Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdenx

bu telfona için farklı temalar yüklenebilyomu acaba bilgisi olanvarmı görüpte arasından seçim yapabileceğimiz bir tema sayfası felan vamıdır.

Bu telefon için birçok uygulama indirmişsindir heralde aralarında arat home yazan bütün uygulamalar temadır yükle,eğer diğer temaya dönmek istiyorsan home tuşuna bas istediğini seç oradan...
  • uygulama kapatmak için bir proğram varmı acaba bu auto start oyunları görmüyor
    bazı oyunlar pil kullanımında görünüyor durmaya zorla diyorum bi işe yaramıyor
    oda pil harcıyor
  • Autostarts kendiliğinden aktif olan uygulamalar için bir nebze çözüm. İstemediğiniz uygulamaları kapatmak için Advanced Task Manager öneririm. Çok güzel bir program. Ana ekrana widget koyup tek tuşla arkada çalışan programları kapatabilir, süre vererek otomatik olarak programları peryodik sonlandırabilir, istemediklerinizi hariç tutabilirsiniz.
  • ACİL YARDIM: Arkadaşlar youtubeyi çalıştırırken açılışta hata veriyor? Nasıl düzeltebilirim.? Şimdiden teşekkürler.
  • Nasıl bir hata veriyor? Program hiç mi açılmıyor yoksa videomu seyredilmiyor? Daha ayrıntılı açıklarsan belki yardımcı olabilecek olan çıkar.
  • Hata aynen şu: Üzgünüz! YouTube uygulaması (com.google.android.yotube işlemi) beklenmedik biçimde durduruldu. Lütfen yeniden deneyin; şeklinde bir hata veriyor. Acil yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • task manageri de yükledim ordan kapattım oyunu telefonun pilinizi ne kullanıyor kısmında uygulamaların açık olduğu hala görülüyor sadece telefonu açıp kapatınca kayboluyor
  • @hikmetguducu
    youtube'un kurulumuyla alakalı bir problem var gibi görünüyor. Daha önce çalışıyoken şimdi çalışmamaya başladıysa sonradan kurduğunuz ya da değiştirdiğiniz birşeyden kaynaklanıyor olabilir.
    @termomen
    o listede görmeniz oyunun açık olduğunu göstermez. Orada sadece o ana kadar pilin hangi uygulamalar tarafından ne kadar kullanıldığını görürsünüz.
  • - Telefonu update edin.
    'Flash zip from sdcard' seçeneğini seçtikten sonra dosyayı sdkartta hangi klasöre attıysanız oradan bulup seçin. İki seçenek sunacaktır. "New method"u seçin. Onay verdikten sonra update yapacaktır. Arkadaşlar ben bu kızmı anlamadım nasıl yapcağımı yardımcı olursanız seviniriim
  • sonunda başardım yüklemeyi youtube videolarının çogu açılmıyor sadece ses var ayrıca sd karta giremedim sçenek yok daha önceden yüklediğim mp4 klipleri açmadı önceki yazılımda açılıyordu
  • eway arkadaşım; youtube bende oldu bitti hep bu hatayı veriyor; update yaptım yine aynı hata, yardımınız bekliyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • Youtube'u çok dert etme bence. Çalışsa da video akıcı birşekilde izlenilmiyor zaten DSTL1'de. Youtube videoları genelde flv, Mp4 (H.264) olarak kodlanmıştır. DSTL1'in Marvell PXA310 işlemcisi donanım olarak buna hazır aslında ama yazılımsal olarak uygun çözümleme yapılamıyor DSTL1'de. OpenX2'nin 1.4 versiyonunda bu sorunun çözümlenmesine çalışılcak.
  • Sağol Eway arkadaşım ilgilendiğin için tşk ederim.
  • acaba flash player içinde bi çözümleme olacakmı ? yani faceden video izlenilebilecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

acaba flash player içinde bi çözümleme olacakmı ? yani faceden video izlenilebilecekmi

Adobe firması yan ciziyor android icin flash yapmaya. Telefonlarin islemci ve ram kapasitesinin zayif kaldigini soyleyip. Adam gibi yada bizim istedigimiz sartlari karsilayan telefon cikarirsaniz, yapariz filan diyormus. Microsoft u pek sevmem ama Silverlight, flash a gore daha iyi ve pek flash kadar sistem istemeyen, pek yakinda degil ama gelecekte flash i gececek bir uygulama. Ben silverlight tan yana oyumu kullanip bundan boyle onun tarafindayim. Adobe nin bir tarafı cok kalktı sanırım. isi artistlige vurmaya basladi.
  • Hat1 den görüşüyorken Hat2 ye gelen çağrıları meşgul e verme ayarı varmı acaba?
  • 1- Hat1 den görüşüyorken Hat2 ye gelen çağrıları direk meşgul e verme ayarı varmı acaba?
    2- Yukarıdaki rom u yükleyen arkadaşlar pil durumunda son durum nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 10 Nisan 2010; 17:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

1- Hat1 den görüşüyorken Hat2 ye gelen çağrıları direk meşgul e verme ayarı varmı acaba?
    2- Yukarıdaki rom u yükleyen arkadaşlar pil durumunda son durum nedir acaba?

ilk mesajları oku
    quote:

9--ÇİFT HAT KULLANIMI..( 10 ÜZERİNDEN 10 DAHA İYİSİ OLAMAZ..ÇİFT HAT KONUSUNDA DÜNYADA EN İYİSİ..:)) ŞU AN KULLANIYORUM AVEA VE TÜRKCELL VE BİR SORUN YOK.. DENEDİM BİRİ AÇIKKEN DİĞERİ DE ÇAĞRI ALIYOR VE SORUN YOK..
    ZATEN BU YÜZDEN ALMIŞTIM..:))

Çagrıyı aldığını biliyorum zaten telefonu kullanıyorum benim istediğim hat1 de görüşöe varken hat2 ye gelen çagrılara otomatik olarak meşgul tonu versin

• benim telefon bu yeni rom u yükledikten sonra arama motorunda şarkı resim veya müzik veya kısayol hiç birini arama yapmıyor internette arama yapıyor sadece
    arama ayarlarınıda değiştirdim gene aynı
    sizin telefonlarda aynımı?
  • selam arkadaşlar yeni romu kullanıpta beğenen varmı acaba ben yükledim bi ara ama fazla kullanamadan eskisini geri yükledim memnun kalan varmı acaba sanki bununda eksikleri var gibime geliyo
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.