Telefonum aynı arızadan ikinci defa servise gitti (arıza ekran kartının yanması).
Bugün arayıp cihaz değişimi teklif ettiler ama önerdikleri modeller DST Q300 veya DST w2.
DST L1 yokmuş ellerinde...
Ne dersiniz? Bir fikri olan var mı, kabul mü edeyim yoksa red mi? Bugün cevap vermem lazım...
Şimdien teşekkürler
walla sen bilirsin ama seni android gibi bir imkandan edecekler sonuçta önerdikleri telefonların işletim sistemleri android değil ama bence itiraz et çünkü değişimlerde bir üst modeli vermek zorunda ve dstl1in üst modeli çıkmadı ama cosmos bu durumda senin paranı telep etme hakkın var..
Alırsan eğer dst w2 al enazın işletim sistemli telefonun olur win mobile 6.5
Teşekürler tavsiyen için.
Az önce para iadesi için aradım servisi. Cevap "bizim böyle bi yetkimiz yok"!!
Kimin yetkisi var diye sorduğumda da yönlendirme yapmaya da yetkimiz yok cevabını aldım.
:) Başladık bakalım... yetkili bi yer arıyoruz şimdi!
naptın yetkili bulabildin mi?
çok güzel telefon
quote:
Orijinalden alıntı: sharplancet_dstl1
naptın yetkili bulabildin mi?
Nerdeee...
İki telefonu da kabul etmediğimi ilettim. "Ya yenisini verin ya parasını" talebim bu.
Merkeze ileteceklerini söylediler. Bakalım... pek umudum yok.
benımde dokunmatık ekranda sorun var servise vericem levent'te telpa var sen telefonu hangi servise vermiştin kaç gun sonra cevap aldın..?
easd arkadaşım umarım isteğine çabucak kavuşursun..paylasturka arkadaşım açıkçası servis konusunda sana bi tavsiye ben bakırköydeki servise gitmiştim sim kart problemi yüzünden verdim bana form doldurdular biz sizi ararız dediler sonra teknisyen arkadaş geldi ne problem war diye bende anlattım detaylı bir şekilde ve acilen almam gerektiğini belirttim çünkü başka telefonum yok bunu kullanmak zorundayım dedim tamam dedi 15 dakikada halletti ve getirdi sağolsun..belki sende kolaylıkla halledebilirsin
bu kadar arıza yorumundan sonra 7 aydır sorunsuz kullandığım telefonum sonunda nazara yenik düştü dokunmatik iptal yarın teknik servise teslim umarım gençcellzedeler kervanına katılmam.Böyle düşme çarpa olmadan bozulan aletlerede sinir olurum pc nin sırasıyla ekran kartı psu anakartı yandı tam toparladık derken bide bu şimdi tuz biber oldu.Hadi hayırlısı...çokta memnundum telefonumdan inşallah sağlam bi şekilde geri alabilirim.
dokunmatik ekran bozuldu. 3 agustosta servise verdim. 55 tl bayıldım. 6 eylül yani dün alabildim. daha önce de ekran kırılmıştı. garanti dışı kalmıştı. aldığıma pişmanım.
Gerçekten aldığıma çoook pişman oldum.
Birkaç mesaj üstte yazmıştım hikayesini işin, uzatmayayım.
q300'ü kabul etmeyip parasını talep edince, bir yerlerden bulmuşlar yenisini, onla değiştirdiler. Gel gör ki o da SİM1'de problem yaratıyor... Bir süre kullanıp tekrar servise vereceğim bu nedenle.
Q300'ü kabul etmediğime de içten içe pişmanım doğrusu. Servisteki yetkili, Q300'ün ilk sürümünde yazılım problemi yaşandığını ama şimdi sıkıntı olmadığnı ve mükemmel bi cihaz olduğunu söyledi. Bakalım artık, tekrar aynı noktaya gelirsek değişimi kabullenicem sanırım. Yapacak bişey yok.
cihaz iyide arkasında duracak servis yok, servise verdinmi 40 günden önce gelmiyor
yaw yapmayin böyle ben cihazimi telpaya vericem telpa biraz daha iyidir diye umuyorum
Benim telefonda serviste. İsin garip tarafi elde kolpa da olsa bir telefon yok. Maille halletmeye calisiyorum. Benimde ekran dokunmatigi kafasina gore gidip geliyordu. Birde hatlarin 2 si de full gorunmesine ragmen beni aradiklarinda ulamasiyorlar. Ben bir yeri aramaya kalkarsam da ne calma sesi ne karsini sesi gelmiyordu. Kapayip acinca duzeliyordu. Ama dokunmatik isi kapa aclada duzelmeyince izmir servisine gonderdim.
HTC alacam gibi duruyorda bunu naapcam diye dusunuyorum. Gerci kasko yaptirmistim. Bu kasko olayindan telin parasini nasil aliriz bilen varmi ?
bir şarkıyı zil sesi olarak ayarladığımda sadece 1.hatta çalıyor. 2.hattan arandığımda şarkı değil melodi çalıyor. şarkıyı 2. hatta nasıl atayabilirim?
bir istede söyle bir haber buldum
General Mobile android 2.2 ile 2010da yeni modellerle geliyor;General Mobile android 2.2 ile 2010da yeni modellerle geliyor;General Mobile android 2.2 ile 2010da yeni modellerle geliyor;
Söylentilere göre General mobile yeni android modellerle geliyor. Özellikle iki android modeli üzerinde çalışıyorlarmış. Modellerin üzerlerinde sürekli değişiklik yaptıkları için kesinlikle kod adları bile dışarıya sızdırılmıyor, sadece bazı bilgileri uçurulmuş dışarıya..
-Kamerası hakkında hiç bilgi yok, ençok merak edilen özelliklerinden biriside video kaydı...
2.modeli üst seviye olan model hakkında sadece bu bilgiler sızdırılmış. -Anroid 2.2 + ekran çözünürlüğü için uyumlu yama. -işlemci 1200Mhz -1024x600 WSVGA sharp özel üretim. Kapasitif AMOLED ekran -29,2GB sabitdisk
Ayrıca DSTL1 için, çiftsimli oldğundan android 2.2 güncelleştirmesi uğraşıyorlarmış, DSTL1 dünyada ilk çift simli Android telefon olduğu için her yeni sürümü buna göre düzenlenmesi gerekiyor, bu yüzden yeni modellerin çıkış zamanı ile birlikte aynı anda android 2.2 güncelleştirmesi siteye eklenecekmiş. Ve DTSL1 yeniden iki parti olarak üretilip Android 2.2 yüklü olarak haziran ve temmuz aylarında piyasaya sürülecekmiş.
dstl 1 üzerinde yazılım güncellemesi için kesinlikle haber bekliyoruz, dstl1 in üzerine gitmeyen üretici firmanın diğer modellerini, bence destek konusunda firmanın kararlı olup olmamasına bağlı olarak değerlendirmeliyiz.
Orijinalden alıntı: cihangir151
Kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olabilir
ya dostum birşey soracağım, bu bahsettiğin problemi bende yaşıyorum sürekli, müzik dinlerken üstelik çok uyuz edici bir durum, sürekli pause oluyor, bu duruma bir çare yok değil mi?