Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DST 500 KULLANICILARI PLATFORMU BURASI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
32.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GENERAL MOBILE DST 500 modelini çıkardı. Çok güzel bir telefon. Yeni aldım. DST 500 ile ilgili her türlü konuyu burada değerlendirelim. Sevgilerimle

GENERAL MOBILE DST 500 KULLANICILARI PLATFORMU BURASI!!

GENERAL MOBILE DST500 ÇİFT HATLI + ANALOG TV ( 1 GB HAFIZA KARTI VE KILIF HEDİYE )

FİYAT : 279 TL

DST500 : Çift Sim Kart Teknolojisi, Analog TV, GSM: 900 / 1800 MHz, 2.4” 262.000 Renkli TFT QVGA Ekran, 2MP Kamera, Java, FM Radyo,FM Radyodan Kayıt, 1000 Adet Telefon Rehberi Hafızası, GPRS,Wap,MMS,SMS,Eposta, MPEG4, 3GP, MP3,MIDI, 98gr ağırlığında, 113x51x13mm boyutlarında, 5 saat konuşma, 180 saat bekleme süresi, Ses kaydı, Titreşim, Ahizesiz görüşme, Micro SD kart desteği, USB Bellek olarak kullanabilme, 1GB Micro SD Hafıza kartı hediye, 2GB’a kadar Mikro SD Hafıza Kartı Desteği

Çift Sim Kart
    Analog TV
    Metal Dizayn
    Bluetooth
    2.0MP Kamera
    Java
    FM Radyo, Radyodan Kayıt

Ürün Özellikleri :
    Çift Hatlı ? Var ( Tek İşlemcili )
    Genel Özellikleri
    Boyutlar 113x51x13mm
    Ağırlık 98gr
    Şebeke 900 / 1800
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Yok
    Sesli Arama Yok
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Standart
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi ? Maksimum 180 saat bekleme süresi
    Pil Türü Li-Ion
    Konuşma Süresi ? Maksimum 5 saat konuşma
    Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Yok
    GPRS ? Class 10
    GPS ? Yok
    Assisted GPS ? Yok
    3G ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Push E-mail Var
    E-mail Desteği Yok
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü ? 2.0 Megapixel
    Kamera Zoom 4x
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    TV Özelliği ? Var ( Analog )
    Radyo Var
    MMS Var
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası Var
    Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 262 Bin Renk
    SAR Değeri 0.4
    Diğer

Açıklama
    Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.

Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.

Garanti Süresi (Ay) 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 22 Temmuz 2009; 14:51:33 >

• hocam bu telefonla ılgılı ızlenımlerını yazarsan sevınrm
  • Herkese tavsiye ederim..

İlk şarjı SADECE 5 SAAT yaptım hala BATARYA FULL.. (1200 MAH)
    TV'si kaliteli ,Menüsü zengin diğer aynı model telefonlara göre DAHA KALİTELİ duruyor,Javasuda cabası....
    10 numara bir ürü bana göre..

DST 500 : En iyi cepte TV keyfi...

SAR DEĞERİ : 0.411 'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 14 Ağustos 2009; 16:12:00 >
  • Arkadaşlar bende aldım bazı eksikleri var öncelikle kulaklığı çok basit artı radyo dinlerken anteni çıkarmak gerekiyor kulaklık anten vazifesi görmüyor artı 2 megafixel gibi çekmiyor bilgisayar a yükledim çektiğim fotoğrafları berbat sadece tv ve çift sim kart olayı güzel artı bulutut kulaklıkla müzik dinleyemiyorsun sadece arama yapabiliyorsun bulututla. açıkçası kimseye tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar bu telefonu yaklaşık 10 günder beri kullanıyorum.Bazı arkadaşların olumsuz görüşlerine karşın ben bu telefona 10 üzerinden 9,5 puan veriyorum.Çift hatlı telefonlar içinde en iyisi olduğunu iddia ediyorum. Sıradan Çin mallarına avuç dolusu paralar verip Sar değerlerini bilmeden (çünki açıklamıyorlar) saatlerce kafamıza kulağımıza dayayarak konuşmak çok sakıncalı. Bu telefonda Çin Malı ancak markası herkesce bilinen ve yıllarca tanınan GENERAL MOBİLE. Çin malı var çin malı var. Yani bizdeki gibi. İyi kaliteli bir Klima yanında bizdede çok ucuz klimalar var.İyi kalite 1500 TL. , yan sanayi 600 tl. Ayni kapasite ayni işi görüyor ama kalite farkı var. Bu her elektronik malda böyledir. DST500 de yok yok. Ses kalitesi her iki hattada mükemmel, menu çok kullanışlı, tv ve radyo çok iyi çekiyor, hem kulaklıkla hemde hoperlorden dinleyebilirsiniz.TV derseniz ona keza, yayına göre görüntü kalitesi tabiki değişecek. Kamerada çok kötü değil, oldukça iş görüyor. En önemlisi SAR değeri. Sitede açık ve net olarak sar değeri belirtilmiş.Yok böyle bir şey. Benim diyen telefonlarda bile sar değeri bu kadar iyi değil. Bir samsung, bir ericcson, bir nokia nın bile sar değeri bu telefondan daha yüksek. Daha evvelce Çin malı telefon kullanmış olanlar bu telefonu hiç zorlanmadan rahat rahat kullanırlar ve aradaki farkı hemen farkederler. Çin mallarında menüler arasındaki bağlantılar bu DST500 den esinlenmiş.Ancak diğer çin malları bu menulerdeki rahatlığı yapamamışlar. Ben daha evvel Trident, Anycool, gibi telefonlar kullandım. DST500 ü aldığım gün diğerleriyle ne kadar zorlanmışım diye düşündüm. Gerçekten bu telefonu kullanmak çok kolay. Kısacası hiç bir yan sanayi Çin Malı telefon TEKNOSA gibi kendini kabul ettirmiş bir mağazada satılmıyor. Neden? Nedeni belli. Diğer yan sanayi Çin malı telefonlar kalitesiz de ondan. General Mobile kendini kabul ettirmiş kaliteli bir marka olduğu için böyle büyük elektronik marketlerde satılıyor. Ayrıca şunu da hatırlatmak istiyorum. 3G' li ve Çift Hatlı cep telefonu almak isterseniz hangi markayı seçeceksiniz, soruyorum size. Ben yanıtlayayım size vakit kaybetmeden. Piyasada çift hatlı ve 3G li bir tek telefon var. O da GENERAL MOBİLE. Başka marka istesenizde yok bu özelliklerde. Bu da GENERAL MOBİLE için herşeyi kanıtlamış oluyor. Hiç düşünmeden alınacak bir telefon.Herkese iyi günlerde kullanın diyorum.

• Arkadaşlar ben Bu Telefonu alıcam bana artılarını eksilerini söleyebilir misiniz
    şarjı dolu tam kaç gün gidiyo
    bir hatla konuşurken diğeri meşgul mü oluo?
    bluetoothla müzik nsl dinliyebilirz?
  • Sayın arkadaşım.
    Üstteki açıklama her şeyi net olarak ortaya koymaktadır. Bu telefonu almak için daha ne bekliyorsunuz ki. Şarjı senin kullanımına bağlı olarak değişiyor. Normal cep telefonu olarak kullanacaksan 2,5-3 gün gidiyor. Yok ben TV seyredeceğim veya radyo dinleyeceğim uzun süreli dersen 1 gün zor dayanır. Zaten küçük bir ekranda TV seyretmek tat vermiyor. Git evinde, iş yerinde seyret televizyonunu sende. Radyo ve TV mükemmel çekiyor. Diğer bir konu ise şöyle. Bir hatla konuşurken diğer hat meşgul çalmıyor. DST500 ün sitesini incelediysen tek işlemcili bir telefon olduğunu göreceksin. Tek işlemcili telefonlar hem daha sağlıklı hemde sar değerleri daha düşük. Bir hatla konuşurken diğer hattan çağrı gelmiyor.Araya kişi o hatta ulaşamıyor. Zaten ayni anda çağrı gelme ihtimali çok düşük olduğu için sorun çıkarmıyor. Sen meşgulken diğer hattan arayan kişi sana ulaşamasa bile arayan mesajı olarak zaten telefonuna geliyor ve kimin aradığın biliyorsun. Bluetoothla müzik nasıl dinlenir konusuna gelince, onu bilmiyorum işte. Bir bilene sormak lazım. Hadi düşünmede al şu telefonu, bak memnun kalacaksın inan. Ses kalitesi süper.Her iki hatta da net ve yüksek. Güle güle kullan şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün TeknoSA dan aldım Canavar telefon MAŞALLAH ..
  • standart jaklı kulaklıklar uyuyo dimi buna?
  • 2. el dst500 arıyorum satan varsa görüşelim.
  • Arkdşm Israrın Üzere ALdım Teli BEğendim Ama Bi Kaç SOrum VAr
    1)TUş Kİlidi NSl Yapılıoo?
    2)Tema NSl YÜkleyip DEğişTİreBİlirim
    [font="Times New Roman
    3 ve en önemlisi türkçe t9 yok nsl yapabilirx"]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryeregitmiyoruz -- 9 Eylül 2009; 13:00:14 >
  • DST500 incelediğim kadarıyla mükemmel bir telefon.yalnız kullanan arkadaşlar varsa bi sorum olucak;standart jaklı kulaklık girişi varmı cihazda?çünki eğer standart jak girişi de varsa bu telefonu hiç düşünmeden alırım.
  • Kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarlarsa sevinirim :)
    Video çekimi nasıl ? Takıla takıla mı çekiyor saniyede kaç fps alınıyor.?
    Video oynatımı nasıl ?
    Fotoğraf çekimi nasıl?
    Menü ara geçişleri nasıl? Hızlı mı seri miii?
    Çift hat kullnırken biri açıkken diğer hattan birisi arayınca nasıl oluyor?
    Ya da birisiylen konuşurken diğer hattan aynı anda bi başkası arasa nasıl oluyor ?
    Göze batan özellikleri var mı?
    Nokia 6630 kullanıcısıyım bu telefona geçsem bir sorun yaşar mıyım ?
  • Arkadaşlar alın kullanın; memnun kalacaksınız..
    general mobile markasına güvenin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Arkadaşlar alın kullanın; memnun kalacaksınız..
    general mobile markasına güvenin..

hemen alalım durduğumuz kabahat
  • arkadaşım ben satacagım almak istersen dst 500 cıhazı verebilirim teknosanadan 1 ay önce almıştım 280 ytl uygun fiyata verecegim 3 g telefon almam gerekiyor işim için
  • DST-500 modeli artık Türkiye'de üretiliyor.Yakında Made in Turkey yazılı ürünleri görmemiz mümkündür.
  • GM DST-500'ümü yaklaşık 3 ay önce aldım, şahsen ben çok memnunum nihayetinde bu telefonu alırken tek amacım 2 hattımında açık olmasıydı, şu kadarını sölemek istiyorum, eğer işim sadece alo demek mesajlarıma bakmak diyorsanız muhteşem bir makine. Bekleme süresi gayet iyi konuşma süresi 4 saati buluyor. TV-Radyo gibi fonsiyonları hiç kullanmadığım için şarj problemi de yaşamıyorum. Telefon hakkında sormak istedikleriniz var ise cevaplayabilirim.

NOT: Muhteşem bir kılıfı var telefon halen sıfır gibi..

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatnoire -- 24 Kasım 2009; 14:15:39 >
  • 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.Benim beklentilerim çift hat konuşmada ve tv seyretmede kaliteydi ki,benim ihtiyaçlarımı karşıladı.
  • İyigünler arkadaşlar bende dst 500 almayı düşünüyorum internette epey inceledim gayet hoşuma gitti acaba msn-facebook gibi uygulamalarda nasıl performans gösteriyor bilen yada kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.