Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah rızası için siz sevgili dostlarımdan yardım istiyorum.Android'in nimetlerinden maalesef daha yararlanamadım.DSTL1 telefonumu 6 aydır almama rağmen halen telefonu 3310 gibi kullanıyorum Sizlerden ricam bende General Mobile in internet sitesinden temin ettiğim 1.6 Donut programı var fakat bu sürüm marketli değilmiş marketli sürüm sizlerde var mı.Tabiri caizse deli gibi telimden wireless ile internete bağlanıp androidli telefonumdan market e girip program indirmek istiyorum.Birde eğer sizler tavsiye ettiğiniz marketli android sürümünü yolladığınızda ben bu sürümü telime indirirken Telefon rehberimin silinmemesini nasıl engelleyebilirim.Sim kartın hafızası dolu olduğundan,birçok ismi telefonumun rehberine kaydetmiştim

Şimdiden göstereceğiniz ilgi ve alaka için sizlere çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhan.gul

Arkadaşlar,

Allah rızası için siz sevgili dostlarımdan yardım istiyorum.Android'in nimetlerinden maalesef daha yararlanamadım.DSTL1 telefonumu 6 aydır almama rağmen halen telefonu 3310 gibi kullanıyorum Sizlerden ricam bende General Mobile in internet sitesinden temin ettiğim 1.6 Donut programı var fakat bu sürüm marketli değilmiş marketli sürüm sizlerde var mı.Tabiri caizse deli gibi telimden wireless ile internete bağlanıp androidli telefonumdan market e girip program indirmek istiyorum.Birde eğer sizler tavsiye ettiğiniz marketli android sürümünü yolladığınızda ben bu sürümü telime indirirken Telefon rehberimin silinmemesini nasıl engelleyebilirim.Sim kartın hafızası dolu olduğundan,birçok ismi telefonumun rehberine kaydetmiştim

Saygılarımla.

Marketli yazılım :http://www.4shared.com/file/9fVXBixe/update.html

Teldeki rehber sanırım ucacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 1 Haziran 2010; 10:16:10 >

• selam
    arkadaşlar telefonumdan çok memnundum yeni x2 deneyim dedim ndroid yedeklerimi bil alıp yükledim ancak şarj olayından dolayı memnun kalmadım geri dönmek istiyorum nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek varmı acaba

arkadaşlar çözdüm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanaktan05 -- 2 Haziran 2010; 9:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhan.gul

Arkadaşlar,

Saygılarımla.

rehber/ orta tuş/ diğer/ ayarlar/ kartvizit dosyasına aktar. sd karta yedek aldı bile. yinede sd karta girip contacsbackup dosyasını pc ye yedekle. yedekleri geri alırken de aynı şeklide bu sefer kartvizit dosyasından al diyoruz bu kadar.

• bende marketli versiyon var
    you tube falan sorunsuz
    general mobile sitesindeki guncellemeleri yuklersem marketli versiyon bozulur mu :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

bende marketli versiyon var
    you tube falan sorunsuz
    general mobile sitesindeki guncellemeleri yuklersem marketli versiyon bozulur mu :?

Evet.
  • Market uygulamasında ve senkronizasyonda bir kaç gündür sorun var, benzer sorun yaşayan arkadaş var mı?
  • marketli versiyon yuklemek cihazı garanti dışı bırakırmı servise gidince bu cihazda marketli versiyon yuklenmış garanti dışı kalmış derlermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

bende marketli versiyon var
    you tube falan sorunsuz

Evet.

peki marketli versiyonda guncellemeler için ne yapıcaz nasıl yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

marketli versiyon yuklemek cihazı garanti dışı bırakırmı servise gidince bu cihazda marketli versiyon yuklenmış garanti dışı kalmış derlermi acaba

Öyle bir durumla karşı karşıya kalmıacağını tahmin ediyorum, sonuçta cihazın donanımına garanti veriyorlar yazılımına degil..

Örnekle:

Windows Vista yüklü satın aldıgın Diz üstü PC ne, Linux İşletim sistemi kurarsan garanti dışı kalcak diye birşey olmadıgına göre, bunda hiç sorun olmaz..

Sorun çıkartacak olurlarsa da bu örneği verirsin ve "Yuhhh be artık.!!" dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_esat -- 3 Haziran 2010; 19:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_esat

quote:

marketli versiyon yuklemek cihazı garanti dışı bırakırmı servise gidince bu cihazda marketli versiyon yuklenmış garanti dışı kalmış derlermi acaba

Öyle bir durumla karşı karşıya kalmıacağını tahmin ediyorum, sonuçta cihazın donanımına garanti veriyorlar yazılımına degil..

Örnekle:

Windows Vista yüklü satın aldıgın Diz üstü PC ne, Linux İşletim sistemi kurarsan garanti dışı kalcak diye birşey olmadıgına göre, bunda hiç sorun olmaz..

Sorun çıkartacak olurlarsa da bu örneği verirsin ve "Yuhhh be artık.!!" dersin..

Veyaa, gider gm in sayfasindaki yazilimi yukler oyle verirsin.

• 2 gün önce telefonumun dokunmatigi bozuldu tekrardan yazılım atınca belki duzelir diye general mobile sitesindeki yazılımı yuklemek istedim linki calismiyordu şu an itibariyle yine calısmıyor bende marketli versiyonu tekrar yukledim ama telefon acildiginda yine calısmıyordu dokunmatigi telefon sadece acıldi bende sabah garantiye gönderirim diye dusundum ama telefon o vaziyette giderse bilirsiniz garanti servislerini bi sorun cikarirlar diye dusundum ama sabah bi mucize oldu :) telefon calısmaya basladi ara sira sorun cıkarsada calısıyor telefon bunada sukur
  • @paylasturka geçmiş olsun.

arkadaşlar ilgilenenlerin işine yarayabilir...

adam resmen 3.5mm jack sokmuş telefona..
    www.sotvoril.ru/meinblog/2010/01/31/переделка-гарнитуры-sciphone-n21/
    http://forum.androidfan.ru/index.php?showtopic=2646

bu arada yukarıdaki yabancı forumda söylenenlere göre motorola v3 kulaklığı çalışıyormuş deneme imkanı olanlar bilgilendirme yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 4 Haziran 2010; 1:44:51 >

• Dokunmatik ekran kilitlenmesi sorunu yaşayan arkadaşlar, ayarlar- ses ve görüntü- Gsensör kalibrasyonunu düz bir zemine koyarak yaparsanız sorun halloluyor gibi.
  • arkadaşlar ben bir cihaz almak istiyorum bügüne kadar çok cihaz değiştirdim artık 1 tane alayım tamam daha para baglamak istemiyorum çok paramı yedi bu telefon sektörü

neyse gelelim esas meseleye benim aklımda HTC Touch Diamond 2 , General mobile DST L1, LG GD500 ve Samsun MONTE var hangisini önerirsiniz Hepsini inceledim detaylarına baktım videolarını seyrettim özellilerini inceledim ama daha karar kılamadım,

aslında istediğim şu birisi görünce Waaawww desin Bakmak için Canı gitsin Herkesin gözü bende olsun
    özelliği çok olsun istediğimi yükleye bileyim istediğimi çalıştırsın yeri geldiğinde iş yerindeki bilgisayarımada rahatlıkla bağlanıp kontrol edeyim, güvenlik kameralarını izleye bileyim muhasebe programına girip kontrol edeyim kamerası iyi olsun wi-fi si sorun çıkarmasın şarzıda 1,5 ve 2 güne razıyım yardım edin bana
  • ben DSTL1 kullanıyorum ama tabiki HTC Touch Diamond 2
  • quote:

ben DSTL1 kullanıyorum ama tabiki HTC Touch Diamond 2

harikasın be dostum eksileri ve artılarını söylermisin

arada 100 tl oynuyor ama olsun
  • evet market e giremiyorum bende birkaç gündür
  • lebal23 ve neuron selam
    birkaç gündür aynı sorunu yaşıyordum önce yüklemelerimden sandım ama sizde yaşıyorsanız eminim ki hükümetimizin sağolsun you tube ve google yasaklarından kaynaklanıyor market uygulması olmazsa teleonun ne anlamı kalacak merak ediyorum
    saygılar
  • Soruna yine kendi çözümümü buldum, DNS ayarlarını telefon üzerinden değiştirince sorun çözüldü. Kablosuz ağa bağlandıktan sonra menü tuşuna basıp gelişmişi seçin, IP adresini (kendime göre söylüyorum) 192.168.1.3, geçit 192.168.1.1, ağ maskesi 255.255.255.0, dns1 8.8.8.8, dns2 8.8.4.4 yapın telefonu açıp kapayın, sorun hallolacak.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.