Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonu yaklaşık 4-5 ay önce teknosadan 450tlye aldım. Telefonu 2 hatla kullanıyordum hattımın birincisi avea ikinciside turkcell. Geçtiğimiz günlerde avea hattımı iptal edip tek hatta düştüm fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Turkcell hattımı hangi sim kart yuvasına takarsam takayım telefon 6 dıt tan sonra çalmaya başlıyor. Fakat bir başka turkcell hattı taktığım zaman hemen çalmaya başlıyor.Bu sorunu avea hattımı iptal edip tek hatta düştüğüm zaman farkettim acaba bu sorun aldığımdan beri varmıydı çünkü turkcell hattım çok nadir kullanıldığı için farketmemiş olabilirim. Bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen arkadaşlar bana lütfen söylesinler. Not: telefonda donut 1.6 sürümü yüklüdür. Android marketi yüklemeyi beceremedim android marketi yüklediğim zamanda telefon açıldıktan sonra sim şifresini giriyorum fakat sonra tuş kilidini açmak istediğimde orta duşuna bastığımda telefon donuyor ve öyle kalıyor bununda bir çözümünü bile arkadaş warsa lütfen harber versin.

• muhtemelen 3g li 64 kb lık sim kartından yapıyordur. sim kartını 32 kb lık olanlarla değiştir.
  • quote:

muhtemelen 3g li 64 kb lık sim kartından yapıyordur. sim kartını 32 kb lık olanlarla değiştir.

Sim kartın üzerinde kaç kb olduğu yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Bu arada kart 10 yıllık bundan da kaynaklanıyor olabilir mi?
  • olabilir takibi 10 yıl az bir süre değil ömrünü tamamlamışta olabilir fakat yenileme yaparken aklında olsun ne olur olmaz sen 32 kb lık yedek simlerden değiştir.
    quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

muhtemelen 3g li 64 kb lık sim kartından yapıyordur. sim kartını 32 kb lık olanlarla değiştir.

Sim kartın üzerinde kaç kb olduğu yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Bu arada kart 10 yıllık bundan da kaynaklanıyor olabilir mi?
  • quote:

olabilir takibi 10 yıl az bir süre değil ömrünü tamamlamışta olabilir fakat yenileme yaparken aklında olsun ne olur olmaz sen 32 kb lık yedek simlerden değiştir.

Çok teşekkürler. Şu donut market 1.6 donma olayının neden kaynaklandığını biliyor musun?
  • bluetooth problemim;

Arkadaşlar Bluetooth kulaklık ekran uyku moduna girdiğinde kopma yaşıyordum, Marketli sürümü yükleyince bu problem ortadan kalktı ama halen sesi bazen kulaklığa yönlendiriyor bazen de ahizeden veriyor,

Kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olabilir
  • quote:

bluetooth problemim;

Arkadaşlar Bluetooth kulaklık ekran uyku moduna girdiğinde kopma yaşıyordum, Marketli sürümü yükleyince bu problem ortadan kalktı ama halen sesi bazen kulaklığa yönlendiriyor bazen de ahizeden veriyor,

Kopma sorunu yaşayan arkadaşlara yardımı olabilir

allah belasını versin böyle işin ben kablolu kulaklığı bile kullanamıyorum sürekli kesiliyor...

quote:

Çok teşekkürler. Şu donut market 1.6 donma olayının neden kaynaklandığını biliyor musun?

donma konusunu bende yaşadım bir iki defa fakat sorun nedir bilmiyorum ara sıra uygulama durduruldu hatası alıyorum fırsatını bulunca marketli yazılıma döneceğim...
  • quote:

donma konusunu bende yaşadım bir iki defa fakat sorun nedir bilmiyorum ara sıra uygulama durduruldu hatası alıyorum fırsatını bulunca marketli yazılıma döneceğim...

Benim demek istediğim o değil telefona market yazılımını yükledim fakat telefon açılırken sim kartının şifresini girdikten sonra orta tuşa basıp tuş kilidini açmak istediğim zaman açılmıyor acaba ben mi yanlış birşey yapıyorumda yüklenmiyor.
  • hiç mi tepki vermiyor? iki kez üst üste basınca açılıyor eğer ekran karardıysa.
  • crzyruski openx2 v1.4.1.0 yazılımını deneyen var mı? varsa bilglendirme yapabilirmi +/- ler konusunda...?
  • quote:

hiç mi tepki vermiyor? iki kez üst üste basınca açılıyor eğer ekran karardıysa.

Hayır hiç tepki vermiyor sonra tekrardan general mobileın kendi donut 1.6 sürümünü yüklüyorum iki kere ortaya basınca hemen ekran tuş kilidi açılıyor. Galiba ben yüklemeyi beceremiyorum kadıköyde bunun yüklemesini bilen biri falan warsa ona götürebilirim eğer yerini biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz yada ben telfoncuyum yüklerim dersenizde telefonu getirebilirim.
  • openx2 v1.4.1.0 ben denemedim ama yabancı forumlarda gordugum kadariyla wifi problemı varmıs birde simkart gormeme sorunu yasanıyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 27 Temmuz 2010; 22:41:37 >
  • quote:

Hayır hiç tepki vermiyor sonra tekrardan general mobileın kendi donut 1.6 sürümünü yüklüyorum iki kere ortaya basınca hemen ekran tuş kilidi açılıyor. Galiba ben yüklemeyi beceremiyorum kadıköyde bunun yüklemesini bilen biri falan warsa ona götürebilirim eğer yerini biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz yada ben telfoncuyum yüklerim dersenizde telefonu getirebilirim.

görünen o ki yazılımdan kaynaklı bir problem. maalesef ben ist. da değilim. anlatılanları adım adım takip ederek yazılımı guncellemeyı deneyin bazen boyle seyler olabiliyor tekrar yuklemek gerekebiliyor.

quote:

openx2 v1.4.1.0 ben denemedim ama yabancı forumlarda gordugum kadariyla wifi problemı varmıs birde simkart gormeme sorunu yasanıyormus

tesekkürler en iyisi tam sürümü beklemek olacak.

• quote:

görünen o ki yazılımdan kaynaklı bir problem. maalesef ben ist. da değilim. anlatılanları adım adım takip ederek yazılımı guncellemeyı deneyin bazen boyle seyler olabiliyor tekrar yuklemek gerekebiliyor.

Bu sitede yazan bütün detayları takip ederek yaptım neredeyse 5-6 kere denedim fakat genede olmadı.
  • merhaba,
    mesaj gelince uyarı vermiyor, mesaj sesini nerden ayarlayabilirim. ses tonunu ayarladım ama sms gelince zil çalmıyor.,,yardımcı olur musunuz?
  • telefon zil sesinin altında mesaj zil sesi ordan ayarlayamadınmı..?
  • tamam şimdi buldum. tşk ederim
  • dstl1 için navigasyon programları var mıdır?
    teşekkürler
  • herkese ii gunler ben yenı general mobıle dstl1 aldım bunun ıcın guncellemeyı nasıl ve nereden yapacam bılgılendırmenızı ıstıyorum.tesekkurler sımdıden
  • ayarlar/telefon hakkında/çekirdek sürümü bölümünü kontrol edin r3663 sayısını görüyorsanız son sürüm demektir. değil ise gm resmi sitesinden yazılımı indirim sitede belirtilen yönergelere göre basitçe yükseltme yapabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: yusufgfb1234

herkese ii gunler ben yenı general mobıle dstl1 aldım bunun ıcın guncellemeyı nasıl ve nereden yapacam bılgılendırmenızı ıstıyorum.tesekkurler sımdıden
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.