Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam o zaman sorun yok. kontrol işine gelince önden göndermesini rica edicem kabul ederse anca yoksa baska türlü almam. tesekkür ederim
  • rica ederim alırsan hayırlı olsun cihaz 300 tl civarında birçok sitede ikinci el ilanları ile satılıyo bulunduğun şehirden verilen bi ilanı bulup elden alabilirsin.
  • Sayın malibo kullandığınız rom un linkini verebilirmisiniz :)
  • Internette forumlarda cok sikinti yasayan insanlar vardi alacaktim vazgectim ama goruntusu cok sik bi tel.ancak ona 300 tl ikinci eline verecegine ikinci el 2.2surumlu htc wildfire al 400 civari ikinci elleri olur ancak.1.5 androidmi kaldi yahu parana yazik bosver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Sayın malibo kullandığınız rom un linkini verebilirmisiniz :)

Buyrun: http://www.multiupload.com/ERV6Q4WIN3
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Internette forumlarda cok sikinti yasayan insanlar vardi alacaktim vazgectim ama goruntusu cok sik bi tel.ancak ona 300 tl ikinci eline verecegine ikinci el 2.2surumlu htc wildfire al 400 civari ikinci elleri olur ancak.1.5 androidmi kaldi yahu parana yazik bosver

Dstl1 cihazlardaki tek sıkıntı android 2 ve üzeri yazılımın çıkmamış olması bunun dışında donanım olarak hiç bir sorunu yoktur ve çift sim olarak kullanılabilecek en iyi cihazdır şu an 1.6 donut en son çıkan yazılımıdır.(Bu telpa ve g.m nin kafası hiç çalışmıyo şu cihaza 2.2 rom yapıp tekrar satışa sürse ilk sezon satışından daha fazla satış yapar bu cihaz)Ayrıca bahsetmiş olduğunuz wildfire cihazın sorunsuz ve garantili olanını da 500-550 tl altında pekte kolay bulamazsınız.
  • Teknosadan 450Tl'ye almış olduğum ürünü 33 gün önce garantiye yollamıştım bugün teknosadan arayıp servisten birebir iade edileceğini bildirdiklerini söylerdiler. Eğer istersem aynı telefonun sıfırını veya o fiyata kadar başka bir telefon alabileceğimi söyledi teknosada ki yetkililer. Daha sonra yine bugün bu konuşmadan yaklaşık 2 saat sonra beni Telpa'dan aradılar ve telfonumun birebir değişime uğradığını ama aynı modelden ellerinde olmadığı ve onun yerine General Mobile marka bir telefon seçmemi istediler. Bu şartlarda iki sorun var lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1. Ben para iadesi alabilirmiyim. Nedeni ise Aynı telefonu veremiyorlar yani benim mahdur duruma düşürüyorlar bu yüzden para iadesi yapmaları gerektiğini düşünüyorum
    2. Eğer 1. madde olmuyorsa Teknosa bana ürünü hemen almamam için Telefonu alırken ödediğim tutar değerinde (450TL) hediye çeki verir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Teknosadan 450Tl'ye almış olduğum ürünü 33 gün önce garantiye yollamıştım bugün teknosadan arayıp servisten birebir iade edileceğini bildirdiklerini söylerdiler. Eğer istersem aynı telefonun sıfırını veya o fiyata kadar başka bir telefon alabileceğimi söyledi teknosada ki yetkililer. Daha sonra yine bugün bu konuşmadan yaklaşık 2 saat sonra beni Telpa'dan aradılar ve telfonumun birebir değişime uğradığını ama aynı modelden ellerinde olmadığı ve onun yerine General Mobile marka bir telefon seçmemi istediler. Bu şartlarda iki sorun var lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1. Ben para iadesi alabilirmiyim. Nedeni ise Aynı telefonu veremiyorlar yani benim mahdur duruma düşürüyorlar bu yüzden para iadesi yapmaları gerektiğini düşünüyorum
    2. Eğer 1. madde olmuyorsa Teknosa bana ürünü hemen almamam için Telefonu alırken ödediğim tutar değerinde (450TL) hediye çeki verir mi.

1) Alabilirsiniz, yasal hakkınız.

2) Para iadesi yasal hakkınız ama çek vermekte diretebilirler. Yasal yoldan nakit iade almanız biraz uzayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Teknosadan 450Tl'ye almış olduğum ürünü 33 gün önce garantiye yollamıştım bugün teknosadan arayıp servisten birebir iade edileceğini bildirdiklerini söylerdiler. Eğer istersem aynı telefonun sıfırını veya o fiyata kadar başka bir telefon alabileceğimi söyledi teknosada ki yetkililer. Daha sonra yine bugün bu konuşmadan yaklaşık 2 saat sonra beni Telpa'dan aradılar ve telfonumun birebir değişime uğradığını ama aynı modelden ellerinde olmadığı ve onun yerine General Mobile marka bir telefon seçmemi istediler. Bu şartlarda iki sorun var lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1) Alabilirsiniz, yasal hakkınız.

2) Para iadesi yasal hakkınız ama çek vermekte diretebilirler. Yasal yoldan nakit iade almanız biraz uzayabilir.

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Birde bunun kanunda ki hangi madde olduğunu öğrenebilsem adamlar çekte diretirlerse onlara şu maddede yazıyor benim hakkım olduğu diyebilirsem diretemezler diye düşünüyorum

• quote:

Madde 13 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./20. md.)

İmalatçı veya ithalatçılar ithal ettikleri veya ürettikleri sanayi malları için Bakanlıkça onaylı garanti belgesi düzenlemek zorundadır. Mala ilişkin faturanın tarih ve sayısını içeren garanti belgesinin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcı, bayi veya acenteye aittir. Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları, Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir.

Satıcı; garanti belgesi kapsamındaki malların, garanti süresi içerisinde arızalanması halinde malı işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamir ile yükümlüdür.

Tüketici onarım hakkını kullanmışsa, garanti süresi içerisinde sık arızalanması nedeniyle maldan yararlanamamanın süreklilik arz etmesi veya tamiri için gereken azami sürenin aşılması veya tamirinin mümkün bulunmadığının anlaşılması hallerinde, 4 üncü maddede yer alan diğer seçimlik haklarını kullanabilir. Satıcı bu talebi reddedemez. Tüketicinin bu talebinin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, bayi, acente, imalatçı-üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

quote:

Madde 4 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./4. md.)

Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.

Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 13 Mayıs 2011; 18:28:45 >

• Zahmetiniz için çok teşekkür ederim. Bende bu akşam telefonu teslim ettiğim teknosa bayisine gidip para iadesi isteyeceğim bakalım ne olacak sonucu burayada yazarım diğer arkadaşlara örnek olabilir.
  • Teknosa Asisti aradım durumu bildirdim ürün sıfırı olmadığı için para iadesi istediğimi bildirdim kayıt aldırlar ve iki gün sonra bana döndüler. Bugün mağazaya gidip İster para iadesini istersem hediye çeki alabileceğimi söylediler. Gayet sorunsuz bir şekilde halloldu böyle bir işlem yapmak isteyen arkadaşlara belki yardımı dokunur.

Not: Teknosa'nın müşteri hizmetlerini hep kötülerler ama ben en ufak bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar bakalım bugün iade için gittiğimdede bu kadar güzel mi geçicek
  • Telpa ürünün para iadesi olmayacığını ancak GM marka başka bir telefon yollayacaklarını teknosaya iletmiş bunun üzerine teknosa bana ya yeni bir ürün GM marka yada hediye çeki teklif etti bende hediye çekini aldım.
  • benim cihazı bundan 2 ay önce değiştirmişlerdi..senin cihazı ellerinde cihaz kalmadığındanmı , yoksa bundan sonra artık bütün değişimlerde dstl1 in yerine başka gm marka telefonmu vericeklerindenmi değiştirmediler?
    .ona göre cihazımı servise göndericektimde
    .çünkü gm nin en iyi cihazı dstl1 idi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

benim cihazı bundan 2 ay önce değiştirmişlerdi..senin cihazı ellerinde cihaz kalmadığındanmı , yoksa bundan sonra artık bütün değişimlerde dstl1 in yerine başka gm marka telefonmu vericeklerindenmi değiştirmediler?
    .ona göre cihazımı servise göndericektimde
    .çünkü gm nin en iyi cihazı dstl1 idi....

Bana söylenen Telpa para iadesi veya hediye çekini vermiyor. Direk başka marka bir GM telefon seçmeni istiyor. Ama Teknosa müşteri memnuniyeti açısından hediye çeki veriyor. Aslında ben gittiğimde mağazadan para iadede alırdım ama çok uğraşmam gerekirdi ki kredi kartı ile alım yaptığım için onuda karta iade alırdım bir işşime yaramazdı o yüzden zorlmadım
  • o zaman çift hat kullanmıycaksan eğer w2 windowslu olan modelini tercih edebilirsin...ama dstl1 in yerini hiçbir cihaz tutmaz...
  • Hediye Çeki aldım pazartesi bugün yeni ürünü girmiş piyasaya Fenomen çokta güzel gözküyor :)
  • müthiş cihaz ama tek hatlı .fiyatı ereyonda 622 tl..
    yakında çift hatlı olan fy01 modelinide getirebilirler..

üretici firma bakabilirsin

http://www.yuhuatel.com/
  • Çok dandik ürün hocam sadece çok şekil ve ekran çözünürlüğü çok iyi ama işlemci DSTL1 deki işlemci gibi 624mhz rami düşük ve 2.1 ile geliyor en gazla 600 eder zaten daha fazlası ziyan olur Ayrıca yanlış bilmiyorsam işlemcisinin flash desteğide yok
  • naptın cihazı aldınmı birader..
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.