Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Osmanselim

bu telefonu modem olarak kullanabilen varmı,

awea internet paketi alıp laptop dan kullanmak istiyorumda

bende tel yeni geçti elime ve ilk aradığım buydu...

indir:http://www.mediafire.com/?koxcp1n35az1fkx

PdaNet_2.45.apk - telefona kur, telefonu yeniden kapa-aç...

dah önceden usb driverını laptopa kurmuşundur illa...

usb kabloyu tak ve
    PdaNetA245_intl.exe - pcye kur... kurulum bitiminde saatin orda bağlantıyı yapacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersingun -- 30 Kasım 2010; 8:15:42 >

• ersin teşekkürler Modem ihtyiacımı gidermiş oldum
    ok
  • sanırım iphone da görmüştüm mesaj yazarken bastığınız harfin sonrasında gelebilecek harfi aktif ediyor digerleri silik olduğu için yanlış tuşa basma riskiniz olmuyor bu tur klavye varmı DSTL1 de
  • süper bir cihaz güle güle kullanın
  • slide it uygulaması güzel. kullanışlı bir klavye, yanlış yazsanızda doğru secenekleri tahmin ediyor
  • İKİBUÇUK AY SONUNDA SERVİSTEN ALDIĞIM BUGÜN ZOR UĞRAŞLAR SONUNDA SIFIR KUTUSU İLE DEĞİŞTİRDİĞİM CİHAZIMIN SİM1 DE SES YOK ARAMA YAPIYOR AMA NE SES GELİYOR NE SES GİDİYOR YENİ ROM DA YÜKLEDİM SORUN GENE AYNI .GERİ GÖNDERSEM BİTÜRLÜ GÖNDERMESEM Bİ TÜRLÜ NE ŞANSSIZ ADAMIM BEN YAA :(
  • @malibo
    rom hazırlama işini nasıl yapıyoruz ne gerekli?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu google patchi nasıl yukluyorduk? bir türlü bulamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 25 Aralık 2010; 0:41:09 >
  • telefona google patch kurmanizi pek tavsiye etmiyorum eger markete girmek istiyorsanız applanet uygulamasını telefonunuza kurun markette paralı olan uygulamaları dahi ücretsiz indirin denemek isteyenler burdan indirsin

http://www.zshare.net/download/8352113705acc7c8/
  • malibonun romu ile denedim sürekli hata verdi çalışmıyor zaten...

orjinal rom da yavaş kalıyor biraz neden bilmiyorum ama artık epey canımı sıkmaya başladı... millet 600 mhz işlemcili telefonda 2,1 sürümünü kullanırken bir halen yazılım çıkacak diye gm in ağzının içine bakıyoruz... yok mu bu işin bir hal yolu ben port etmek istiyorum 2,1 i ne yapmam gerek? windows ortamında çaresi var mı? zira linux olayları biraz karmaşık birçok ıvır zıvırı var. bir proglam ile windows ta geliştirmek/port etmek mümkün değil mi?
  • bende malibonun romu kullanıyorum hiç hata almadim şimdiye kadar maliboya ulasmak için buraya bakmalısın http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?fid=324
  • google patch sürekli hata veriyor çıldıracağım patch i kaldırmanın yolu nedir arkadaşlar ?
  • google patch kaldırılmaz yeniden kurulum yapacaksın malıbonun romu kurmanı tavsiye ederim hiç hata vermeden calısıyor bende üstelik ekran çözunurlugude güzel olmus ekrana water widget uygulamaları sigiyor artık birde applanet ve facede video izlemek için facebook eklentisini kurarsan telefon çok daha güzel oluyor..
  • evet kaldıramadım bende yeniden yükleme yaptım fakat garip bir durum var malibonun romda sim1 ve sim2/home tuşu ana ekranda tepki vermiyor aynı durum sizdede var mı?
  • bende öyle bir sorun yok kullananlarda'da öyle bir sorun oldugunu duymadim hiç
  • sorun düzeldi fakat orjinal roma geri döndüm, her ne kadar muadil market uygulamaları olsa da google patch önemli benim için. bu yüzden orjinal rom a root yetkisi kazandırdım ve ekran çözünürlüğünü ayarladım ve öyle yükledim. malibonun rom orjinal roma göre 5 mb civarı daha az ram kullanıyor bu da hızlı olmasının bir yönü... orjinal romda hiç bir uygulama çalışmazken 65 mb serbest bellek varken maliboda bu 70 civarına cıkıyor.

ekran çözünürlüğü ayarlanan romda klavye kullanımı daha iyi hale geliyor ve nereye basarsanız onu algılıyor, diğer çözünürlükte yazı yazmak sabır istiyordu şimdi gayet rahat...
  • cihangir151 tavsiye edermisin Yeni rom yükleyelimmi
  • valla google patch ile işim olmaz diyorsanız malibonun düzenlemiş olduğu rom güzel sıkıntısız. ama benim gibi google patchsiz yapamam diyorsanız siz bilirsiniz, çünkü patch malibo rom da hatalara neden oluyor...
  • google patc nedir?

Ekran daki ikonlara bastığımda tepki vermemeye başladı? sanırım bi 1 ay servis te kalması lazım gibi ne dersiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 3 Ocak 2011; 13:09:22 >
  • bir aya yaptırtabiliosan şükret ben servisten iki buçuk ay sonra geri aldım yenisi ile değiştirdiler. cihazı daha kutudan çıkarır çıkarmaz arızalı çıktı geri gönderdim buda 2 hafta olucak daha işleme bile koymamışlar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 3 Ocak 2011; 20:36:51 >
  • @Osman yazılım güncellemesi filan yaptıysan tekrar dene ekran bu yüzden gitmiş olabilir... Olmadı telefonu yan tutup nazikçe çaprazlama esnetmeyi dene zaman zaman banada oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.