://forum.donanimhaber.com/m_79895085/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_84029118/key_satellite500/tm.htm

İki konuda propagadanda yapmış fake hesapları sınırsız kendisi birkaç günlük ceza almıştır. Hala akıllanmıyor ve fake hesapları ile kendine destek olmaya devam ediyor en son yediği sınırsız cezadan sonra diğer fake hesabını tamamen bırakmış. Ve aynı iş yerinden giriyoruz diye cezasını açtırmış .

http://forum.donanimhab...77619445/mpage_3/tm.htm

Adam sp den çekilmiş fotolar diye konu açıyor,fotoların başka makinelerden çekildiği anlaşılıyor tesadüf bir arkadaş sayesinde

https://store.donanimhaber.com/4c/fa/ec/4CFAECE0C0124CB9B5CE90A29F7BC16A.jpg Yöneticide fake olduğunu onaylıyor zaten.

Ve dünde bir arkadaşın dediği gibi her ne kadar bu bölümdeki birçok kişi seni biliyor olsada hala bilmiyorlardır bazıları yazayım ben kafasındasın . Bu şekilde paylaşmaya devam edeceğim herkes görsün . Haklı çıkmak içinde alakasız şeyler yazmana gerek yok daha da gülünç oluyorsun

• Dun uzun yazacak kadar asosyal issiz degildin kendi taniminla,ama bugun durumun degismis demekki.Guldurdun sabah sabah Allahta seni guldursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Dun uzun yazacak kadar asosyal issiz degildin kendi taniminla,ama bugun durumun degismis demekki.Guldurdun sabah sabah Allahta seni guldursun.

fake hesap açıp kendine teşekkür edicek kadar asosyal olan sensin ben eski mesajlarımdan kopyala yapıştır yaptım bir iki şey ekledim . O günden bu yana karakterin değişmediği için aynı mesajı yazmamda bir sakınca görmüyorum
  • Normal.insanlarin karakteri haftalik degismez tabiki ben ayniyim,sende bu istikamette yol al bence.

Tekrrdan tesekkur ederim bana vakit,emek harcadigin icin,aferin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hepinize teşşekür ederim ben Discovery I aldım suanda memnumum.
  • hayırlı olsun.
    insanlar tavsiye istiyor konular nerelere nerelere kayıyor şaşıyorum hep.
    discovery telefonu olan arkadaşımın telefon hoparlörü bozuldu. kullanıcı hatası deyip arkadaşımdan 50 tl aldılar.
    ben bu ikisi arasında kalsaydım discovery 2 mini'yi seçerdim.
    ikisini de kullanmadım ancak mini modelin ekran çözünülüğü düşük diye şarjı daha iyi gitmeli diye düşünüyorum. geri kalan özellikleri aynı sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.