Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok çek aldım ben bekliyorum teknosaya düzgün ürünler gelmesini bu saatten sonra androidden vazgeçmem ben. LG Optimus P970 girsin teknosaya onu alıcam bekliyoruz bakalım ne zaman getirecekler ürünü
  • Arkadaşalar merhaba. Kullanmakta olduğum Dstl1 telefonumu tek hatta düştüğüm ve yeni tek hatlı bir telefon aldığım için satıyorum. Ancak cihazın ekranında incecik bir çatlak var. Dokunmatiğe ya da görüntüye herhangi bir engeli yoktur. Sadece ekranda incecik bir çizgi şeklinde duruyor. Bu çatlak telefon yere düşmeden cebimde durup dururken olduğu için garantiden yapılır ümidiyle servise verdim ama servis doğal olarak herhangi bir fiziksel etki olmadan ekran çatlamaz diyerek garanti dışı tuttu ve 120 lira ekran değişim ücreti çıkarttılar. Bu nedenden dolayı telefonu bu haliyle 100 liraya satmayı düşünüyorum. Alacak olan arkadaş bu şekilde de kullanabilir veya 120 liraya ekranı değiştirip tertemiz bir şekilde kullanmaya da devam edebilir. Telefonun başka hiçbir sorunu yoktur. Görünüş olarak pırıl pırıl neredeyse ilk günki gibidir. Aslında sahibinden.com da yine sağı solu arızalı olup ekranı sağlam olan 100 lira civarındaki cihazlardan alıp ekranını kullanmayı, aldığım telefonun diğer parçalarını da bir şekilde değerlendirmeyi düşündüm ama açıkçası uğraşmak istemiyorum. Alacak olan arkadaş dediğim bu işlemide yapabilir. Cihazın tüm kutu içeriğini (adaptörü, harici şarj cihazı, 2.bataryası, kılıfı, kulaklığı) kutusu ile beraber alacak olan arkadaşa vereceğim. Sadece kalemi yok oda servisinde 10 lira civarında bir fiyatı var ama ben ihtiyaç duymadığım için almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalvemetalci

merhabalar arkadaşlar
    outlook senkranizasyounu ile kontak alma programı ile ilgili bi düzeltme
    adımların aralarına ben bir iki şey ekledim türkçe karakterleri ingilizce yapmak için yoksa ğ,ü falan * oluyo ama hallerttim kolay gelsin

DSTL1’in Outlook ile kontak bilgilerinin senkronizasyonu aşağıdaki adımları takip ederek yapalirsiniz.

DSTL1 i PC ye tanıtma (USB harici bellek olarak kullanmak için):

USB’ yi bilgisayarınıza ve telefonunuza takın ve tanıtın.
    Tanıtmak için;
    USB’ yi takın.
    Yeni Donanım Sihirbazı
    *Evet,yalnızca bu kez
    İleri
    *Listeden ya da belirli bir konumdan yükle
    İleri

Bu konumlardan en iyi sürücüyü ara.
    -Çıkarılabilir ortamda ara.
    -Arama şu konumu içersin.
    -Gözat

Bilgisayarım (DSTL1)
    USB Driver
    X86
    Tamam

1.ADIM:
    www.office-addins.com/-outlook-addins/vcard-converter.html sitesinde tıklayın.
    Free download’ı seçin
    Yükleyin
    Buraya çıkart
    Setup.exe
    Choose Setup Language
    İngilizce (ABD)
    OK
    Next
    I accept the terms in the license agreement
    Next
    Next
    Install
    Finish

2.ADIM:
    Outlook’u kapatıp açın
    Language: English
    İleri- İleri- İleri- İleri- İleri
    Serial Number
    Son

3.ADIM:
    Outlook
    Araçlar
    MAPLab Toolbox
    Options
    Vcard Converter
    OK

4.ADIM:
    Outlook Kişiler sekmesini açın
    Kişilerin üzerinden Ctrl A
    Sağ tıklayın
    Vcard Converter
    Export selected contacts into vCard file
    Dosya adı olarak “contactsBackup” yazın
    Kaydet veya Save

5.ADIM:
    “contactsBackup” isimli dosyayı “Birlikte aç” seçeneğini kullanarak notepad ile açın
    Farklı kaydet seçeneğinden Kodlamayı “UTF-8” olarak seçin
    Dosyanın ismini değiştirmeden kaydedin.

6.ADIM:
    Ayarlar
    Ses&Görüntü
    Ekran Zaman Aşım Süresi
    Zaman Aşımı Yok u seçin

7.ADIM:
    Yüklediğiniz dosyayı hafıza kartına kopyalayın.
    USB kablonuzu çıkartın
    Telefon üzerinden;
    Kişiler
    Menü tuşu
    Daha fazla
    Ayarlar
    Kartvizit dosyasından al
    Dosya adı
    Sdcard/ contactsBackup.vcf seçin.
    Kaydet i seçin

Bilgiler yüklenecektir.

8.ADIM:
    Ayarlar
    Ses&Görüntü
    Ekran Zaman Aşım Süresi
    Burdan eski ayarınıza(30 saniye) geri dönebilirsiniz

yeee rock you

ihtiyacı olanlar için konuyu uyandırdım.

işletim sistemi:mac osx 10.6 tel:dstl-1 v1.6

adress book'u desktop'a kopyalayıp ismini contactsBackup.vcf olarak değiştirdim.sdcard'a atıp gerisini tarif ettiğiniz gibi yaptım converter'a gerek kalmadan işlem tamamlandı.

Yardımınız için de ayrıca teşekkürler...

• Arkadaşlar benim telefonun ekranında bi çatlak oluştu. Cebimden bi çıkardım ekran pırt. Ama dış ekranda çatlama war sadece o yüzden dokunmatikle ilgili bi sıkntı yok. Kullanılabilir durumda. Garantisi bitmeden götürsem garanti kapsamında yaparlarmı dersiniz? Birde telpa'ya geçmiş teknik serwis diye duydum doğrumudur? Aldığımda gençcell diye bi distribitör wardı onlar weriyodu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

Arkadaşlar benim telefonun ekranında bi çatlak oluştu. Cebimden bi çıkardım ekran pırt. Ama dış ekranda çatlama war sadece o yüzden dokunmatikle ilgili bi sıkntı yok. Kullanılabilir durumda. Garantisi bitmeden götürsem garanti kapsamında yaparlarmı dersiniz? Birde telpa'ya geçmiş teknik serwis diye duydum doğrumudur? Aldığımda gençcell diye bi distribitör wardı onlar weriyodu sadece

benim telefonunda ekranı çatladi ama benim hatamdan dolayı garantı kapsamından cıktıgını tahmın ediyorum sanırım senin telefonda garantı kapsamından cıkmıstır telefonun servisi TELPA dilediginiz telpa servisine verebilirsiniz gelişmelerden benide haberdar ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

quote:

Arkadaşlar benim telefonun ekranında bi çatlak oluştu. Cebimden bi çıkardım ekran pırt. Ama dış ekranda çatlama war sadece o yüzden dokunmatikle ilgili bi sıkntı yok. Kullanılabilir durumda. Garantisi bitmeden götürsem garanti kapsamında yaparlarmı dersiniz? Birde telpa'ya geçmiş teknik serwis diye duydum doğrumudur? Aldığımda gençcell diye bi distribitör wardı onlar weriyodu sadece

benim telefonunda ekranı çatladi ama benim hatamdan dolayı garantı kapsamından cıktıgını tahmın ediyorum sanırım senin telefonda garantı kapsamından cıkmıstır telefonun servisi TELPA dilediginiz telpa servisine verebilirsiniz gelişmelerden benide haberdar ederseniz sevinirim

Telpa'nın sitesinden imei ile sorguladığımda telpa garantisinde değil yazıyo ama 2009 aralıkda almıştım telefonu
    quote:

quote:

Telpa'nın sitesinden imei ile sorguladığımda telpa garantisinde değil yazıyo ama 2009 aralıkda almıştım telefonu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gençcell ile telpa birleşti gençcell garantisinde olan telefonu telpa tamir ediyor en yakın telpa bayisine gidip direk bilgi alman daha saglıklı olur ama ben daha önce ekranı telpaya yaptırmıstım ücret ödemeden..

• Adamlar telefonu sitelerinden çıkarmış ya yok böyle bişey,söyleyecek kelime bulamıyorum sürüm harici bir sıkıntı yaşamadım telefonda ama bu gm kadar ürünüyle ilgilenmeyen bir şirket görmedim...
  • Merhaba;

Sorunsuz çalışan room linki verebilecek var mı ?
  • sorunsuz çalışan telefon kaldı mı ki?

ben telefonu hurdaya çıkarttım parça ihtiyacı olan irtibata geçebilir
  • Alttaki linkten gm android 1.6 donut orjinal romu indirebilirsiniz.

GM ORJİNAL 1.6 DONUT ROM :::::http://www.wupload.com/file/2303011707

Ayrıca alttaki linklerden bana ait ilk rom olan Malibo Rom V1 i ve Malibo Rom V2 yi indirebilirsiniz.

V1::::::http://www.wupload.com/file/2663785757/Maliboromv1.rar

V2::::::http://www.wupload.com/file/2663785752/Maliboromv2.rar

OPEN X2:::http://www.wupload.com/file/2650775622/OpenX2_v1.4.1.23_nodebug.zip

iki romda sorunsuz çalışır ayrıca benim rom rootlu ve ekran çözünürlüğüde arttırılmıştır.
    KOLAY GELSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 20 Şubat 2012; 12:52:08 >

• Merhaba;
    Rootlu derken ne gibi özellik mevcut ekran çözünürlüğü harici?
    Misal şu an siz sorunsuz kullanabiliyormusunuz?
    Wifi ye bağlantıda sorun yaşanılıyormu? bluetooth kullanılıyormu? Şahsen ben bu 2 sini kullanamıyordum. Sizin yazılımların ilkini indirmiştim daha önceki linklerde yer alan. ancak yine wifi bağlanımında sorun yaşamıştım.
    O yüzden sorun yaşamayacağım yazılımı tercih ederim ;)
    Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.
  • birçok oyun ve uygulama yönetici yetkisi yani root gerektirir. ayrıca benim rom da bellek kullanımı ve pil süresi oldukça tatminkardır..BLUETOOTH TA HERHANGİ BİR SORUN YOKTUR.Ve Wİ-Fİ de sorun yaşadığınızı belirtmişsiniz kurulumdan sonraki ilk bağlantı demesinde sorun olabilir ama bağlantı bir kere sağlandıktan sonra birdaha sorun çıkmıyor.En azından ben bi sorun yaşamıyorum.Ayrıca benim v4 rom haricindeki romlarımda google uygulamaları ve market yoktur.(bu uygulamalar genelde makinenin sapıtmasına SEBEP OLUYO ki şu anda zaten market birçok makine gibi bizim makineyide tanımadığı için market çalışmamaktadır.)open x2 romda google uygulamaların tamamı mevcuttur.markette vardır ama dediğim gibi şu anda çaılşmıyor.Genel anlamda stabil bi rom fakat arada bir uygulama durma hatası veriyo ve pil süresi biraz az gidiyo. durum bu Yukarıya OPEN X2 v 1.4.23 (en son rom) linkinide ekliyorum istediğini indir kur.
  • DSTL1 telefona android marketten whatsupp yükleyebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.