Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç kimse dememiş ya da ben görmedim..

Çok Merak Ediyorum bu ROM türkçe mi ingilizce mi ?

Teşekkürler..
  • Ben denedim gayet başarılı tavsiye ederim. Ama öncesinde şuan ki kullandıgınız sistemin yedeğini alın... Bu arada ROM yani tlfonun açarken recovery dediğimiz seçenek ingilizce. ama anlaşılabilir bir mantıgı var, sonrası malum, işletim sistemi ise (open2x ) türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetguducu -- 28 Nisan 2010; 10:56:06 >
  • bunun bi videosu resmi falan yokmudur arkadaslar
  • romu deneyeceklerin eksiklerinden haberi yok heralde yazılanları okusunlar öle yüklesinler
  • Ben rom dan geri 1.6 android liye dondum.
  • Bu telefonla Bluetooth kulaklık kullanan arkadaşlar marka ve karşılaştığı promlemleri yazabilirlermi?
    kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 28 Nisan 2010; 21:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim
    Bu telefonla Bluetooth kulaklık kullanan arkadaşlar marka ve karşılaştığı promlemleri yazabilirlermi?

Merhaba,

Ben bluetooth kulaklik olarak samsung wep870 kullaniyorum. kulaklik guzel.ses kalitesi iyi. Ancak baglantida bazen sorun olabiliyor. kulaklikla baglanti kurulduktan sonra eger atil durumda beklersen, tus kilidi devreye girdikten sonra baglanti sorunu oluyor, ve ses kesik kesik geliyor. Benim teorime gore bluetooth baglanti hizi yavasliyor ve boyle bir problem olusturuyor. Hemn kulakligi kapatip tekrar aciyorum. O zaman her sey normallesiyor. 10-15 sn icinde duzelmis oluyor.

Baska sorun yasamiyorum. Tabi bluetooth kulaklik ile radyo dinleyemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canatali -- 29 Nisan 2010; 0:20:35 >

• Arkadaslar benim merak ettigim birsey var bu telefonla ilgili siz kullananlardan bilgi almak istedim. 1.hat ile gorusme yaparken diger hat cagri alabiliyormu? Veya tam tersi. Yoksa kapali veya mesgulmu gozukuyor? Yani cift islemcilimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatali

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim
    Bu telefonla Bluetooth kulaklık kullanan arkadaşlar marka ve karşılaştığı promlemleri yazabilirlermi?

Merhaba,

Ben bluetooth kulaklik olarak samsung wep870 kullaniyorum. kulaklik guzel.ses kalitesi iyi. Ancak baglantida bazen sorun olabiliyor. kulaklikla baglanti kurulduktan sonra eger atil durumda beklersen, tus kilidi devreye girdikten sonra baglanti sorunu oluyor, ve ses kesik kesik geliyor. Benim teorime gore bluetooth baglanti hizi yavasliyor ve boyle bir problem olusturuyor. Hemn kulakligi kapatip tekrar aciyorum. O zaman her sey normallesiyor. 10-15 sn icinde duzelmis oluyor.

Baska sorun yasamiyorum. Tabi bluetooth kulaklik ile radyo dinleyemiyorsunuz.

Cevap için teşekkürler bi ara plantronik kullanmıştım baglantı sorunları yaşıyordum çagrı geldiğinde bağlantı kopmuş oluyordu, aramak istediğimde rahat konuşabiliyordum demekki tuş kilidi devreye girince baglantı kesiliyormuş bunun düzeltilmesi lazım galiba Bende Wep870 alayım
    tekrar teşekkürler

• Evet çagrı alabiliyor çift işlemcili fakat bi kötülüğü hat 1 den görüşüyorken hat2 ye gelen çağrı için karşıya çalma sesi veriyor, keşke meşgul tonu verebilse çünki bazen arayan kişi alınganlık gösterip telefonu açmadın diyebiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: antbyotic

Arkadaslar benim merak ettigim birsey var bu telefonla ilgili siz kullananlardan bilgi almak istedim. 1.hat ile gorusme yaparken diger hat cagri alabiliyormu? Veya tam tersi. Yoksa kapali veya mesgulmu gozukuyor? Yani cift islemcilimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 29 Nisan 2010; 21:45:16 >
  • teşekkürler cvp için kardeşim aslında diğer hatta çalma sesi vermesi ulaşılamıyor uyarısı vermesinden daha iyi, piyasadaki birçok çift hatlı diye satılan cihazlar tek işlemcili ve bir hatla konuşurken diğer hat iptal! yani tamamen kapalı gözüküyor, bu durumda da senin dediğin meşgul çalması olayıda diğer hatta yönlendirme yaparak mümkün. aklıma gemişken bir soru daha sorayım 1. veya 2. hatta konuşurken diğer hatta çağrı geldiğinde herhangi bir uyarı sesi veriyormu?
  • 1. veya 2. hattan konuşurken diğer hattan arayan olunca ekrana arayan görünüyor ve konuşma sırasında kulağına bir saniyede bir bipleme yapıyor. hatta bu biplemeyi karşıdaki bile duyabiliyor..

başka sorun varsa cevaplayabilirim.
    bu arada barkodunu DSTL1 le "barcode scanner" programı ile kameradan okudum.

quote:

teşekkürler cvp için kardeşim aslında diğer hatta çalma sesi vermesi ulaşılamıyor uyarısı vermesinden daha iyi, piyasadaki birçok çift hatlı diye satılan cihazlar tek işlemcili ve bir hatla konuşurken diğer hat iptal! yani tamamen kapalı gözüküyor, bu durumda da senin dediğin meşgul çalması olayıda diğer hatta yönlendirme yaparak mümkün. aklıma gemişken bir soru daha sorayım 1. veya 2. hatta konuşurken diğer hatta çağrı geldiğinde herhangi bir uyarı sesi veriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barish -- 29 Nisan 2010; 19:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barish
    1. veya 2. hattan konuşurken diğer hattan arayan olunca ekrana arayan görünüyor ve konuşma sırasında kulağına bir saniyede bir bipleme yapıyor. hatta bu biplemeyi karşıdaki bile duyabiliyor..

başka sorun varsa cevaplayabilirim.
    bu arada barkodunu DSTL1 le "barcode scanner" programı ile kameradan okudum.

quote:

teşekkürler cvp için kardeşim aslında diğer hatta çalma sesi vermesi ulaşılamıyor uyarısı vermesinden daha iyi, piyasadaki birçok çift hatlı diye satılan cihazlar tek işlemcili ve bir hatla konuşurken diğer hat iptal! yani tamamen kapalı gözüküyor, bu durumda da senin dediğin meşgul çalması olayıda diğer hatta yönlendirme yaparak mümkün. aklıma gemişken bir soru daha sorayım 1. veya 2. hatta konuşurken diğer hatta çağrı geldiğinde herhangi bir uyarı sesi veriyormu?

Tesekkurler kardesim. O barkod olayi da aklimdan cikmis alla alla diyorum ismimi nerden biliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 30 Nisan 2010; 20:51:18 >

• ragingthunder2 yi açabilen varmı acaba
    bende tam açılır gibi oluyor sonra kapanıyor
  • bende yuklenmıyor ragingthunder2 hafizada yer yok diyor
  • x2 romunu yuklemen lazım önce
  • 4- Bu adım gerekli değil ama tavsiye edilir: Partisyon oluşturarak Apps2sd ve Swap\'i aktive edin
    * Tüm Sdkartınızın yedeğini alın.
    -- \"USB-MS toggle\" ile PC\'ye bağlayın
    -- Tüm Sdkartı PC\'ye yedekleyin
    -- PC bağlantısını kesin.
    * Partition sdcard > Partition SD
    -- Swap ve ext2 boyutunu girin. Swap sdkartta açacağınız ilave ram boyutudur. ext2 de (sonraki adımda ext3 yapılacak) karta aktaracağınız programların saklanacağı partisyon. (Ben 64mb Swap, 512mb ext3 kullanıyorum)
    * Partition sdcard > SD:ext2 to ext3 ile ext2\'yi ext3 olarak değiştiriyoruz.

Benim bu bölüm hakkında bir sorum olacaktı..
    Ben partisyonu oluşturdugum hafıza kartı küçük geliyor 8 GB lık aldım yeni onu taktım şimdi sorunsuz bir şekilde kullanırmıyım yoksa yeni partisyon oluşturmam mı lazım..?

Cevabınızı bekliyorum...

• birkaç yerde bu modelin bir üstü dstl2 çıkacak gibi birşeyler okumuştum aslı astarı varmı diye GM ye bir mail attım. ayrıca bu modelin tekrar satışının yapılıp yapılmayacağını da sordum kendi merakımdan, gelen cevabıda sizlerle paylaşayım istedim.

Fikret Bey,

Öncelikle ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. DST L1 ürünümüz iki parti olarak üretilmiş ancak kullanıcılarımızdan gördüğü yoğun ilgi nedeniyle stoklarımızda tükenmiştir. Yeni parti Mayıs-Haziran aylarında belirli kurumsal mağazalarımızda yeniden satışa çıkacaktır. Android özelliği olan yeni cihazlarımız üretim aşamasındadır ancak mevcut üretim planlamasında DST L2 gibi bir ürün mevcut değildir.

Burcu YAMACI

GENERAL MOBILE

Genccell İletişim Hiz.San. Tic. A.Ş
    Basın Ekspres Yolu
    Evkur Plaza No:29 K:6 İkitelli
    İstanbul-Türkiye
    T: 0212 692 12 00
    F:0212 692 12 75

• quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Beyler General MObile ile yazışan varmı, ANroid 2.2 için destek verecekler mi?

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_support

yaklaşık 1 ay önce konuyla ilgili (yeni versiyon desteği verip vermeyeceklerini öğrenmek için) gençcell'e mail attım ama geri dönme zahmetinde bulunmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Beyler General MObile ile yazışan varmı, ANroid 2.2 için destek verecekler mi?

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_support

Değerli Müşterimiz,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden GENÇCELL için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.

Motorola Google ile birlikte çalışarak Droid isimli modelinde Android 2.0 kullanmıştır. Droid modeli dışında şu anda piyasada Android 2.0 yazılımını içeren bir cihaz bulunmamaktadır.

Sony Ericsson Xperia X10 model cihazını önümüzdeki ocak ayı sonunda Android 1.6 yazılımı ile piyasaya sürülecektir.

HTC ve Samsung satışa sunulmuş hiçbir cihazına şu ana kadar Android 1.6 Donut güncellemesi yapılmamıştır.Satışa sunulmuş cihazları Android 1.5 olarak kullanılmaktadır. Tarihi belli olmayan bir zamanda da Android 2.0 güncellemesi yapılması planlanmaktadır, ancak bu güncelleme tüm cihazlar için geçerli olmayacaktır.

DSTL1 modeli şu anda piyasada bulunan diğer Android cihazlarından çift sim kart teknolojisini içermesi bakımından bir farklılık göstermektedir. Sistem mimarisi olarak işletim sistemi güncellemeleri tek sim kartlı cihazlara göre daha zor olmaktadır. Ancak buna rağmen General Mobile Android 1.6 güncellemesini duyuran ilk firmadır. Android 2.0 mimari olarak Android 1.6 ya göre büyük farklılıklar göstermektedir. DSTL1 modeli için Android 2.0 versiyon güncellemesinin olup olmayacağı şu anda kesin olmamasına karşın Ar&Ge ekibimiz şu anda Android 1.6 Donut versiyonunun yeni güncellemeleri ve Android 2.0 üzerinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Şubat ayında Barcelona da yapılan olan GSM fuarında Android işletim sistemli yeni modellerinin duyurusunun yapılmıştır. Bu modellerin piyasaya Android 2.0 olarak çıkması planlanmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.