Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şu an copilot live8 ve mobile maps10 yüklü. copilot ilk açılışta kısa bir süre biraz yavaş çalışıyor ama sonra normale dönüyor.(sanırım arka planda gps sinyali arıyor yada başka bi işlem yaptığı için). mobilemaps de ise ekran çözünürlüğü tam uymadığı için görüntü biraz bozuk, ama çokta rahatsız etmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: termomen

iki üç tane navigasyon proğramı kurdum hiç birini açmadı
    harici cps alsan çalışırmı bilmem
  • evet co pilotu kurdum zor olsada çalıştırdım nihayetinde
    lakin haritası güncel deil eski harita mobile map nasıl bilmiorum
    ama cps olmadan sadece sokak isimlerine bakabiliyoruz en azından
    thanks
  • selam bu tel için uygun bir müzik çalar yokmu kendi müzik çalrıyla sd kart üzerinden girdiğim klasörlerde yalnız bir parça çalıyor oysaki benim istediğim bulunduğum klasörün tamamını yürütmek bu yüzden müzikçaları hoşuma gitmiyo uygun bir program varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim
  • müzik çalar / şarkılar / orta tuşa bas/ tümünü yürüt
    hepsi bu kadar. tabi mp3 lerini sd kart içerisindeki sound dosyasına atmış oldugundan emin ol.
    quote:

Orijinalden alıntı: erdenx

selam bu tel için uygun bir müzik çalar yokmu kendi müzik çalrıyla sd kart üzerinden girdiğim klasörlerde yalnız bir parça çalıyor oysaki benim istediğim bulunduğum klasörün tamamını yürütmek bu yüzden müzikçaları hoşuma gitmiyo uygun bir program varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim

• bu co pılot programını falan kuruyorsunuzda bu gprs olayında kontor gitmiyormu..?
  • ARkadaşlar biri bana market uygulamasını verebilir mi ? biraz ugrastım ama bulamadım, size zahmet yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tsk.
  • bu lanet olası telefonun kalem ve kulaklıgını nasıl temin edebilirim ? bilen var mı?
  • sevgili cihangir arakadaşım anlaşamadığımız bi durum var ben sadece yüklediğim klasörler içerisinde sadece seçtiğim klasörü yürütmek istiyorum tamamını değil, farklı tarzdaki müzikler farklı klasörlerde seçim içlerinde seçim yaparak dinlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenx

sevgili cihangir arakadaşım anlaşamadığımız bi durum var ben sadece yüklediğim klasörler içerisinde sadece seçtiğim klasörü yürütmek istiyorum tamamını değil, farklı tarzdaki müzikler farklı klasörlerde seçim içlerinde seçim yaparak dinlemek istiyorum

kardes onu ancak yine müzik player içinde şarkı listesi olusturarak çözebilirsin (örn: yerli / yabancı gibi ) başka yolu yok gibi ama geçmiş sayfalarda adı gecen bir program vardı ona bir bak derim.
  • Bu telefonu mu alsaydık acaba..?

http://www.youtube.com/watch?v=N-my8yDapwU

Hiç degilse şu general mobile servisiyle uğraşmak zorunda kalmazdık..

Bu kadar yavaş mı olur allah aşkına bi versiyon güncelliyecekler, askerden gelir gelmez satacam bu telefonu, yine android alıcam fakat general mobile olmasın mümkünse..

• aynı telefon zaten. general adını bastırdı sattı burda. ve sadece sattı sorun burda zaten...
  • Çok can sıkıcı bir durum, bide General Mobile şimdide ikinci Android 'i Cosmos ile geliyor diyorlar.. 2.0 olcakmış sürümü.. anlaşılan biz bu DSL1 i almakla bi nevi deney gibi birşey olduk.. Ama çıksın, 100 TL desinler yine de almam gider HTC felan alırım..
  • Valla ben Motorola Droid i bekliyorum. Vodafone getirecekmis hesapta. Olmadi yurtdisindan tanidiga aldiririm.

Gerci adamlar 2. versiyonunu cikaricaklar yakin zamanda o ayri bir guzellik.

Android e alistim simdi diger telefonlar bana cok bos geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mayıs 2010; 13:39:01 >
  • droid in sar degeri göz ardı edilemeyecek kadar var. gerçi hoş bu verizonun el attıgı hemen her telefonda var...
  • Bletooth kulaklık kullanırken sürekli bi bağlanıyor bi bağlanamıyor bazen telefondan dan ses geliyor bazen kulaklıktan problem kulaklıktamı cihazdamı anlıyamadım adam akıllı problesiz bluetoth kulaklık kullanan arkadaşlar marka ve model tavsiyesinde bulunabilirlermi?
  • Merhaba arkadaslar,

Bugun Skyfire 2 web browserini yukledim. Bundan sonra flash videolari izleyebilecegimiz bir programimiz var. Yahoo movies e girip film fragmanlarini izleyebildim. Ki simdiye kadar izlediklerim icerisinde en kaliteli goruntuyu burda izledim. Gercekten cok sevindim. Ben bizim DSTL1'in artik uyduruk bir android oldugunu dusunmeye baslamistim. Cunku bana biraz yavasmis gibi gelmeye baslamisti. Bi de simdiye kadar yuklemedigim google patchini de yuklemis ve youtube videolarinin aslinda cok kaliteli goruntuye sahip olmadigini gordukten sonra daha da cok uzulmustum. Hic boyle bir performans beklemiyordum. Ancak canim DSTL1 im beni mahcup etti. Ve skyfire programi ile simdilik sadece yahoo movies web sayfasinda deneyebildigim videolarda bile super goruntu kalitesi ile video izletti.

(Not: Skyfire programini kendi sitesinden markete yonlendirerek indirebiliyorsunuz gibi gozukse de ordan indiremiyorsunuz. Markette bu uygulama yok gozukuyor. Ancak google da "skyfire apk " seklinde aratirsaniz bir adresten indirebiliyorsunuz. Ben oyle buldum yukledim. )

Ama yine de bir nexus one'da bu video performansi nasil merak etmiyor da degilim. Umarim bizimkinden cok cok daha iyi degildir.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: malibo

Ya arkadaşlar genccell in sitesindeki dstl1 cihaz resimlerine dikkatli bakan oldumu içinizde oradaki resimlarde cihaz hem önde hemde arkada olmak üzere 2 kameralı görünüyo ama bize sattıkları cihazlar tek kameralı konuyla ilgili mailime (2-3 defa mail attım sonuncusuna cevap verdiler) müşteri odaklılık falan filanınca mırın kırın telefonumuz tek kameralıdır diye cevap yazmışlar 2 kameralı gösterip tek kameralıyı iteliyolar yani ayıp ya

Orada gördüğünüz ışık sensörü felandır. Hiçbir firma 2 kamera var deyip tek kameralı ürün satamaz. Zaten özellikler bölümünde yazıyodur tek kamera olduğu. Görüntülü görüşme - hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatali

Merhaba arkadaslar,

Bugun Skyfire 2 web browserini yukledim. Bundan sonra flash videolari izleyebilecegimiz bir programimiz var. Yahoo movies e girip film fragmanlarini izleyebildim. Ki simdiye kadar izlediklerim icerisinde en kaliteli goruntuyu burda izledim. Gercekten cok sevindim. Ben bizim DSTL1'in artik uyduruk bir android oldugunu dusunmeye baslamistim. Cunku bana biraz yavasmis gibi gelmeye baslamisti. Bi de simdiye kadar yuklemedigim google patchini de yuklemis ve youtube videolarinin aslinda cok kaliteli goruntuye sahip olmadigini gordukten sonra daha da cok uzulmustum. Hic boyle bir performans beklemiyordum. Ancak canim DSTL1 im beni mahcup etti. Ve skyfire programi ile simdilik sadece yahoo movies web sayfasinda deneyebildigim videolarda bile super goruntu kalitesi ile video izletti.

(Not: Skyfire programini kendi sitesinden markete yonlendirerek indirebiliyorsunuz gibi gozukse de ordan indiremiyorsunuz. Markette bu uygulama yok gozukuyor. Ancak google da "skyfire apk " seklinde aratirsaniz bir adresten indirebiliyorsunuz. Ben oyle buldum yukledim. )

Ama yine de bir nexus one'da bu video performansi nasil merak etmiyor da degilim. Umarim bizimkinden cok cok daha iyi degildir.:)

Youtube ta videolarin kalitesiz kotu gorunmesinin sebebi tamamen cozunurlukten kaynaklanıyor. X2 rom unu kurup denerseniz youtube izlemeyi goruntunun kaliteli oldugunu gorebilirsiniz. En azından benim X2 rom sapıtmadan once oyleydi.

skyfire benim bildigim kadariyla. Sizin cagirdiginiz adresi kendi serveri uzerinden telefonunuza uydurup aktariyor. Bir nevi proxy sunucusu kullaniyor yani.

• sorma yaa bende x2 romu kullanıyorum video donuyo ses var görüntü yok
    eskisinde izleniodu en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: canatali

Merhaba arkadaslar,

Youtube ta videolarin kalitesiz kotu gorunmesinin sebebi tamamen cozunurlukten kaynaklanıyor. X2 rom unu kurup denerseniz youtube izlemeyi goruntunun kaliteli oldugunu gorebilirsiniz. En azından benim X2 rom sapıtmadan once oyleydi.

skyfire benim bildigim kadariyla. Sizin cagirdiginiz adresi kendi serveri uzerinden telefonunuza uydurup aktariyor. Bir nevi proxy sunucusu kullaniyor yani.

Bi ara x2 kullandim. Ancak youtube u denememistim. Zaten gm kendi update ini cikardiginda cozunurlukten vazgecip en iyi yazilimi yine gm yapar diye dusunerek resmi update kullanmaya basladim.uzerine de google patch ini de yukledim. Zaten son zamanlarda x2 biraz sapitmaya ve telefonun menuleri yavaslamaya baslamisti. Gm in updatei daha stabilmis gibi geldi.
    Neyse aslinda konu skyfire di. Ilk denemelerimde yahoo movies guzel goruntu veriyor demistim. youtube videolarini da oynatacak utanmasa:) ancak ne yazikki sadece ses var.bence goruntu icin ya flash versiyonu sorun cikartiyor yada dstl1 in gucu youtube videolarini ayni kalitede gostermeye yetmiyor. Youtube programi videolari daha dusuk kalitede gosteriyor. Ondan bi tat alamiyorsun. X2 de de guzel kalitede gosterdigine inanamiyorum. belki denerim.

Skyfire anladigim kadariyla eski versiyon bir flash kullaniyor. Cunku bazi sitelerde flashi guncelleyin benzeri uyarilar cikiyor. Birkac sitede de flash videolarini sorunsuz oynatti. Ustelik yuksek kalitede.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.