Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DST 500 KULLANICILARI PLATFORMU BURASI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
32.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Çift hatlı telefon almam gerekiyor benim için tek kriter iki hattın aktif kullanılması ses kalitesi hatlar arası kolay geçiş vs. yani tv java vs aramıyorum sadece bunun için alcağım bu konuda sadece kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar çin malı diyenler olmuş. fakat bildiğim kadarı ile Türk malı olan bu ürün İstanbul Ümraniye'de üretilmekte.. bilginize..
  • Arkadaşlar, benim dst 500 telefonum var, ekranını kırdım yedek ekranını bulamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • benim bu telefonla 2 sorunum var , birincisi ne yaptımsa mesaj zilini bir türlü değiştiremedim yani telefona attığım bir sesi mesaj zili yapamıyorum telefonun içindeki seslerden başka olmuyor , 2. ise televizyonu çok iyiydi bigün izlerken bi anda sanki rgb ayarından bozuk gibi gösterdi böyle krmızımsı yeşilimsi falan ayarlarıyla çok oynadım çok şey yaptım hala düzelmedi yardım edebilirseniz çok iyi olur
  • Arkadaşlar genaral mobıle dst Q100 vodafone ınternet ayarları ıcın yardımcı olabılecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortex58

benim bu telefonla 2 sorunum var , birincisi ne yaptımsa mesaj zilini bir türlü değiştiremedim yani telefona attığım bir sesi mesaj zili yapamıyorum telefonun içindeki seslerden başka olmuyor , 2. ise televizyonu çok iyiydi bigün izlerken bi anda sanki rgb ayarından bozuk gibi gösterdi böyle krmızımsı yeşilimsi falan ayarlarıyla çok oynadım çok şey yaptım hala düzelmedi yardım edebilirseniz çok iyi olur

Mesaj zil sesini değiştiremessin telefonun kendi içinde bulunan 4-5 zil sesinden başka bir şansın yok maalesef.
    Televizyon ile ilgili de anten problemi yaşadığını düşünüyorum, ben öyle bir sorun yaşamadım.
  • Bilip bilmeden konusup birde ürünü kötülümeniz çok yanlış.... Ürün içerisindeki bütün Mp3 sesleri yada yüklediğiniz diğer desteklenen ses dosyalarını zil sesi olarak atayabiliyorsunuz.

Örnek : Menu / ayarlar / kullanıcı profili / profili seç / özelleştir / ses ayarı / sim katrı seç / ordan en altta boş olanlardan birini seç / seçim / değiştir / dosyanın yolunu seç .... seçtiğiniz mp3 yada diğer ses doısyasını bu şekilde telefona zil sesi olarak atayabilirsiniz.

ayrıca telefon rehberindeki kişilere özel resimler ve melodilerde atayabilirsiniz

Örnek : menu / multimedya / resim görüntüleyici / resme gel altta seçim var ona bas / kullan / arayan resmi ...
    İyi çalışmaar ... sorunuz olursa her türlü yardıma açığım

Tolga . GM tenik servis ANK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_tolga

Bilip bilmeden konusup birde ürünü kötülümeniz çok yanlış.... Ürün içerisindeki bütün Mp3 sesleri yada yüklediğiniz diğer desteklenen ses dosyalarını zil sesi olarak atayabiliyorsunuz.

Örnek : Menu / ayarlar / kullanıcı profili / profili seç / özelleştir / ses ayarı / sim katrı seç / ordan en altta boş olanlardan birini seç / seçim / değiştir / dosyanın yolunu seç .... seçtiğiniz mp3 yada diğer ses doısyasını bu şekilde telefona zil sesi olarak atayabilirsiniz.

ayrıca telefon rehberindeki kişilere özel resimler ve melodilerde atayabilirsiniz

Örnek : menu / multimedya / resim görüntüleyici / resme gel altta seçim var ona bas / kullan / arayan resmi ...
    İyi çalışmaar ... sorunuz olursa her türlü yardıma açığım

Tolga . GM tenik servis ANK.

ank_tolga arkadaşım GM Teknik serviste çalışıyor olabilirsiniz ancak sanırım ürünü sizler de tam anlamıyla incelememişsiniz. Bilip bilmeden konuşup birde ürünü kötüleme demeniz banamıydı bilmemiyorum ama, o dediğiniz boş alanlar mesaj seslerinde mevcut değildir yani sadece gelen aramalar için bir zil sesi
    atayabiliyorsunuz, eğer mesaj sesini değiştirmeyi başarabildiyseniz lütfen onu da açıklayınki bizlerde bilgilenmiş olalım.. Teşekkürler..

NOT: Dediğiniz değişiklik farklı bir versiyondan kaynaklanıyor olabilir ama kullandığım versiyonda MP3'lerimizi mesaj sesi olarak atayamıyoruz ki 1 sene önce satın alınan tüm General Mobile DST-500'lerin çoğu böyledir.

Versiyonum:
    [VERSION] EV600_TURKEY_256M_R4.0
    [BRANCH] 08A TINNO25_08A_GEMINI
    [BUILD TIME] 2009/06/22 15:57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatnoire -- 22 Aralık 2010; 21:25:18 >

• ben televizyon izlenicek bir telefon istiyorum o telefon bu telefon olabilirmi:)
    Dolu şarjla kaç saat televizyon izleniyor..
    Televizyon izlenmeden şarj kaç gün dayanıyır
    kamerası kaç mp
    bilgisayardan telefona yada telefondan bilgisayara bişey atabilirmiyim(bu telefonla)
    Kaç oyun alıyor
    Ekranı renki değilmi
    Kolay mesaj yazılıyormu
    Birde videosunda duraklatma varmı

Her aldığım telefonda bunlardan biri eksik oluyor bunların cevabını bilen varsa lütfen söylesin almayı düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

ben televizyon izlenicek bir telefon istiyorum o telefon bu telefon olabilirmi:)
    Dolu şarjla kaç saat televizyon izleniyor..
    Televizyon izlenmeden şarj kaç gün dayanıyır
    kamerası kaç mp
    bilgisayardan telefona yada telefondan bilgisayara bişey atabilirmiyim(bu telefonla)
    Kaç oyun alıyor
    Ekranı renki değilmi
    Kolay mesaj yazılıyormu
    Birde videosunda duraklatma varmı

Her aldığım telefonda bunlardan biri eksik oluyor bunların cevabını bilen varsa lütfen söylesin almayı düsünüyorum.

Televizyon performansı vasat
    Dolu şarj ile 3 saat kadar kesintisiz izleyebilirsin.
    TV-Müzik,vs kullanmadan sadece orta süre tel konuşması yaparak 3gün şarj ı yetirebilirsin.
    Kamera 1,3 MP
    Kablo ile mp3,resim,vs atabilirsin.
    Oyun hakkında bilgim yok.
    Evet ekran renkli
    Çok mesaj yazan biri değilim o yüzden mesaj kolaymı zormu bilemiyorum.
    Video konusundada bilgim yok.

• Arkadaşlar televizyonu süper olan 150-300 tl arasında bir telefon biliyormusunuz markası farketmez güvenilir olsun yeter.accond trdident falan .
  • Telefonu hak ettiği kriterlere göre değerlendirirsek rakibi yok.

Öncelikle bu telefonun SAR değeri açısından sağlığa zarar konusunda en avantajlı cihaz olduğunu bilmeliyiz.Sağlığınıza çok önem veren biriyseniz en az zararla iletişim yapmak için bile bu telefon tercih edilebilir.

Bu telefonun fiyatında bu performans başka telefon olacağını sanmıyorum.Tabiki daha iyisini isteriz ama 1500 TL ücretle satılan HTC telefonlarla karşılaştırır gibi karşılaştırmaş bazı arkadaşlar.Arkadaşlar cebinizde 250 TL var ve iyi bir telefon almak istiyorsunuz,o zaman DST 500 yada daha yeni modellerini takip edeceksiniz.

TV si kötü diyebilmemiz için telefonda TV izlemenin evde LED tv karşısında TV izlemek ile aynı olmadığını anlatmak gerek.Normal TV den izlemek ile telefondan tv izlemek aynı olabilirmi.

Benim izlenimlerime göre bu telefon 400 TL bile verilebilece telefonlardan iyi ve olumlu.

Ayrıca Made in Türkiye imzalı.

• arkadaşlar;
    dst 500 kullanıyorum kısa süre önce gelen msjlar okunmamaya başladı. yani karşı taraftan gönderilen msj bazen boş gelıyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? ve çözümü nedir acaba ? benim gönderilen mesajlarda sorunum yok
  • arkadaşlar bana dst 500 ün komple kasası lazım. nerden temin edebilirim yardımcı olabilecek var mı?
  • Dst500 şarj aleti nerede bulunur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.