Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicazi45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

quote:

arkadaslar resimde yer alan klavyeyi yukleyen var mı aranızda ? varsa eger sms yazarken kullanabiliyor muyuz?

klavye linkteki gibi
    http://androidturkiye.net/forum/viewtopic.php?f=28&t=165
    yükledim cihaza ama bir türlü aktif olmuyor. android klavye aktif devamlı.

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

yükledim ama bir türlü aktif olmadı. Android klavye sürekli aktif.

Arakadaşım klavye açıkken, sol alt köşede yer alan ?123 tuşuna basılı tut, gelen ekrandan istediğin klavyeyi seçip ayarları yapabilirsin. Bunun dışında ayarlar-> dil ve metin başlığından da aynı ayarları yapabilirsin.

Bu arada eğer General Mobile web sitesindeki yeni yazılımı yüklemediysen, onu yüklemeni tavsiye ederim, yeni yazılımdaki klavye oldukça güzel

• quote:

android marketten program indirmek için wifi bağlantısı mı lazım? gprs ile download edemedim.

Öncelikle gmail hesabınızla oturum açmanız gerekiyor. EDGE yada gprs ile download yapabilirsin. ancak ayarlar->kablosuz bağlantılar -> mobil ağlar -> veri bağlantısı -> SIM1/SIM2 veri bağlantısından hangisinden internete EDGE yada GPRS ile bağlanmak istiyorsan onu seçmeyi unutma. Bu ayarları yaptıktan sonra en üst barda E yada G harfi çıkmadıysa, birde cihazını açıp kapamayı dene. Ben biraz önce denedim, gayette güzel çalışıyor

Ancak şunu belirteyim internet paketiniz yoksa, yukarıda bahsedilen ayarları kapalı tutmanızda fayda var, yoksa kabarık faturalarla karşılaşabilirsiniz.

• Telefon defteri için outlook un adres defterinden yüklemek yapıcam; Telefona TouchDown_v3.2.0011-KFCv3.apk yı yükledim pc ye microsoft exchange server ı nereden bulup yükleyebilirim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 9 Aralık 2009; 9:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Telefon defteri için outlook un adres defterinden yüklemek yapıcam; Telefona TouchDown_v3.2.0011-KFCv3.apk yı yükledim pc ye microsoft exchange server ı nereden bulup yükleyebilirim

teşekkürler

Eğer outlook unda kullandığın mail bir exchange mail server değilse (yani şirket mail değilse), touchdown ile kontaklarını senkronize edemezsin. Outlooktaki adres defterini yüklemek için 2 yöntem var.

1. ) İlk yöntemhttp://forum.donanimhaber.com/m_33378137/mpage_3/key_/tm.htm sayfasında metalvemetalci arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış.

2. ) Diğer bir yöntem, kontdracula1981 arkadaşımızın vermiş olduğu linkten Google market içeren yazılımı indirip onu kurarsın. Outlook adres defterini csv dosyası olarak dışarı alıp, almış olduğunuz bu dosyayıda gmail hesabınızdaki kişilere aktarırsınız. (Detaylı anlatımı burdan bulabilirsinhttp://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011489021033.aspx)

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra tek yapman gereken DSTL1'de ayarların içindeki veri senkronizasyonunu yapman, bu işlemi yaptıktan sonra telefonun ve gmail hesabındaki tüm veriler senkronize olacaktır.

• microsoft adres defterini (xx.wab ) ı Microsoft outlok a atamıyorum bununla ilgili deneyimi olan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 9 Aralık 2009; 13:37:44 >
  • quote:

ht tp://database.leakdroid.net/images-post/leakdroid/apps/java.zip
    linkten java midled manager programını indirin. jblend.apk yı telefona kurun. libjbedvm.so dasyasını rom update/Android_20091204_r2544_pr_gm_x2_donut_update.zip/system/lib/ içine yerleştirip romu cihazınıza kurun. Böylece jvm niz olsun .

Arkadaşım biraz daha detaylı anlatabilir misin nasıl yükleneceğini, birde bu işlemi yaptıktan sonra ibb trafik gibi java uygulamasını cihaz çalıştırabilecek mi?
  • arkadaslar an itibari ile bende dstl1 sahibiyim aklıma takılanlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • hayırlı ugurlu olsun cihangir,

Telefonum gerçekten hoşuma gidiyor özellikle hızı tatmin edici seninde memnun kalmanı dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 9 Aralık 2009; 17:03:32 >
  • @Osmanselim iyi dileklerin için teşekkürler umarım seninde memnuniyetin devam eder.
    arkadaslar herhangi bir sayfadayken geri tuşuna bastıgınızda bir önceki sayfayami geri geliyor yoksa ana ekrana mı dönüyor sizde de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 9 Aralık 2009; 17:35:06 >
  • quote:

@Osmanselim iyi dileklerin için teşekkürler umarım seninde memnuniyetin devam eder.
    arkadaslar herhangi bir sayfadayken geri tuşuna bastıgınızda bir önceki sayfayami geri geliyor yoksa ana ekrana mı dönüyor sizde de?

Geri tuşuna bastığında bir önceki sayfaya geri dönmesi gerek, bende öyle
  • Arkadaşlar Samsung'un Android cihazı ile ilgili forumu gezerken bir şeyi fark ettim, genelde insanlar hep sorunları bahsetmişler, pilin 1 gün gitmesi, cihazın açılıp kapanması,vb.. Ama bizim DSTL1'de yeni yazılımdan sonra tek kelimeyle mükemmel oldu diyebilirim. Hatta pil tüketiminde biraz daha iyileştirme yapılmış galiba normal 2 gün giden cihaz, 2,5 güne kadar gider oldu
  • anladım. yazılımı tekrar yüklemeyi deneyeyim.
    peki sim2 nasıl devre dışı bırakılıyor kullanmıyor enerji tasarrufu için kapatmak istiyorum
  • java midled manager programını yüklemek basit ama bir sorun var ekran çözünürlüğü bizim cihazla uyum sağlamıyor. winrar ile rom dosyasının içine gir siystem/lib dizisine so uzantılı dosyayı yerleştir. ve romu tekrar kur. daha sonra jbled.apk programını kur. Esmertec firmasının java kutusu diye bir emulator cihazımıza kuruluyor hatta jar uzantılı dosyalar indirilip kurulabiliyor. Ama bizim cihazlar 240 400 çözünürlükte olduğu için java programlar ekranda eğik ve parçalı görünüyor. Yazılımdan anlayan bir arkadaş varsa 240 400 e uyarlayabilir.
  • quote:

anladım. yazılımı tekrar yüklemeyi deneyeyim.
    peki sim2 nasıl devre dışı bırakılıyor kullanmıyor enerji tasarrufu için kapatmak istiyorum

Aşağıdaki sırayla ulaşabilirsin;

Ayarlar-kablosuz bağlantı kontrolleri-mobil ağlar-dual sım ayarlar
  • Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum sizlere bir sorum olacak. Şimdi internetten indirdiğimiz dvd-rip filmleri (ortalama 700 mb olanlar) direk açabiliyor mu yoksa dönüştürmek mi lazım (symbian da smart movie gibi)
  • film izlemeye merakım olmadığı için bu sorununzun yanıtını bilmiyorum. Bildiğim bir şey var o da bir sürü medya oynatıcı program mevcut. Kendi içindeki yazılım oynatmasa bile yükleyeceğin herhangi bir yazılım oynatabilir.
  • quote:

film izlemeye merakım olmadığı için bu sorununzun yanıtını bilmiyorum. Bildiğim bir şey var o da bir sürü medya oynatıcı program mevcut. Kendi içindeki yazılım oynatmasa bile yükleyeceğin herhangi bir yazılım oynatabilir.

Teşekkürler cevap için. Ama demek istediğim n73 de de medya oynatıcısı vardı ama filmi dönüştürmeden atınca ses önce geliyordu görüntü sonra illa smartmovie programıyla dönüştürmen lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercury82

General mobile DST L1 model telefonum arıza yapmıştı ve servise bırakmıştım.
    Telefonun değişimine karar verildi. Şirket hattımı iade ettiğimden dolayı şu an için çift hat ihtiyacım ortadan kalktı. Bu sebeple telefonumu satıyorum

Telefon sıfır (Jelatini üzerinde ,hiç açılmadı),ve garantisi devam ediyor. Fatura bilgileri kutusu herşeyi mevcut.

Fiyatı : 400 TL

Dostum üye profilin kapalı.
  • ht tp://w ww.4shared.com/file/169133936/c3bf33e5/AdhanAlarm.html
    Ezan okuma ve pusulalı kıble gösterici programı. Bulunduğunuz şehrin enlem ve boylamlarını girmelisiniz.Türkçe bir programdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 10 Aralık 2009; 3:12:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.