Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ekran yuzunden servise gondermistim. Servisten geldikten 4-5 gun sonra komple ekran dokunmatigi tekrar gitti. Bu sefer ekranin orta kisminda sanki cam arasina kimyasal akmis gibi gorunuyor ama muntazam bir dikdortgen seklinde. Tekrar servise gitti bakalim bu sefer ne olacak.
  • o camın arasına kimyasal akmış gibi görünen duruma şu aralar ben de sık rastlar oldum. bi bakıyorum var bi bakıyorum yok.
  • siz hangi servise gönderiryorsunuz telefonlarinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

siz hangi servise gönderiryorsunuz telefonlarinizi..

Ben ilk izmire gonderdim, antalyadayim diye oraya gondermemi istediler. 5 gun sonra tekrar bozulup aradigimda bu sefer istanbula gonderin bakalim dediler. Gonderip duruyoruz bakalim.
  • Malibo ROM (ROOTLU VE EKRAN CÖZÜNÜRLÜĞÜ AYARLANMIŞ)
    Evet arkadaşlar bu rom Enes Kus arkadaşımızın rom rootlama ve ekran çözünürlüğü sorununu giderme konusundaki yazılarında anlattığı yöntemler kullanılarak 3663 orjinal romla yapılmıştır.(Güzel anlatımı için ENES KUŞ arkadaşa teşekkürler) Kendim bizzat kullanıyorum.Eskiden ekrana sığmayan bir çok program artık ekrana sığıyo (mesela iquran pro) kablosuz ağlara bağlanmada sorun yok ayrıca pil süreside gayet güzel.(orjinal romda olduğu gibi wıfı fazla kullanılırsa pil çabuk biter) bugün 3. günüm ve şarzım hala yarıya yakın.Ve en önemlisi telefon gayet hızlı çalışıyo deneyin pişman olmayacaksınız.Google patchi bilerek eklemedim zira google patch hem şarj süresini çok düşürüyo hemde telefonda birçok uygulamada kararsızlığa ve kitlenmeye sebep oluyo.Zaten patch in amacı market ise piyasa 3-4 ayrı android market var onları kullanabilirsiniz.Dosyayı zipten çıkarın ve gm sitesinde anlatılan klasik yöntemle updatenizi yapın.
    BUYRUN LİNK AŞAĞIDA Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.

http://hotfile.com/dl/74821627/477c545/Android_r3663_malibo_root.rar.html

http://rapidshare.com/files/424043474/Android_r3663_malibo_root.zip

http://www.4shared.com/file/Cl8gIyZc/Android_r3663_malibo_root.html

ŞİFRE: malibo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 22 Ekim 2010; 14:33:44 >

• yeni romu kurdum cozunurluk guzel olmuş ama markete bağlanamadım. uygulamasınıda yukleyemedım sarj suresını denıyorum sımdı emegıne saygı duyar tesekkur ederım
  • bence en iyisi openx2 1.4.1.0 gayet güzel hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottheriff

yeni romu kurdum cozunurluk guzel olmuş ama markete bağlanamadım. uygulamasınıda yukleyemedım sarj suresını denıyorum sımdı emegıne saygı duyar tesekkur ederım

dostum romda patch yok bunu yukarda bahsetmiştim zaten.Olmamasının sebebide özellikle kablosuz ağa bağlanmada sorunlara sebeb olması ve makinede anlamsız pil tüketimi ile kilitlenmelre sebep olması ha ilerde bu tür bugları olmayan bir patch çıkarsa ne ala yoksa bu haliyle patch çokta kullanışlı değil.Romu bir haftadır kullanıyorum çözünürlük gayet iyi pil süresi gayet iyi ve makinemin hızı gerçekten tatmin edici ve şu ana kadar hiç donmadı. skyfire yada face uygulamalarıyla vide izlerken video kalitesi süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 10 Ekim 2010; 16:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

bence en iyisi openx2 1.4.1.0 gayet güzel hd

bana sorarsan openx2 oldukça sorunlu pil tüketimi çok kötü ve zırtbırt hata veriyo hatta daha kurulumda hata vermeye başlıyo.En kötüsüde sim2 yi sık sık görmeme sorunu sim2 geri gelsin diye defalarca telefonu kapatıp açmak gerekiyo ve sık sık telefon kitleniyo.
  • hangi romu yüklediysem iki günden fazla şarjı giden rom yok şuan kullandığımda iki gün gidiyor..video falan izlemezsem..
  • Arkadaşlar hani gm nin yeni çıkacak telefonları vardı hani ne zaman çıkacak özellikleri ne olacak falan diye merak ediyorduk, o telefonlar çoktan çıkmış ama çıkaran dstl1 de de olduğu gibi GM değil buyrun bi inceleyin

http://www.qoolcomm.com/qool-x3-android-cheap-gps-wifi-cect-phone.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: malibo

Arkadaşlar hani gm nin yeni çıkacak telefonları vardı hani ne zaman çıkacak özellikleri ne olacak falan diye merak ediyorduk, o telefonlar çoktan çıkmış ama çıkaran dstl1 de de olduğu gibi GM değil buyrun bi inceleyin

Sanirim yanlisin var zira senin verdigin linkteki cakma, cunku DSTL1 de GPS yok. Burda var diye koymuslar. Ayrica gosterdigin tellerin biri Aypon digeri Bilekberi bold cakmasi.

Benim tel İstanbul servisine gondermistim. TELPA bakiyormus. Sorguladim "Üreticiden parça transferi bekleniyor." deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Ekim 2010; 14:30:28 >

• Bu telefona hala android 2.1 gelmedi mi arkadaşlar samsung geçeli çok oluyor 2.1e biz hala 1.6dayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Arkadaşlar hani gm nin yeni çıkacak telefonları vardı hani ne zaman çıkacak özellikleri ne olacak falan diye merak ediyorduk, o telefonlar çoktan çıkmış ama çıkaran dstl1 de de olduğu gibi GM değil buyrun bi inceleyin

Sanirim yanlisin var zira senin verdigin linkteki cakma, cunku DSTL1 de GPS yok. Burda var diye koymuslar. Ayrica gosterdigin tellerin biri Aypon digeri Bilekberi bold cakmasi.

Benim tel İstanbul servisine gondermistim. TELPA bakiyormus. Sorguladim "Üreticiden parça transferi bekleniyor." deniyor.

yok arkadaş biraz araştırırsan bu yazılanların doğru olduğunu görürsün evet orjinal telefonda gps var general mobile olarak piyasa sürülenlerde yok ayrıca genccell in sitesine girip oradaki dstl1 resimlerine bakarsan ön tarafta hoporlörün sol tarafında kabak gibi duran bide kamera görürsün peki kullandığımız telefonların ön tarafında bi kamera varmı hayır yok ee o zaman ? Asıl imaltçı firma yuhua gm yuhuaya fason olarak yaptırtıyo bu telefonları buyur sitesi burdahttp://www.yuhuatel.com/english/x2.php

Yani o resimlerdeki telefonları yakında general mabile markasıyla satışa sunacaklar bekle ve gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 11 Ekim 2010; 18:05:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottheriff

yeni romu kurdum cozunurluk guzel olmuş ama markete bağlanamadım. uygulamasınıda yukleyemedım sarj suresını denıyorum sımdı emegıne saygı duyar tesekkur ederım

Rom hakkındaki izlenimlerini gördüğün eksi ve artıları paylaşırmısın?
  • quote:

quote:

quote:

yok arkadaş biraz araştırırsan bu yazılanların doğru olduğunu görürsün evet orjinal telefonda gps var general mobile olarak piyasa sürülenlerde yok ayrıca genccell in sitesine girip oradaki dstl1 resimlerine bakarsan ön tarafta hoporlörün sol tarafında kabak gibi duran bide kamera görürsün peki kullandığımız telefonların ön tarafında bi kamera varmı hayır yok ee o zaman ? Asıl imaltçı firma yuhua gm yuhuaya fason olarak yaptırtıyo bu telefonları buyur sitesi burdahttp://www.yuhuatel.com/english/x2.php

Yani o resimlerdeki telefonları yakında general mabile markasıyla satışa sunacaklar bekle ve gör.

Kac kere tartisildi bu konu. Tamam GM gelefonu Yuhatel e yaptirlmis olabilir ama kendi adina yaptirdi. Sadece fason olarak kullandilar yuha yi. Hatta dstl1 ile almanyada odul aldi GM.

Artik cin de uretilmeyen telefon yok zaten. Sadece tasarimi ana firma yapar uretim cinde yapilir.

Buda yuhatel in kendi linki. Resimde yazana dikkat et.

https://store.donanimhaber.com/00/b8/52/00b852a365a365c849fd3c031cda0826.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Ekim 2010; 16:54:25 >

• quote:

Kac kere tartisildi bu konu. Tamam GM gelefonu Yuhatel e yaptirlmis olabilir ama kendi adina yaptirdi. Sadece fason olarak kullandilar yuha yi. Hatta dstl1 ile almanyada odul aldi GM.

Artik cin de uretilmeyen telefon yok zaten. Sadece tasarimi ana firma yapar uretim cinde yapilir.

Buda yuhatel in kendi linki. Resimde yazana dikkat et.

Evet haklısın ericson nokia gibi markalarda çinde üretiliyo ama bi fark var bu telefonları üreten firma aynı telefonun üstüne x2 , x3 yada cool diye başka markalar basıp piyasaya sürmüyo madem konunun anlattığım gibi olmadığını iddia ediyorsun az sabret bekle gör bakalım o telefonlar yakında gm markasıyla türkide satışa giriyormu girmiyormu.Ayrıca verdiğin resimdede aynen gençcellin sitesindeki resimde olduğu gibi cihazın ön kısmında kamera kabak gibi görünüyo yine soruyorum bizim kullandığımız dstl1 de önde kamera varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 14 Ekim 2010; 11:01:16 >

• Geçenlerde gm mail atıp android 2.0 yada üstü bir güncellemnin ne zaman yapılacağını sordum onlarda bana alakasız bi cevap verdiler.şimdi benim gönderdiğim maili ve onların cevabını olduğu gibi buraya koyuyorum.
    benim mailim:
    "ÖNCELİKLE SİTENİZDEKİ İLEŞİM BÖLÜMÜ MAİL GÖNDERME ARACININ ÇALIŞMADIĞINI SÖYLEMEKLE SÖZE BAŞLAYAYIM!!!!!
    UZUN SÜREDİR SABIRLA ANDROİD 2.0 GÜNCELLEMESİNİ BEKLİYORUZ AMA HALA Bİ GELİŞME YOK. AZ ÖNCE YENİ BİŞEY VARMI DİYE SİTENİZİ KONTROL ETTİM YAZILIM VERSİYONU OLARAK HALA Bİ ESKİ VERSİYON GÖRÜNÜYO YANİ SİTENİZİ BİLE GÜNCELLEMİYOSUNUZ DEMEKKİ (Yeni neler Var?
    r2544_donut_update(04/12/09) EVET BUNU GÖRÜNCE YENİ YAZILIM (ANDROİD 2.0 YADA 2.1) BEKLENTİLERİM BOŞ ÇIKACAK GİBİ GELDİ BANA BİLMİYORUM SİTEDEKİ BASİT BİR YAZIYI BİLE YENİLEMEYEN Bİ FİRMA YENİ YAZILIM ÇIKARIRMI? "

gm nin bana cevabı :

"Değerli Müşterimiz,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Gençcell için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.

DSTL1 ürünümüze ait 1.6 (r3663) güncel yazılımımız şuanda aktif olarak kullanıma sunulmuştur. Belirtmiş olduğunuz duruma istinaden iletmek isteriz ki, Android işletim sistemi açık kaynaklı olup 3. part yazılımlar ve programlar yüklenerek kullanılabilmektedir. 3. part yazılımlara ve programlara teknik destek hizmeti verememekteyiz. 2.0 veya üst yazılımlar için çalışmalarımız bulunmaktadır. Fakat yaşamış olduğunuz problemlere istinaden yazılım güncellemesi yapıldıgı halde problem giderilmediyse yetkili serivisimize cihazı göndermenizi rica ediyoruz.Yetkili serviste genel kontrolleri yapılarak yaşamış olduğunuz problemler giderilecektir.Güncel yazılımımızı ve yapılan çalışmalar ile ilgili çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

General Mobile marka tüm modellerin ayarlarını teknik destek birimimiz ile birlikte yapılandırabilmektesiniz.Cihazla ilgili ayrıntılı bilgi alabilmek için (446) 444 43 62 no lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz .

Bilgilerinize,

Saygılarımızla..

GENÇCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ."

Bende bu cevaba istinaden bugün general mobilenin müşteri hizmetlerini aradım.Kendisinin müşteri temsilcisi olduğunu söyleyen (pek inanasım gelmedi sanki ordan geçiyormuşta tesadüfen telefonu açmış her hangi biri gibi cevaplar verdi) bir bayanla görüştüm.Müşteri temsilcisi bayana dstl1 için android 2.0 yada üzeri güncelleme çalışmasının olup olmadığını böyle bir çalışma varsa ne zaman çıkacağını sordum.Bayan bana androidli bi telefon çalışması var ama ne zaman çıkacağı konusunda bilgim yok dedi. Bende hanımefendi yanlış anladınız ben dstl1 için bir güncellemenin yapılıp yapılmayacağını soruyorum dedim ve bayan ne dese beğenirsiniz "dstl androidlimi ?" ya şok oldum varmı böyle bi müşteri hizmetleri başka firmada acaba. Pot kırdığını anlayınca az öncede söylediğim gibi yeni android ne zaman çıkacağı belli değil dedi.Ve ekledi başka sormak istediğiniz bişey varmı diye : bende ekran çözünürlüğü ile alakalı bi kaç şey sormak istiyorum dedim bunun üzerine bayan "teknik bölümümüz şu an sizin gibi başka bir müşteriyle ilgileniyo öğleden sonra ararsanız sorunuzu cevaplayabiliriz" dedi bende tabi .... tabi ne ya tabiki güldüm böle bi müşteri hizmetleri servisine gülünmezde ne yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 14 Ekim 2010; 12:15:37 >

• iddia ediyorum bizim telefonlara 2.0/2.1/2.2 güncellemeleri gelmeyecek alan varsa satıyorum telefonu....
  • Biz daha android 2 yi göremedik ama Android 3.0 Gingerbread yüklü telefonlar yakında piyasa sürülüyo bile ya bu telefonu aldığıma o kadar pişmanımki keşke htc yada samsung falan alsaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 5 Kasım 2010; 23:24:20 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.