Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım DSTL1'de dokunmatik kalibrasyon ayarını bir turlu yapamıyorum onlarca kez denememe ragmem basarisiz diyor telefonda mesaj yazarkende 0' a dokununca 9 algiliyor 9'a basınca 8' algiliyor sorun sadece o tarafta oluyor telefonu her actigimda kalibrasyon ayarı yapmamı istiyor ama olmuyor işte...! telefonun dokunmatik kalemi kırıldı baska cisimlerle yapıyorum kalibrasyon ayarını biraz sacma olabilir ama kendi kalemıyle yapsam duzelirmi dersiniz serviside telpa oldu 5 dakıka uzagimda ama sadece bu sorundan dolayi garantiye verip 1 ay telefonsuz kalmak istemıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 10 Ağustos 2010; 18:00:10 >
  • sıradan bir kalemle deneyebilirsin kurşun kalem de olur. kırmızı noktalara mumkun oldugunca nokta atısı olarak kısa surelı dokun. olmazsa boot ekranına gelip formatla.
    quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

benım DSTL1'de dokunmatik kalibrasyon ayarını bir turlu yapamıyorum onlarca kez denememe ragmem basarisiz diyor telefonda mesaj yazarkende 0' a dokununca 9 algiliyor 9'a basınca 8' algiliyor sorun sadece o tarafta oluyor telefonu her actigimda kalibrasyon ayarı yapmamı istiyor ama olmuyor işte...! telefonun dokunmatik kalemi kırıldı baska cisimlerle yapıyorum kalibrasyon ayarını biraz sacma olabilir ama kendi kalemıyle yapsam duzelirmi dersiniz serviside telpa oldu 5 dakıka uzagimda ama sadece bu sorundan dolayi garantiye verip 1 ay telefonsuz kalmak istemıyorum
  • yok yıne olmadi yazılımı tekrar yukledım degişen bir sey olmadı garantiye verıcez mecbur resmen yandık ugras dur..
  • @paylasturka geçmiş olsun umarım kısa sürede ve gittiği kadar temiz gelir.

arkadaşlar bir araya gelsek ve gm e mail atsak 2.2 güncellemesi için... sesimiz çıkmaz ise bizi gözden çıkaracaklarına eminim, çünkü öyle bir tavır takınıyorlar. sürekli bir çalışma içerisindeler ne hikmetse bir türlü bitmedi bu çalışma... anladık 2 simi uygulamak zor oluyor ama 1.6 dan bir tecrübeye sahipler daha neyin acemiliğini çekiyorlar anlamış değilim, bu yüzden bu "çalışmalarımız devam ediyor" sözü artık hikaye gelmeye başladı... Bir şekilde örnek bir dilek maili oluşturup buradan mail yağmuruna tutalım başka türlü olacağı yok...
  • ben varım cihangir ben 3 ay önce mail atmıstım calısmalarımız devam edıyor denmıstı daha sonrakı mailime cevap bile vermediler sanırım bunlar android'den vazgectiler yeni modelleride piyasaya cıkmadı henuz
  • valla vazgeçtikte demiyorlar cıkaracaz da demiyorlar zaten can sıkanda bu belirsizlik hani net bişiy deseler ona göre yol alırız biz de fakat sürekli eveleyip geveliyorlar iki kez mailime aynı cevabı verdiler bir kez de telden iletişime geçtiler onda da aynı cevabı aldım yani piyasaya sürdükleri cihaz ne kadar sattı bilmem ama amerika dahil birçok yerde piyasaya sürdüler gözardı edilemeyecek kadar oldugunu düşünüyorum ben. biz ilerleyen günlerde topluca sansımızı deniyelim, olmadı htc ye yöneleceğim.
  • selam millet bi sorum olacak marketli versiyon kullanmak istiyorum fakat General Mobile'ın vermiş olduğu güncellemeyi gözardı edemiyorum demem o ki General Mobile'ın sitesinde yayınlanan marketsiz versiyona uygulama şeklinde yüklenebilen market uygulaması war mı yoksa market kullanmak istiyorsam marketli versiyonu yüklemek zorunda mıyım?
  • resmi update i yapıp market paketinide bu update üzerine patch olarak atabilirsin geçmiş sayfalardan ya da gmaina dan ayrıntılara ulaşabilirsin gayet basit
    quote:

Orijinalden alıntı: sharplancet_dstl1

selam millet bi sorum olacak marketli versiyon kullanmak istiyorum fakat General Mobile'ın vermiş olduğu güncellemeyi gözardı edemiyorum demem o ki General Mobile'ın sitesinde yayınlanan marketsiz versiyona uygulama şeklinde yüklenebilen market uygulaması war mı yoksa market kullanmak istiyorsam marketli versiyonu yüklemek zorunda mıyım?
  • general mobile sitesindeki son guncellemeyi ben kullandım öteki versiyondan pekde fazla bi artısı yok direk marketli versiyonu kursan bişey kaybetmiş sayilmazsin son olarakda generalmobile mail atmayı unutma 2.2 guncellemesinin ne zaman cıkacagini sormak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 24 Ağustos 2010; 17:36:40 >
  • Arkadaşlar genaral mobıle dst Q100 vodafone ınternet ayarları ıcın yardımcı olabılecek olan var mı ?
  • arkadaşlar general mobile'ın kendi android telefonları için kurduğu market uygulamasını yüklemek isteyenler için işte general mobile'ın android marketi

h tt p://www.4shared.com/file/YrHsJEsJ/storeoid.html
  • güzel telefon
  • deneyelim bakalım generalın marketini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 28 Ağustos 2010; 15:15:04 >
  • quote:

arkadaşlar general mobile'ın kendi android telefonları için kurduğu market uygulamasını yüklemek isteyenler için işte general mobile'ın android marketi

h tt p://www.4shared.com/file/YrHsJEsJ/storeoid.html

Yükliyen var mı arkadaşlar ?
  • içinde cok uygulama yok istersen direkhttp://storeoid.com/ gir bak
  • arkadaşlar bir kaç sayfa önce yazılan romla ilgili bi sorum olacaktı(open x2)
    bu romun recovery'sini kullanarak general mobile'ın resmi sitesinde bulunan 1.6 donutu yükleyebilir miyiz diyelim ki yükledik peki hafıza kartına program yükleme özelliğinden faydalanabilir miyiz?
  • Arkadaşlar genaral mobıle dst Q100 vodafone ınternet ayarları ıcın yardımcı olabılecek olan var mı ?
  • http://novacep.blogspot.com/p/olacak-o-kadar.html burada yazıyor bir seyler incele
  • bu cihaz için costum olarak en üst rom hangisi?

2.1 çıktıysa onu kurucam ilerde...

2.2 yok sanırım
  • en son 1.6 ilerisi cikmadi cikacak gibi degilde..
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.