Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o şekilde dns ayarlarını değiştirincede markete bağlanamıyorsun
  • DNS 1 ve DNS 2 aynı kalmak şartıyle IP adresini, geçit adresini ve ağ maskesini kendi modeminize göre yapmalısınız. Bunun içinde bilgisayardan bağlantı simgenize çift tıklayın, destek sekmesinde bu bilgiler çıkacaktır. IP adresini bir rakam artırarak, örneğin 192.168.2.4 ise telefondan 192.168.2.5 yaparak deneyin. eğer halledemezseniz tekrar yazın, yardımcı olmaya çalışayım.
  • bu cihazda numarayı sim karta kayıt etmeyi başarabilen varmı ?
  • Contacts to simdiye bir uygulama markette vardı ama denemedim, neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz? Yanlış anlamayın kabalık etmek istemem, zaten sync yapınca gmail kişi listesine rehberi ekliyor
  • ya geçende telefonu fabrika ayarlarına döndüm bütün kayıtları telefon hafızasına yüklemişiz meğer
  • Telefonda rehberdeyken menü tuşuna basın, ayarlarda rehberi yedeklemek için ve geri yüklemek için seçenekler çıkacak, yedekler sd card içinde vcf uzantılı olarak saklanır. Ayrıca marketli versiyonu bir gmail hesabıyla kullanıyorsanız senkronizasyon ile gmail hesabınızın kişileri ile senkronize ederek yedekleyecektir.
  • bu telefon hala gencell garantisinde değil mi? insanlar hala uğraşıyor yani. alacağım da şu firma yüzünden korkuyorum.
  • merhaba
    telefona skype yuklenebiliyormu ve nasil yukleniyor yardimci olabilir misiniz?
  • IM+ Talk diye bir program var ama sadece skype listesiyle çet için sanırım
  • yine de yardimin icin tesekkurler
  • .gif uzantılı resimleri duvar kağıdı olarak kullanabileceğimiz bir program veya ayar varmı acaba?
  • Malesef şu an bildiğim kadarıyla android 2.1 i beklemek zorundayız. 1.6 da yok. animated widgets diye bir uygulama var ekranda değişik şekilleri oynatıyor kardan adam gibi, işinize yarar mı bilmem.
  • telefon 6 ayını doldurdu ve dokunmatik ekranı bozuldu... :( servise göndericem ama bu kadar kötü yorum duyduktan sonra sağlıklı geleceğini pek düşünmüyorum ayrıca telefondaki numaraları SIM karta kaydedebilmenin yolunu bilen var mı? SD karta kaydediliyor ya da SIM numaraları telefona kaydediliyor ancak telefondaki numaraları nasıl kaydedeceğim SIMe???
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonito

telefon 6 ayını doldurdu ve dokunmatik ekranı bozuldu... :( servise göndericem ama bu kadar kötü yorum duyduktan sonra sağlıklı geleceğini pek düşünmüyorum ayrıca telefondaki numaraları SIM karta kaydedebilmenin yolunu bilen var mı? SD karta kaydediliyor ya da SIM numaraları telefona kaydediliyor ancak telefondaki numaraları nasıl kaydedeceğim SIMe???

önce internete bağlan
    ayarlar / veri senkronizasyonu / kişiler e tıkla bütün numaraların googla yüklensin istediğin zamanda tekrardan geri alırsın
  • outlook web acsess destekleyen bir mail programı lazım nerden bulurum
  • Merhaba dostlar

Cihazımda karşıya ses gitmiyor yahu teknosa dan almıştım 1 hafta oldu daha

Ankara da servise kendim mi versem acaba.. var mı fikri olan ?
  • Merhaba,
    Forumda okuduklarımdan sonra bu telefonun riskli bir seçim olabileceği fikri uyandı bende. Benim iöin gerekli olan, dokunmatik, çift simli (çift işlemcili ), wireless olan başka bir telefon var mıdır bildiğiniz?

Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar SIM karta numara kaydetmek için çok güzel bir program buldum, işlevsel ve kolay. Contact2SIM, Slide üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.
  • bu telefonda bluetooth problemim var. bluetooth bağlı iken görüşmeyi bazen ahizeye yönlendiriyor bazen kulaklığa yönlendiriyor General mobile aradım servise gönderin diyor daha önce SIM2 yi görmediğinden gitti bi program yüklemeye 1 ay beklettiler benimde beklemeye tahammülüm yok tatmin edici bi iş çıkarmıycaklar.

Bu problemi yaşayan varmı?
    Marketli sürüm yüklü acaba orjinal sürüme geçsem düzelirmi? tecrübesi olan varmı?
  • yazılımı güncellemekte fayda var en azından denemiş olursunuz. telefonun yedeğini alıp her iki yazılımıda deneyin. yedek alabileceginiz programlar sanırım geçmiş sayfalarda adı gecmişti.
    quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

bu telefonda bluetooth problemim var. bluetooth bağlı iken görüşmeyi bazen ahizeye yönlendiriyor bazen kulaklığa yönlendiriyor General mobile aradım servise gönderin diyor daha önce SIM2 yi görmediğinden gitti bi program yüklemeye 1 ay beklettiler benimde beklemeye tahammülüm yok tatmin edici bi iş çıkarmıycaklar.

Bu problemi yaşayan varmı?
    Marketli sürüm yüklü acaba orjinal sürüme geçsem düzelirmi? tecrübesi olan varmı?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.