Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu modem olarak kullanabilen varmı,

awea internet paketi alıp laptop dan kullanmak istiyorumda
  • iQURAN PRO v1.0.9 FULL+TURKCE MEAL+2DEGiSiK İMAMDAN MUHTEŞEM KURAN TİLAVETİ

Arkadaşlar programla telefonunuz adeta bir dijital kuran oluyor. Programla telefondan kendiniz kuran yada meal okuyabilir yada dünyaca ünlü imamların sesinden kuran dinleyebilirsiniz.Ben programın apk sını bir siteden indirdim daha sonra kendi telefonuma kurup türkçe meali ve Sheikh Husary (~417 MB) ile Abdul Basit (~574 MB) kuran audiolarının tamamını indirdim bunları indirmek epey bi vakit alıyo siz telefonla indirmeye uğraşmayın diye uygulama ile birlikte onlarıda paylaşıyorum.Diğer imamların audio larını isterseniz onları telefondan kendiniz indirmelisiniz. İndirdiğiniz dosyaları aynı klasör içine kopyalayıp rardan çıkarın.ÇıKAN KLASÖR İÇİNDE KURULUM İÇİN APK DOSYASI VAR. Programı telefona kurduktan sonra hafıza kartındaki iquran klasörü ile indirdiğiniz dosyadaki iquran klasörünü değiştirin işlem tamamdır.
    Bir teşekkürü çok görmezsiniz umarım.

MEALLER
    * English Translation by M. Mohsin Khan
    * Other English Translations: Yusuf Ali Pickthal Shakir
    * English Translations: M. Mohsin Khan Yusuf Ali Pickthal Shakir
    * Transliteration
    * French Translation
    * German Translation
    * Indonesian Translation
    * Melayu Translation
    * Spanish Translation
    * Turkish Translation :::::::::::::EKLENDİ::::::::::::::::::::::

OKUYAN İMAMLAR
    * Sheikh Husary (~417 MB) :::::::::::::::::::EKLENDİ:::::::::::::::::::::::
    * Sheikh Mishary Al-Afasy (~587 MB)
    * Sudais & Saood Shuraim (~412 MB)
    * Abu Bakr Ash-Shaatree (~522 MB)
    * Abdul Basit (~574 MB) :::::::::::::::::::EKLENDİ:::::::::::::::::::::::
    * Ghamdi (~339 MB)

Dosyaları Multiupload com'a (aynı anda 6 farklı siteye yüklendi) yükledim istediğiniz siteden beklemeden indirebilirsiniz.
    PART1
    PART2
    PART3
    PART4
    PART5

BURAYA DA TAMAMINI TEK LİNK OLARAK YÜKLEDİM İSTEYEN BURDANDA İNDİREBİLİR
    http://www.multiupload.com/OJBYXO3JXB

KOLAY GELSİN.

RAR ŞİFRESİ: malibo
    Teklink Rar Şifresi:Malibo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 29 Kasım 2010; 15:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Kuran nin telefona yada mobil cihazlara yuklenmesine karsiyim. Bu telefonla her turlu ortama giriliyor. En basitinden tuvalete, hos bir mevzu degil bence.

Ayrica bugun telefonun servisteki 24. gunu hala ureticiden parca bekleniyor diye not var.

Ya ALLAH aşkına yapmayın kardeşim bu tamamıyla 3. parti bir yazılım programı kapattığın anda herşey kapanır ekranda kuran ayet sure bişey kalmaz o nedenle rahat ol.O tip yerlere Uygulamayı açıp kuran ayetleri ekranda iken girmedikten sonra herhangi bir mahsur yoktur.Eğer senin mantığınla yaklaşırsak yarı öbürgün telefon bozulunca aa bunda kuran var deyip atamayız telefonu hep bel hizasından yukarda taşımamız gerekir vs.vs. Ama nasılki baskı kuranı kerimi okurken kapatıp bir bir kenara koyuyorsan bundada uygulamayı kapatman aynı şey.Gerekirse diyanet işleri başkanlığının sürekli hizmet veren fetva makamı var arayıp şüphelerinden kurtulabilirsin.

• Android işletimi muhabbetinden kuran muhabbetine nasıl geçtik şaşıyorum walla arkadaşlar yapmayın lütfen .
  • Arkadaşlar benim telefon iptal :(

Geçen sene aralık ayında almıştım. Henüz bir yıl olmadı. Ocak ayında kendi hatamdan ekran kırıldı. Servise gönderdim. 40 günde geldi. Bu arada geldiğinde wifi'si çalışmıyordu. Yazın dokunmatik ekran bozuldu. Yine servise gönderdim. Yine 40 günde geldi. Bu sefer de ikinci hat çaılışmıyor ve her bir bataryada şarj 5-6 saat gidiyor çok kullanmazsan. Ne yapacağımı şaşırdım. Tekrar servise mi göndersem yoksa yeni bir telefon mu alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Android işletimi muhabbetinden kuran muhabbetine nasıl geçtik şaşıyorum walla arkadaşlar yapmayın lütfen .

Arkadaşım android ten biyere gitmiş değiliz paylaştığım program android işletim sistemi kullanan dstl1 (yani bu topiğin açılma sebebi olan telefon) de kullanılabilecek bir program hepsi bu neyi garipsediğini anlamadım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 5 Kasım 2010; 23:23:24 >
  • servis berbat en ufak arıza için bile 1 aydan önce gelmiyor, diger markalarda nasıl bilmiyorum ama ben servisten memnun kalmadım
  • evet öyle hakkaten,dokunmatik arızalanmıştı benimde tam 29. günde geldi bi ara gider gibi oldu düzeldi korkuyorum yine bozulacak die.Ama çok güzel telefon ya çok memnunum şahsen...
  • benimde dokunmatık ekran arizalandi 1 hafta içinde tamir edilip teslim edildi cihaz elden levent telpa subesine vermiştim cihazi..
  • arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok fazla program yükleyen birisi değilim müzik ve fotoğraf kalitesi iyi olsun yeterli şarj da uzun gitsin istiyorum biraz. Bir de 3.5mm kulaklık girişi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuuuaa

arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok fazla program yükleyen birisi değilim müzik ve fotoğraf kalitesi iyi olsun yeterli şarj da uzun gitsin istiyorum biraz. Bir de 3.5mm kulaklık girişi var mı?

Bir yılı aşkın süredir ben de duruyor. Müzik ve fotoğraf kalitesi vasat şarzı ise en büyük sıkıntısı.Gerçi iki tane pil veriyorlar ama ben birtürlü 2 günün üstüne bir pilde çıkamadım.3.5mm kulaklık girişi de yok.Bildiğim kadarı ile dönüştürücü kullanabilirsin ama ben tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuuuaa

arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok fazla program yükleyen birisi değilim müzik ve fotoğraf kalitesi iyi olsun yeterli şarj da uzun gitsin istiyorum biraz. Bir de 3.5mm kulaklık girişi var mı?

Android li telefon tavsiye ederim ama DSTL1 i tavsiye etmem. Herkes 1 yil icinde ekran muhabbetinden servise gondermis telefonu, bende gonderdim . Vesile olup aldirdigim arkadasim da ekran muhabbetinden dolayi onunkinide gondermek zorunda kaldik.

HTC nin yada samsung un android li modellerini tavsiye ederim. Cift hat sart ise o konuda bir fikrim yok .
  • evet bende tavsiye etmiyorum servis hizmeti berbat en ufak bir arızada bile telefon serviste bir ay kalıyor .daha benimki 29 gün oldu hala ses seda yok müşteri hizmetlerinin telefonu 3 gündür meşgul çalıyor açmıyorlar. samsungun 3gli bir modeli çıktı b 7722 diye onu düşünebilirsin en azından servisi hızlı adam yerine koyuluyorsun. ama gm asla ....
  • çok teşekkürler arkadaşlar android iyi dstl 1 kötü olay bu sanırım
  • aslında telefon süperde teknik servis ve destek çok kötü... hala 1.6 larda sürünüyoruz millet 2.2 lere geçti :(
  • Merhaba Arkadaşlar.

Ben bu telefonu yeni keşfettim. Görünüşü ve özellikleri hoşuma gitti. Aynı zamanda LG GT540 kullanıcısıyım. Android 2.1 yüklü cihazımda.

Size şunu belirtmek isterim ki 128 mb ram ile 2.2 ye yükseltme pek olası değil. Özellikle çift simden dolayı bazı yazılımların iki kopyasının arka planda işlediğini düşünürsek bir hayalden öteye geçemiyor. 2.1 ihtimali bile zor gözüküyor. Ama yine de ümidi kesmemek lazım.

Ben bu telefonu 2. el olarak alacağım. Cihazını satmak istyen olursa bana özel mesaj ile ulaşırlarsa sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: malibo

Biz daha android 2 yi göremedik ama Android 3.0 Gingerbread yüklü telefonlar yakında piyasa sürülüyo bile ya bu telefonu aldığıma o kadar pişmanımki keşke htc yada samsung falan alsaymışım.

Androidin yeni versiyonu 3.0 olmayacak. 2.3 Gingerbread olarak devam edecek. Bu bilgi henüz taze.

Yukarıda bir arkadaşın bozuk olan telefonunu uygun fiyata verirse alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 14 Kasım 2010; 15:47:10 >

• Berbat bir telefon daha 1 sene geçmedi ama hep arıza hep arıza...şimdi de 2.hattımı görmüyor, pil yarım gün gidiyor , durduğu yerde ısınıyor, wifi çalışmıyor......:(
    Kimseye tavsiye etmiyorum. Sokağa atılan para benceeeee :(
  • servise yolladığım cihaz bugün itibariyle 43. güne girdi hala ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne de telefonun durumuna içler acısı çin malı cihaz alsaydım bundan iyiydi ..
  • samsung i750 ile takas düşünen olursa benle irtibata geçsin. Telefonunuz kısmen arızalı olsa da kabulumdür.
  • android 3.0'ın ilk olarak nexus one lar için geleceği duyuruldu 2.2 de ilk olarak nexusa gelmişti kıskanmaya başlıyoruz ama yani
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.