Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Sn Malibo benim cihaz da bluetooth problemi var bazen bağlantı yapmıyor bazen baglı olduğu halde yine de cihazdan ses geliyor bluetooth dan gelmiyor. Bu rom buna çare olabilirmi,

Bluetooth probleminiz yüksek ihtimalle yazılım ile çözülülebilir. Ancak bahsettiğiniz cihazdan ses gelme olayı bana sanki donanımsal bir sorun gibi geldi eğer sorun donanımsal ise yazılım yüklemek sorunu çözmeyecektir.Ancak yazılım yüklemekle kaybedeceğiniz bişey yok bence yeni yazılımı atıp bir deneyin.
  • cevabınız için teşekkürler yeni yazılımı yükledim taze kan geldi cihaza :)
  • bu cihazin sifiri satiliyormu
  • sifiri piyasada kalmadi almak istersen sahibinden.com da elinde sifir cihaz oldugunu soyleyen kişiler var onlara bi bak derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka
    sifiri piyasada kalmadi almak istersen sahibinden.com da elinde sifir cihaz oldugunu soyleyen kişiler var onlara bi bak derim..

tesekurler hocam
  • arkadaşlar.uzun zamandır dstl 1 kullanıyorum.çok memnunum fakat son 4 aydır nedenini bilmediğim şekilde avea hattımdan sm atamıyorum.mesaj gitmiyor ve telefon kitleniyor.bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum.turkcellde yani sim 2 de sorun yok.sim karttan kaynaklı olabilirmi?bu sorunu yaşayan başkası var mı?hattımı başka telefona takınca sorun yok......
  • quote:

Orijinalden alıntı: westpool

arkadaşlar.uzun zamandır dstl 1 kullanıyorum.çok memnunum fakat son 4 aydır nedenini bilmediğim şekilde avea hattımdan sm atamıyorum.mesaj gitmiyor ve telefon kitleniyor.bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum.turkcellde yani sim 2 de sorun yok.sim karttan kaynaklı olabilirmi?bu sorunu yaşayan başkası var mı?hattımı başka telefona takınca sorun yok......

evet bu sorun bu tlefonda mevcut avea 128 kb ve vodafone 64 kb kartlarda yapıyo, ne ilginçtir msj yazıp sim menüsünde gezindiğinde msj gidiyor başka türlü gitmiyor
  • bu telefon sanirim sony kamera kullaniyodu fotograf cekimi nasil
  • Sorunlu cihazlarını ciddi olarak satmak isteyen arkadaşlar varsa özellikle İstanbul içi elden teslim edilebileceklerle ilgileniyorum. PDA olarak kullanmak ve kurcalamak için arıyorum, telefon sorunları vs. çok önemli değil.Cihazın durumunu, sorunlarını ve istediğiniz fiyatı özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    bu telefon sanirim sony kamera kullaniyodu fotograf cekimi nasil

Beş para etmez.5800ın 3.2 mega pixsellik kamerası bundan daha iyi.
  • Vodafone nun 1 TL ye verdigi telde Android 2.1 yuklu. Bu telefon hala 1.6 da. Ayıptır GM ayıptır artik. Yazılım cikarmiyacagim de umidi keselim. Motorola milestone 2 ye dogru ufaktan kayarim ben.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46936457/mpage_1/f_/key_//tm.htm

sorunsuz çalışan, temiz, kutu içeriği dopdolu , faturalı, garantili arayanlar bi baksın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 24 Şubat 2011; 17:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dylan150

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu söyleyerek konuya giriş yapayım. Dayıma 1,5 sene evvel bir dstl1 aldırdım. O pek memnun değildi. Bazen hat düşüyor, bazen takılıyor vs. diye diye en sonunda ekranı basmamaya başladı. Ardından ses açma kapama düğmesi basmamaya başladı. Onun ardından radyo çalışmamaya başladı. Ardından garanti bitmeden servise götürdük. Bütün bunlar olurken ben bunları göre göre baya uygun bi fiyata geleceği için çok temiz 2.el bir dstl1 aldım. Serviste cihaz 1 hafta kaldıktan sonra gelip alabilirsiniz denildi. Aldığımızda ekranı değişmişti ancak ses açma kapama ve radyoda değişiklik yoktu. 2-3 hafta sonra tekrar fırsatını bulup tekrar götürdük. Yine 1 hafta sonra herhalde bu sorunlara çözüm bulamadıklarından olsa gerek telefon yenisi ile değiştirilecek denildi. Nitekim kutusuyla beraber yeni bir telefon aldık. Telefonda sim kart yuvasının farklı olduğunu gördüm. Bizdeki gibi tepsili sistem değilde yaylı sadece kartın takılabileceği bir yuva var. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Acaba yapılan bir iyileştirme felanmı? Ayrıca kutusu da bizim kutulardan farklıydı. Birde kafama takılan soru piyasada hiçbiryerde kalmayan cihazın sıfırı firmada nasıl oluyor? Acaba böyle durumlar için piyasaya sürülmeyen cihazlarmıdır?
    Birde servisle ilgili olarak ilk etapta sorunların tamamını çözüp bizi 2.sefer uğraştırmanın haricinde hız ve zorluk çıkartmama konusunda biz memnun kaldık. Bu arada bende kendi telefonumu malibo romla 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ekran arızasının ekranı biraz sert kullanmaktan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü dayımın arızalanan cihazın ekranı kalem ile sert vuruşlardan kaynaklı küçük küçük noktalarla kaplıydı. Bunu bildiğim için ben biraz dikkatli kullanmaya çalışıyorum. Ama yine de bu telefonun bir nokia veya samsung gibi üst kalite bir telefon olmadığını biliyorum.

slm arkadaşlar bende servis sıkıntısı yaşııyorum telefonnda hışırtı vardı bi süredir öle kullnaıyodum fakat ekranda renklenme oldu daha sonrasında e bende servisin yolunu tutiyim dedim artık fakat servisliğini telpa almış iyi oldu dedim içimden neyse teli verdim servise 3-4 gün sonra msj geldi cihaz hazır diye üst kapakta bulunan paneli değiştirmişlerdi ve pnel klakıktı sonradan fark ettim hıışırtı olyayı eskisi kadar olmasda devam ediyordu ciahazın içine 1.5 hafatada bir toz girdi 5 senelik cihazda olmaz böle bi toz ve ayrıca gm yazsı yoktu değisen panelde NGM diye bişey yazıyodu 3-4 defa aynı problemden geri götürdüm sonuncusunda ordaki yetkliye bunların normal olmadığını söledim fakat yetkili teknikservis arkadaşının bi pproblem olmadığınnı rapor etmiş değişim talebinde bulundum öle bişi olmayacağını söledi tüktici heyetine baş vurun dedi kendisi bende zaten öle yapcam dedim baklım ne olcak zaten bi daha ne bu marka telefon nede TELPA garantili bir cihaz almıcam rezillik diz boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenx

quote:

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu söyleyerek konuya giriş yapayım. Dayıma 1,5 sene evvel bir dstl1 aldırdım. O pek memnun değildi. Bazen hat düşüyor, bazen takılıyor vs. diye diye en sonunda ekranı basmamaya başladı. Ardından ses açma kapama düğmesi basmamaya başladı. Onun ardından radyo çalışmamaya başladı. Ardından garanti bitmeden servise götürdük. Bütün bunlar olurken ben bunları göre göre baya uygun bi fiyata geleceği için çok temiz 2.el bir dstl1 aldım. Serviste cihaz 1 hafta kaldıktan sonra gelip alabilirsiniz denildi. Aldığımızda ekranı değişmişti ancak ses açma kapama ve radyoda değişiklik yoktu. 2-3 hafta sonra tekrar fırsatını bulup tekrar götürdük. Yine 1 hafta sonra herhalde bu sorunlara çözüm bulamadıklarından olsa gerek telefon yenisi ile değiştirilecek denildi. Nitekim kutusuyla beraber yeni bir telefon aldık. Telefonda sim kart yuvasının farklı olduğunu gördüm. Bizdeki gibi tepsili sistem değilde yaylı sadece kartın takılabileceği bir yuva var. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Acaba yapılan bir iyileştirme felanmı? Ayrıca kutusu da bizim kutulardan farklıydı. Birde kafama takılan soru piyasada hiçbiryerde kalmayan cihazın sıfırı firmada nasıl oluyor? Acaba böyle durumlar için piyasaya sürülmeyen cihazlarmıdır?
    Birde servisle ilgili olarak ilk etapta sorunların tamamını çözüp bizi 2.sefer uğraştırmanın haricinde hız ve zorluk çıkartmama konusunda biz memnun kaldık. Bu arada bende kendi telefonumu malibo romla 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ekran arızasının ekranı biraz sert kullanmaktan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü dayımın arızalanan cihazın ekranı kalem ile sert vuruşlardan kaynaklı küçük küçük noktalarla kaplıydı. Bunu bildiğim için ben biraz dikkatli kullanmaya çalışıyorum. Ama yine de bu telefonun bir nokia veya samsung gibi üst kalite bir telefon olmadığını biliyorum.

slm arkadaşlar bende servis sıkıntısı yaşııyorum telefonnda hışırtı vardı bi süredir öle kullnaıyodum fakat ekranda renklenme oldu daha sonrasında e bende servisin yolunu tutiyim dedim artık fakat servisliğini telpa almış iyi oldu dedim içimden neyse teli verdim servise 3-4 gün sonra msj geldi cihaz hazır diye üst kapakta bulunan paneli değiştirmişlerdi ve pnel klakıktı sonradan fark ettim hıışırtı olyayı eskisi kadar olmasda devam ediyordu ciahazın içine 1.5 hafatada bir toz girdi 5 senelik cihazda olmaz böle bi toz ve ayrıca gm yazsı yoktu değisen panelde NGM diye bişey yazıyodu 3-4 defa aynı problemden geri götürdüm sonuncusunda ordaki yetkliye bunların normal olmadığını söledim fakat yetkili teknikservis arkadaşının bi pproblem olmadığınnı rapor etmiş değişim talebinde bulundum öle bişi olmayacağını söledi tüktici heyetine baş vurun dedi kendisi bende zaten öle yapcam dedim baklım ne olcak zaten bi daha ne bu marka telefon nede TELPA garantili bir cihaz almıcam rezillik diz boyu

erdenx dostum bu telpa denen rezil teknik servise ben telefonumu gönderdim ekran sıkıntısından dolayı, ekranı değiştirip göndermişler fakat arka üst panelin 3 dişlisini kırıp göndermişler, geri gönderdim bu durum nedir diye, telefonu açmışsınız deyip garanti dışı bıraktılar birde, bu konuda ne yapacağımı bilemez oldum varmıdır bunları şikayet edebileceğim bir yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: fxxxf

quote:

Orijinalden alıntı: erdenx

quote:

erdenx dostum bu telpa denen rezil teknik servise ben telefonumu gönderdim ekran sıkıntısından dolayı, ekranı değiştirip göndermişler fakat arka üst panelin 3 dişlisini kırıp göndermişler, geri gönderdim bu durum nedir diye, telefonu açmışsınız deyip garanti dışı bıraktılar birde, bu konuda ne yapacağımı bilemez oldum varmıdır bunları şikayet edebileceğim bir yer?

Tüketici hakları diye resmi bir site var dostum googlea yaz çıkar. Bu arada geçmiş olsun.

• donanım olarak bu telefonun yarısı dahi etmeyecek telefonlar androidin yeni sürümlerini kullanırken dstl1 kullanıcılarını hala donut1.6 ya mahkum eden zihniyeti kınıyorum.
  • turkcell in T10 cihazına karsılık DSTL1 ile takas yapmak isteyen bir arkadas var nedersiniz yapsammı takas? 2 telefonda sıfıra yakın garantili ve full.

DSTL1 in ekran renkleri cansız gibi geldi resimlerde, gercekte de öylemi?
  • arkadaşım dstl1 in tek eksiği güncel rom olayı onun dışında şu an itibari ile türkiyede satışta olan bir çok telefondan çok daha kaliteli bir donanıma sahip.T10 Falan hikaye ben samsung,vodafone,turkcellin androilerini ve htc tattoo modelini yakınen bilen biri olarak diyorumki kesinlikle dstl1 süper bir telefon ama bide şu yazılım güncelleme olayına bi çözüm olsaydı tadından yenmezdi.1,5 yıldır kullandığım dstl1 daha en ufak bir arıza vermedi ve kesinlikle ekran jelatini falan da kullanmamama rağmen ekranda kılacal cizik dahi oluşmadı boyası deforme olmadı vs. yani anlayacağın dstl1 donanım olarak oldukça kaliteli ama yazılım nanik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 23 Nisan 2011; 11:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibo

arkadaşım dstl1 in tek eksiği güncel rom olayı onun dışında şu an itibari ile türkiyede satışta olan bir çok telefondan çok daha kaliteli bir donanıma sahip.T10 Falan hikaye ben samsung,vodafone,turkcellin androilerini ve htc tattoo modelini yakınen bilen biri olarak diyorumki kesinlikle dstl1 süper bir telefon ama bide şu yazılım güncelleme olayına bi çözüm olsaydı tadından yenmezdi.1,5 yıldır kullandığım dstl1 daha en ufak bir arıza vermedi ve kesinlikle ekran jelatini falan da kullanmamama rağmen ekranda kılacal cizik dahi oluşmadı boyası deforme olmadı vs. yani anlayacağın dstl1 donanım olarak oldukça kaliteli ama yazılım nanik.

anladım dostum güzel acıklamıssın bir soru daha.. t10 un dokunmatigi cok kötü. t10 un yanında 5800 kapasitif gibi kalıyor o derece. dstl1 de durum nasıl acaba?

• valla kardeşim ben cihazı kendi hzırladığım rom ile kullanıyorum ve dokunmatikte telefonun kalemini kullanmaya bile gerek kalmıyo anlayacağın dokunmatik hassasiyeti süper.ayrıca pil durumuda bazen 2 gün (çok uzun süre konuşma int. vs.olursa) bazen 3,5-4 gün gidiyo.tabi arka planda açık kalan uygulamaları kapatman kaydıyla.Ama alacağn cihazı iy kontrol et zira elektronik brazda şans işi gidp sorunlu bi cihazı alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 23 Nisan 2011; 12:20:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.