Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihangir151

Kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olabilir

ya dostum birşey soracağım, bu bahsettiğin problemi bende yaşıyorum sürekli, müzik dinlerken üstelik çok uyuz edici bir durum, sürekli pause oluyor, bu duruma bir çare yok değil mi?

başka bir media player yukleyip müziklerini onunla dinlersen pause sorunu yasamazsın örnegin MixZing Pro uygulaması ben denemedim ama denemek istersen indirme linki veriyim indir dene

http://www.mediafire.com/?mkddrlfgzmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 19 Eylül 2010; 14:00:51 >
  • Orijinalden alıntı: paylasturka

Orijinalden alıntı: elessargs

Orijinalden alıntı: cihangir151

Kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olabilir

ya dostum birşey soracağım, bu bahsettiğin problemi bende yaşıyorum sürekli, müzik dinlerken üstelik çok uyuz edici bir durum, sürekli pause oluyor, bu duruma bir çare yok değil mi?

başka bir media player yulleyip müziklerini onunla dinlersen pause sorunu yasamazsın örnegin MixZing Pro uygulaması ben denemedim ama denemek istersen indirme linki veriyim indir dene

http://www.mediafire.com/?mkddrlfgzmn

çok çok sağol hocam

• Arkadaşlar 650 lira verip aldığım telefonun bir kaç ay içinde yarı fiyatına düşmüş olmasına gerçekten üzüldüm.Keşke hiç almasaydım diyorum. zira fiyatın düşmesi çok normal çünkü hem servis ve firma dandik hemde cihazın çinde fason olarak yaptırıldığı ortaya çıktı hal böle olunca gerçekten tam olarak hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Ha tabi bide yazılım güncelleme sorunu var. diğer markalar en dandik telefonlaraına bile android 2 üzeri güncelleme yapmışken biz hala 1.6 donutla cedelleşiyoruz.Diğer markalar oluşturdukları forumlarda kullanıcının karşısına onların sorularına birebir cevap verecek bir muhatap koyarken gm nin bir forumu bile yok.telefonda çözünürlük problemi hat safada o nedenle bi çok uygulama ve oyun bizde kullanılamıyo. hatta makinenin içindeki kendi orjinal duvar kağıtları bile ekrana sığmıyo ve firmada ısrarla bunları görmezden geliyo.Yani daha saymaya kalksam bi sayfa olumsuzluk sayarım ama iş bunları böle sayıp durmakta değil firmanın bu olumsuzlukları gidermek için bişeyler yapmasında ki firmadanda hiç ümidim yok açıkçası bide gençcell demişler firmaya görüşe göre boşşcell yada dandikkcell falan daha uygun olurdu heralde.Bu gidişle bunların android 2.0 yada 2.1 falan çıkaracağı yok. millet çıkarken uzaya biz yine kaldık yaya hepimize geçmiş olsun.

• Arkadaşlar geçenlerde flash desteği ve yazılım güncellemsi ile alakalı olarak genccell e mail göndermiştim.Onlarda bana bi cevap göndermişler.Gönderdiğim maili ve onların cevabını aynen veriyorum lütfen okuyunuz (3.parti program desteği falan demişlerye sinir oldum ya)

BENİM MAİLİM:
    yaklaşık 1 yılı geçkin zamandır dstl1 kullanıyorum ilk başlarda yazılım desteğiniz oldukça hızlı ve yerinde idi ancak son zamanlarda yzılım desteği konusunda diğer firmalar kadar faal olmadığınızı düşünmeye başladım diğer firmalar kullanıcılarına android 2.2 bile sunmuşken biz hala 1.6 donuttayız.Şimdi sorum şu; malumunuz telefonlarımızdan flash içerikli sitelere girdiğimizde yada flash video oynatmaya kalktığımızda sonuç hüsran oluyo ancak adobe android için flash desteğini duyuralı'da epey oldu ve diğer telefonlarda bununla ilgili güncellemelerini yaptılar.Hal böyle iken biz flash sorununu ne zaman aşacağız , androidin daha verimli olduğunu okuduğum güncel sürümleriyle ne zaman tanışacağız.

ONLARIN CEVABI

Değerli Müşterimiz,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. (Aklıma tükereyim o gösterdiğim ilgi bi salaklıktan ibaretti pişmanım ama ....)

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Gençcell için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.

DSTL1 ürünümüze ait 1.6 (r3663) güncel yazılımımız şuanda aktif olarak kullanıma sunulmuştur. Belirtmiş olduğunuz duruma istinaden iletmek isteriz ki, Android işletim sistemi açık kaynaklı olup 3. part yazılımlar ve programlar yüklenerek kullanılabilmektedir. 3. part yazılımlara ve programlara teknik destek hizmeti verememekteyiz. 2.0 veya üst yazılımlar için çalışmalarımız bulunmaktadır. Fakat şuanda sizleri yanıltmamak adına net bilgi aktarımı yapılamamaktadır.Güncel yazılımımızı ve yapılan çalışmalar ile ilgili çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

General Mobile marka tüm modellerin ayarlarını teknik destek birimimiz ile birlikte yapılandırabilmektesiniz.Cihazla ilgili ayrıntılı bilgi alabilmek için (446) 444 43 62 no lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz .

Bilgilerinize,

Saygılarımızla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 20 Eylül 2010; 10:42:03 >

• resmen eline şeker verip göndermişler
    en iyisi hattın bitanesini iptal edip adam akıllı bir telefon almak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 18 Eylül 2010; 19:44:51 >
  • neden iptal ediyosunki samsung var lg var bildik markalardan şaşmamak lazım yakında birine geçerim ben samsung olur heralde gm dorudürüst destekde vermiyo zaten
  • arkadaşlar bu forumda android uygulamaları ile ilgili bir konu vardı sanırım. uygulamalar paylaşılıyordu bulamıyorum. bir de bana msn ve facebook uygulamaları lazım. paylaşırsanız sevinirim.
  • son surum face'den video izlenmesine olanak saglayan facebook uygulaması

http://www.4shared.com/file/cgb-RZN1/Facebook_132.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

son surum face'den video izlenmesine olanak saglayan facebook uygulaması

ben yükledim fakat çok tesadüf olsada günde bir tane video ya gösteriyo yada göstermiyo acaba neden ...
  • quote:

son surum face'den video izlenmesine olanak saglayan facebook uygulaması

tesekkur ederim
  • bende butun facebook videolarini aciyor video linkıne tıkladigin zaman bi hatamı veriyor sende..?
  • hata vermiyor video linkine tıkladığın zaman paylaşan kişinin profilini ve duvarını görüntüleme yapıyor..
  • arkadaşlar ben size bir şey daha soracağım. normalde telefonda ekran siyah yazılar beyaz. ama ben ekranı bir ara beyaz yapmıştım. ayarlardan mıydı yoksa bir uygulama ile mi yapmıştım hatırlayamadım. tekrar nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

hata vermiyor video linkine tıkladığın zaman paylaşan kişinin profilini ve duvarını görüntüleme yapıyor..

sen yanlıs yere tıklıyorsun tam videonun ustune tıklayacaksın video resmine yanı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: termomen

hata vermiyor video linkine tıkladığın zaman paylaşan kişinin profilini ve duvarını görüntüleme yapıyor..

sen yanlıs yere tıklıyorsun tam videonun ustune tıklayacaksın video resmine yanı..

eyvallah kardeş evet video nun üzerine tıklayınca video açılıyor
    cahillimize ver
  • şükür facede video açabildik sonunda:)))))))))
  • bu telin ahize sesini yükseltme şansımız yokmu bana düşük geliyo son ayarında olsa bile samsunglardaki gibi özel ayarlardan yapma şansımız yokmudur acaba
  • quote:

bu telin ahize sesini yükseltme şansımız yokmu bana düşük geliyo son ayarında olsa bile Samsunglardaki gibi özel ayarlardan yapma şansımız yokmudur acaba

Malesef yok ama ahize sesi gayet kuvvetli son sese getirdiğimizde senin telefonda bir sorun olmasın ?
  • bencede senin hoparlörde bir sorun var...
  • arkadaşlar ben bu marketten bir şey indiremiyorum. sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.