DST L1 modelinin istanbul içi satışı yapılan bir dükkan var mı ?
Teşekkürler
sesle ilgili bi problemim var yardım edebilecek varmı acaba radyoyu kulaklıkla dinlerken en düşük ses kademesinde ses yüksek geliyor ses kademesinin daha çok ölçekli yapacak bi program veya ayar varmı acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir151
Telefonu bugün teslim aldım. Bu servis elemanları hiç mi yetiştirilmiyor odun mu bunlar diye düşünmeden edemedim. Ben gözüm gibi sakınıp kılıfsız kullanmadığım telefonun üzerinde sanki hilti ile çalışmışlar. çiziklerle dolu...
cihazı gönderirken şikayet kısmına ; radyo kanala bulmuyor ekran camı kırık şeklinde arıza bildirdim. dokunmatik cam için 80 lira masraf çıkardılar ve aldılar, değiştirmişler paralı işi halletmişler... peki ya garanti kapsamında değerlendirilmesi gereken radyo tamiratı? yok o aynen gelmiş. en azından önceden kıçına yakınlaştırdığım radyo vericiyi buluyordu şimdi onuda bulmuyor... bu nasıl bir teknik destek? ben telefonu 1 ay ellerine bırakıyorum ama şikayetlerimden ücretsiz halledilmesi gereken şikayet giderilmeden geri gönderiyorlar. heralde 80 liranın heyecanından onu unuttular... yazık bir daha GENÇCELL den alışverişim olmayacak...
Sevgili Cihangir ve telefonunun ekranını kıran diğer arkadaşlar... Maalesef dün akşam itibariyle benimde telefonumun ekranı kırıldı.(Aslında çatladı) Anladığım kadarıyla ne garanti ne de ferdi kaza sigortası bir işe yaramıyor. Ben ankara' da yaşıyorum ve CEPA Teknosa dan aldım telefonu... Acaba servis için Teknosa' ya mı, yoksa direkt olarak GM teknik servisine mi gitmeliyim? Tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum... (bu arada wi-fi çekim problemi de var,önceden yoktu.)
supremesurveyor arkadaşım; çok geçmiş olsun, nsl olduda kırıldı :S
Teknosaya gitsen bile onlar sen oradan çıktıktan hemen sonra cihazı yine gm teknik servisine göndereceklerdir. Ama sen yinede önce teknosaya git, bırak onlar seni yönlerdirsinler gm servisine, başına iş alma, ben gm servisine götürebilirimde, yani her açıdan bilgileri olsun.
Her halukarda teknosa Gm teknik servisinden aldıgı bilgiler dogrultusunda sana bilgi vereceklerdir. Onun yerine sen direk gm servisine git. ( ama dediğim gibi yap, teknosadaki yetkiliye ben gm ofisine götürebilirim de.) İnş sorunun en kısa sürede hallolur.
dstl1 test modu * # * # 8484 # * # *
ne işe yarar bu mod acaba
bnde bilmiorum işte test sadece
selam arkadaşlar ben x2 romunu tekrardan yükledim deneme amaçlı fakat video oynatıcı yok yüklemeye çalıştığımda ise uygulama yüklenmedi hatsı alıyorum neden acaba bilen varmı yada aynı problemi yaşayan vrmı bu sebepten eski roma geri döncem galiba ayrıca bircok uygulama var bunların bi çogunuda pek kullanmıyacağım bu kadarına gerek varmı birde telefon şimdi dahada geç açılıyor.şimdilik gördüğüm eksikler bunlar
hafıza kartını formatla tekrar den
Evet arkadaşlar yeni Rom'un gördüğüm kadarıyla iki problemi var :( Birincisi pilin daha az gitmesi, bu bende de var. İkincisi video oynatma becerisi azalmış (Youtube ve mp4 için) Ha bi de @termomen'in dediği gibi google araması sadece internette arama yapıyor gibi görünüyor, telefon kayıtlarında değil.
Bu sorunları bu Rom'un yaratıcısı cryzruski'ye de bildirdim, AndroidSpin forumunda bakıcaz artık.
Ama şunu söyliyim benim elimde bu Romun beta halleriyle birlikte 3-4 adet versiyonu mevcut. Daha önceki beta versiyonlarında bu iki problem yoktu diye hatırlıyorum. Ben de bu versiyonlara dönüp tekrar test edicem. Belki yeni Advanced Launcher'dan kaynaklanan ya da Community Patch ile ilgili bir şey olabilir. Yeni recovery ile telefonunuzun tam yedeğini alıp önceki sisteme dönüp tekrar geri gelmek çok basit ve harika bi olay. Eğer sistemler arasında bazı bilgileri transfer etmek isterseniz de MyBackupPro'yu kullanabilirsiniz.
GM patchi uygulayıp yine pilim az gidiyo diyen arkadaş varmı acaba? Ya da yeni rom ile de pilin ömrü değişmedi diyen arkadaş varmı?
Benim farkettiğim birşey var Swap pil ömrünü azaltıyor gibi görünüyor, sanırım SD kartın hızı ile alakalı. Droidswap'tan kapatıp öyle test edin. Siz açmamış olsanız bile eğer Swap partisyonu oluşturduysanız default olarak açılıyor. Swap kullanabilmek için daha kaliteli hızlı bir SD kart gerekiyor sanırım.
aslında eski rom un en önemli eksiği ekran çözünürlüğü ve hafıza kartına uygulama yüklenememesiydi 1-acaba bu iki özelliği bu yeni rom un recovery simi çalıştırıyor yoksa pathcımı çalıştırıyor 2-acaba eski recovery üzerine bu yeni romun patchını yüklesek ekran çözünürlüğü kalırmı ? sn. eway
Hayır bu özellikler OpenX2 Sistem Romu ile geliyor. OpenX2 bir patch değildir, sistemin ta kendisidir. Diğerleri (Google, GM veya Community) ilave patchlerdir. OpenX2'yi işletim sistemi, patchleri de Service pack gibi düşünebilirsiniz. Recovery ise BIOS'a benzetilebilir. OpenX2'yi kullanabilmek için bu Recovery'i kullanmanız şart. Ama bu recovery ile orjinal Rom'a dönebilirsiniz. Bu nedenle OpenX2'yi kullanmak istemeseniz bile bu oldukça kullanışlı recoveryi kullanmanızı kesinlikle tavsiye edebilirim.
bu romu hazırlayan arkadaşımız peki bu gibi açıkların var olup olmadığını test etmiyormu ve o kadarda beta versiyonu denendikten sonra benim bu romu begendiğim yönü recovery si ve çözünürlüğü
birde hep açılşta bi etkinleştirme gibi bişeyler istiyo deniyorum ama bi türlüde olmuyor
eski roma geri döndüm fakat kendi hafıza kartıyla telefona fortmat atamıyorum evdeki başka bir telfonun hafız kartıyla atabildim 2 gb lık bi kart birde 8 gb lık bir kart dah vardı onlada denedim olmadı hep hata verdi kurulumda telfondanmı kartlardanmı anlamadım.
cihazımı satıyorum, almak isteyen olursa bildirsin, cihazım son derece temizdir, hiç bir sorunu bulunmamaktadır. Herşeyi sapa sağlam duruyor (kutusu çift bataryası,vs)a Aralık ayı sonunda almıştım. Fiyat koymak istemiyorum. Vereceginiz fiyatlar degerlendirilecektir. (Aslında 375 felan diycem ama çok pahalı görenler olacagı için, illa da yazmak istemedim.) :D
hat1 ile görüşürken HAT2 ye gelen çagrıları nasıl meşgul tone verdiririz
bu cihaz mp4 video neden çekemiyor 3gp formatında çekior oda berbat buna ait herhangi bir proğram varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: termomen
bu cihaz mp4 video neden çekemiyor 3gp formatında çekior oda berbat buna ait herhangi bir proğram varmı acaba
Anrdoid in guzelligi o. Room la belki duzeltilebilir. Ama oda google ve kod yazarlarının elindeki bir mevzu. Zamanla duzelir diye dusunuyorum.
şimdi bu romu yuklemelımı yuklememelımı gerci yuklemeyide beceremedım ya neyse