Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha dogrusu kapatamıyorum pili çıkarıp takınca düzeliyo
  • lanet olası bu geri zekalı bi halta yaramayan her fırsatta beni çileden çıkaran bir gün elimde kalacak olan aptal telefonum 128 kb avea hat ile çalışmıyor. mesaj göndermiyor ama geliyor. kafasına göre arıyor ama çağrı geliyor hat düşüyor telefonu kilitliyor. daha önce de vodafone 64 kb hat ile sıkıntı yaşamıştım. soysan cacık bile olmayacak bu hıyar telefon 32kb dışındaki sim kartı takınca içine bişiy kaçmış gibi haller alıyor... lanet olsun aldığım güne. haram olsun verdiğim para.
    burdan general mobile ada sesleniyorum alın yaptığınız telefonu başınıza çalın. bundan sonra piyasayı kasıp kavuracak en nadide telefonu da yapsanız alırsam namert olayım.

32kb den başka bi hat çalıştırmayan
    kasası dökülen ve arka kamera kapağı açılan
    kulaklığı defalarca tamir olan
    radyosu çalışmayan
    ekranında şu maşhur samung jet lerdeki gibi kimyasal akmış görüntüsü veren leke ( kafasına göre kayboluyor)
    kalemi kırılan
    1.6 ile halen yazılım güncellemesi bekleyen

bu üstün özelliklere sahip mağmalara gelesi telefonumu satıyorum 150 lira verene kargo benden...

gm kına yaksın biyerlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 9 Ocak 2011; 22:54:28 >

• Marketli yazilimi kurdum gecen bir sorun olusmustu. O gun bugun evden wifi a baglaniyorum, 15sn sonra baglanti kopuyor. Tekrar baglan diyorum uzak yada sinyal yok ulasilamiyor diyor. Boyle birsey basina gelen oldumu ?

Modemin sifreleme sistemis WPA.. Yoksa WPA mi desteklemiyor tel ?
  • olmaz olur mu ? defalarca hemde... başa çıkmadım ne yaptıysam...
  • Bende düzgün bir şekilde internete bağlanamıyorum.Genellikle bağlantı kopuyor. Ancak telefonu alalı 13 ay oldu henüz bir arıza ile karşılaşmadım.2 sim kartla düzgün bir şekilde henüz çalışıyor.Şimdilik memnunum.
  • ben şu anda malibonun romunu kullanıyorum internete baglanamama yada baglıyken baglantı kopma sorununu hiç yaşamadim ve genel itabariyle telefonumdan gayet memnunum tek sorun general mobilenın yazılım destegi vermemesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKTAY40

Bende düzgün bir şekilde internete bağlanamıyorum.Genellikle bağlantı kopuyor. Ancak telefonu alalı 13 ay oldu henüz bir arıza ile karşılaşmadım.2 sim kartla düzgün bir şekilde henüz çalışıyor.Şimdilik memnunum.

eli kulağındadır merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

lanet olası bu geri zekalı bi halta yaramayan her fırsatta beni çileden çıkaran bir gün elimde kalacak olan aptal telefonum 128 kb avea hat ile çalışmıyor. mesaj göndermiyor ama geliyor. kafasına göre arıyor ama çağrı geliyor hat düşüyor telefonu kilitliyor. daha önce de vodafone 64 kb hat ile sıkıntı yaşamıştım. soysan cacık bile olmayacak bu hıyar telefon 32kb dışındaki sim kartı takınca içine bişiy kaçmış gibi haller alıyor... lanet olsun aldığım güne. haram olsun verdiğim para.
    burdan general mobile ada sesleniyorum alın yaptığınız telefonu başınıza çalın. bundan sonra piyasayı kasıp kavuracak en nadide telefonu da yapsanız alırsam namert olayım.

radyosu çalışmayan
    ekranında şu maşhur samung jet lerdeki gibi kimyasal akmış görüntüsü veren leke ( kafasına göre kayboluyor)
    kalemi kırılan

bu üstün özelliklere sahip mağmalara gelesi telefonumu satıyorum 150 lira verene kargo benden...

Aynı sorunlar bende de war telefonun 32kblık kart dışında başka kartlarla çalışmaması çok aptalca birşey. 3310 bile her kartı takınca çalışıyor hesapda android telefon olucak daha 64lük kartı bile okumuyor beş para etmez bir telefon bu sakın almayın paranıza günah

• Arkadaşlar yeni rom malibo romv3 e aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz deneyen arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa sevinirim.

http://www.gmania.org/konu.php?f=5&k=275&fs=0&ks=0
  • arkadaşlar camera360 programını kullanan varmı? en güzel camera uygulamalarından biriydi ama durup dururken açılmamaya başladı telefonumda tekrar tekrar yükledim bir çok sürümünün denedim sonuç yine aynı.İlk açılış ekranı geliyo sonra tekrar menüye dönüyor.Sizdede aynı problem varmı?
  • Sürüm tarihinden kaynaklanıyorumuş buldum doğru sürümü buradan indirebilirsiniz.

http://www.mega upload.com/?d=F51BQF4W
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

lanet olası bu geri zekalı bi halta yaramayan her fırsatta beni çileden çıkaran bir gün elimde kalacak olan aptal telefonum 128 kb avea hat ile çalışmıyor. mesaj göndermiyor ama geliyor. kafasına göre arıyor ama çağrı geliyor hat düşüyor telefonu kilitliyor. daha önce de vodafone 64 kb hat ile sıkıntı yaşamıştım. soysan cacık bile olmayacak bu hıyar telefon 32kb dışındaki sim kartı takınca içine bişiy kaçmış gibi haller alıyor... lanet olsun aldığım güne. haram olsun verdiğim para.

radyosu çalışmayan
    kalemi kırılan

Alan olursa benimkide satılık :)

• Arkadaşlar crzyruski ve arkadaşlarının dstl1 için froyo rom hazırlama çalışmalarınıhttp://forum.androidspin.com/showthread.php?t=2862&page=6 linkinden takip edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu söyleyerek konuya giriş yapayım. Dayıma 1,5 sene evvel bir dstl1 aldırdım. O pek memnun değildi. Bazen hat düşüyor, bazen takılıyor vs. diye diye en sonunda ekranı basmamaya başladı. Ardından ses açma kapama düğmesi basmamaya başladı. Onun ardından radyo çalışmamaya başladı. Ardından garanti bitmeden servise götürdük. Bütün bunlar olurken ben bunları göre göre baya uygun bi fiyata geleceği için çok temiz 2.el bir dstl1 aldım. Serviste cihaz 1 hafta kaldıktan sonra gelip alabilirsiniz denildi. Aldığımızda ekranı değişmişti ancak ses açma kapama ve radyoda değişiklik yoktu. 2-3 hafta sonra tekrar fırsatını bulup tekrar götürdük. Yine 1 hafta sonra herhalde bu sorunlara çözüm bulamadıklarından olsa gerek telefon yenisi ile değiştirilecek denildi. Nitekim kutusuyla beraber yeni bir telefon aldık. Telefonda sim kart yuvasının farklı olduğunu gördüm. Bizdeki gibi tepsili sistem değilde yaylı sadece kartın takılabileceği bir yuva var. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Acaba yapılan bir iyileştirme felanmı? Ayrıca kutusu da bizim kutulardan farklıydı. Birde kafama takılan soru piyasada hiçbiryerde kalmayan cihazın sıfırı firmada nasıl oluyor? Acaba böyle durumlar için piyasaya sürülmeyen cihazlarmıdır?
    Birde servisle ilgili olarak ilk etapta sorunların tamamını çözüp bizi 2.sefer uğraştırmanın haricinde hız ve zorluk çıkartmama konusunda biz memnun kaldık. Bu arada bende kendi telefonumu malibo romla 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ekran arızasının ekranı biraz sert kullanmaktan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü dayımın arızalanan cihazın ekranı kalem ile sert vuruşlardan kaynaklı küçük küçük noktalarla kaplıydı. Bunu bildiğim için ben biraz dikkatli kullanmaya çalışıyorum. Ama yine de bu telefonun bir nokia veya samsung gibi üst kalite bir telefon olmadığını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dylan150 -- 22 Ocak 2011; 15:52:24 >

• Size verdikleri sıfır telefonun üzerinde hangi rom yüklüydü. G.M yeni telefonu cosmos la aynı anda android 2.0 yüklü dstl1 telefonun 2.sürümünü piyasa süreceğinin sinyallerini vermiş ama yuhua firmasının dstl1 için yeni yazılım vermemesi üzerine ne yeni üretim dstl1 leri nede cosmosu piyasaya sürememişti. Muhtemelen size verilen dstl1 bu 2. üretim serisindendir.
  • Arkadaşlar altta verdiğim linkteki reklamı bi incelermisiniz reklam dstl1 telefonunun brezilya versiyonu Sciphone n21 ile ilgili.

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=auto&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.quebarato.com.br%2Flancamento-sciphone-n21-android-2-2-com-2chips-android-gps-wifi-java__6492D7.html
  • dstl1 kasa veya ön cam gerekıyor ön cam kırıldı nereden bulabılırım ? parcalayan bır arkadaş varsa alabilirim
  • Malibo; Bu son sürüm için değilde ilk yayınladığın rom için şöyle bir sorun yaşıyorum. Kablosuz bağlantı kontrollerinden Mobil ağlara girip hatlar için veri bağlantılarını açtığımda direk internete giremiyorum. Ancak telefonu kapatıp açınca yukardaki sinyal işaretinin yanında "E" simgesi geliyor. Yani ayarlardan açtıktan sonra telefonu bir kapatıp açmam lazım aktif olması için. Aynı şey kapatırkende geçerli. Kapat dediğim anda kapanmıyor. Ayarlardan kapattıktan sonra üstüne nezaman telefonu kapatıp açarsam ozaman kapanıyor. Bu durumla ilgili bir bilgin varmıdır acaba? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dylan150

Malibo; Bu son sürüm için değilde ilk yayınladığın rom için şöyle bir sorun yaşıyorum. Kablosuz bağlantı kontrollerinden Mobil ağlara girip hatlar için veri bağlantılarını açtığımda direk internete giremiyorum. Ancak telefonu kapatıp açınca yukardaki sinyal işaretinin yanında "E" simgesi geliyor. Yani ayarlardan açtıktan sonra telefonu bir kapatıp açmam lazım aktif olması için. Aynı şey kapatırkende geçerli. Kapat dediğim anda kapanmıyor. Ayarlardan kapattıktan sonra üstüne nezaman telefonu kapatıp açarsam ozaman kapanıyor. Bu durumla ilgili bir bilgin varmıdır acaba? Teşekkür ederim.

Sorunun ilginç ama düşünüldüğünde mantıklı iki açıklaması olabilir.1. eksik kurulum (ki muhtemelen sorunun sebebi bu romu yeniden yüklemeni tavsiye ederim)
    2. Açıp kapatmadan işlemem yapamasının sebebi güncel ayarı çalışan system dosyasının üzerine yazamaması olabilirki ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım zira ben 2 hattımında gprs ve hattan internet bağlantısını operatörleri arayarak kapattım.o nedenle kurulumdan sonra yukarda çıkan "E" simgesi veri bağlantılarından sim1 ve sim2 nin yanındaki tikleri kaldırdığımda hemen kayboluyor.Sana tavsiyem romu yeniden yüklemen yada v2 veya v3 romu denemendir.

• Sn Malibo benim cihaz da bluetooth problemi var bazen bağlantı yapmıyor bazen baglı olduğu halde yine de cihazdan ses geliyor bluetooth dan gelmiyor. Bu rom buna çare olabilirmi,
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.