bence bu seçim tam anlamıyla bir fiyasko oldu benim için onlarca program arasında bogulacagımı zannederken 5-10 programı bile zorla bulmak hayli can sıkıcı arkadaşlar market uygulama listesinde türkiye yok baglanamıyorsun wm gibi degil ortalıkta program yok cok sacma oldu bu android işi türkiyede iphonumu verdigime bin pişmanım sizin fikirleriniz nedir bu konuda...
arkadaslar, bikac kere mail attim gm ye ama bi yanit yok, hala bayii satisi yok sanirim, alan arkadaslar nasi aldi, bide hangi sartlarda aldilar, yani kredi kartina taksit filan olayi varmi vb...
kutlay1 arkadasim, nasil aldin anlatirmisin, ve hangi kartlara taksit yapiolar, bilgi verirsen sevinirim, bi kackere mail atmama ragmen geridonusum olmadi...
Ankara ankamalldan aldım arkadaşım ama android konusunda bilgili degilsen tavsiye etmem...
DSTL1 KULLANICILARINA:
Oğlum adamın biri acayip bir link koymuş androidturkiye.net e 150 den fazla uygulama var diye ben bi göz attım baya sağlam hepside artık kim boğuluyosa boğulsun ben öldüm yani hala daha da var bakamadım falan diyo demekki bulan buluyo hacı bu iş böyle neyse bize de yemek düşer bunları ahanda linki
bide şöyle bişey var cep telefonunuza market yüklüyo baya bişeyler var haydin bakalım
rock me iyisiniz ha iyiyim bende
ooo dostum eline sağlık :D süper uygulamalar bunlar bende DST L1 ime nereden program bulacağım diye düşünüyordum , ama bu market uygulaması hakkaten çok güzelmiş kim düşünmüsse iyi etmiş :D , bunun gibi başka uygulamaların varsa paylaşırsan sevinirim..
Herkese selam,
2 gün oldu telefonu alalı , öyle görülüyor ki pil baya bi sıkıntı çıkartacak. Yine de çok güzel cihaz..
Arkadaslar bu market uygulamasi degilki slide2 burda olan cok az sayidaki free uyg. var marketi benmi goremiyorum yoksa.
ben istanbulda ikamet ediyorum, ankara bize ters:) istanubuldan temin eden arkadas varmi acaba...
arkadaşlar bir kaçtane android uygulama olan site buldum ha güzel birşeyler bulanlar haber versin buradan konuşup paylaşalım
haydin kolay gelsin böcüklü möcüklü oyunlar var ha dikkat edin az önce bi tane kurdum rock you yeeeeeeeee
DİKKAT DSTL1 Lİ ÇAPKINLARA:
Çapkınlar size verdiğim linleri incelerken iki tane uygulama buldum hemen hemen aynı paylaşmak istedim tam çapkınlara göre callfaker diye linki burdan indirebilirsiniz
şimdi anlatalım ne işe yaradığını: 1. mesela sevgilinle kavga ettin ya da sana küçükte olsa yamuk yaptı kıskandırmak istiyosun gir uygulamaya contack adına BANU yaz numarasına mesela 05556474... salla uygun bir numara sonra ne zaman çalacağını gir mesela 20:00 diye tam da romantik ana getir tam romantik anınızda BANU seni fake olarak arasın 2. ÜÇ TANE SEVGİLİYİ AYNI ANDA İDARE ETMEK İSTEYENLERE şimdi bir numarayla oturuyosun üç numara aradı heyecanlandın kapattın , kim diye sordu tabi ahmet dedin yanlışlıkla kapattım dedin napccan ayarlıcan AHMET diye numarasını da yazcan hemen seni arayacak bir numara ikna olacak 3. biriyle oturuyosun çok sıkıldın hızlı arama modu var on saniye sonra unknown caller diye arıyo işim çıktı de git
İŞTE GÖRDÜĞÜM EN ŞIK UYGULAMA
DİKKAT:SEVGİLİNE Bİ UYGULAMA BULDUM SÜPER DEMEDEN DUR Bİ DAHA DÜŞÜN BELKİ LAZIM OLUR ANLATMA NİMETLERİNİ
yeeeee bebeğim rock her
metalvemetalci ve alperb1903 kaç günlerdir nerelerdeydiniz arkadaşlar benim kanser olmamı mı beklediniz ha şöyle ya şükür şöyle pro ya bogulalım şaka bir yana çok teşekkürler saolun....
ne demek kutlay1 kardeşim ben bulduğum linklerdeki herşeyi teker teker incelemeye çalışıyorum ne de olsa yaz tatili oh göbeeeme vantilatör üflüyo ben de dstl1 im le uğraşıyorum onun için en beğendiklerimi böyle teker teker buraya atayım da işe yarayım
burdan turkcell super lig puan tablosunu maç sonuçlarını şak diye görebiliyosun ben kullanıyorum baya güzel kendini de güncelliyo ama listeden turkiye ligini seçmeniz gerekiyo olmazsa burdan yardımcı olurum
alperb1903 kardeşim benim şarjla ilgili bi problemim yok bilmiyorum senin neden var wifi yı parlaklığı ayarlamışşın iyi olmuş da belki çok şarj yiyen senin farketmediğin şeyler olabilir mesela hep az çeken yerlerde bulunuyosan ya da öyle bi yerde oturuyosan belki hep bağlanmaya çalış kapan enerji harcıyodur öyle durumlarda çok harcar ya da çok açıp kapıyo olabilir misin ki vallahi bilmiyorum umarım çözülür sorunun
kolay gelsin rock her yeeeeeeeee
Arkadaşlar bu phonebook.apk bunu bulabilen varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: alperb1903
Bugun 5.gün , pil problemi devam ediyor. 4gün 12şer saat full şarj yaptım. Bugun ekran parlaklığı minimumda , Wifi bütün gün kapalı, max 20 dak. konusma süresi ve biraz telefonu kurcalamanın dışında birşey yaptığımı hatırlamıyorum. Tam 12 saat yetti pil.
Telefon gerçekten çok güzel fakat yedek pil vermelerinin sebebi anlaşılıyor :S
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır netsin ortamlarda sürttüğümden takip edemedim..paylaşımda yapamadım dolayısıyla..eve geldim artık önüm açıldı tam paylaşım yapacam diecektim ki.. anam bi de ne görüm.. metalvemetalci bişi bırakmamış ki.. nerde bişi varsa hepsini eklemiş.. önce biraz hayalkırıklığı oldu sonra sevindim..:)) eksik uygulamalarımı da burdan yükledim.. hepinizin eline sağlık..
hocam senin pil sorununa gelecek olursak.. android işletim sistemi yapısı gereği çok pil tüketiyo.. bunun dstl1 ile bi ilgisi yok.. hatta tmobile bütün g1 kullanıcılarına sorundan ötürü yedek pil yollamıştı..açığı kapamak için..bizim elemanlar da buna baştan çözüm buldular ve kutuda yolladılar.. senin sorun başta bende de vardı ama benim pil hiç o kadar az gitmedi.. paso nette olduğum zamanlarda bile.. servise gönderebilme imkanın varsa gönder derim.. bi sorun olmuş olabilir.. yani ben normal kullanım ile 46 saatlere vurdum pili.. ama uyg. kullanma ölçeğine göre tüketim de artar.. bu arada bi öneri.. arka planda çalışan uygulamaları kapatmak belli ölçüde faydalı olacaktır.. bunun için de ADVANCED TASK MANAGER adlı programı kur.. sanırım metalcinin verdiği prog. linkinde vardı..
merhaba arkadaşlar yine ben evet evet metalci olan artık klasikleşmiş android uygulamaları tanıtım yazılarıma devam ediyorum aslında bunların bir kısmı verdiğim linklerde var ama boğulmak istemeyen ya da hepsine bakamayanlar için en sevdiklerimi böyle tek tek anlatacağım bu arada excalibur21 seni özlemişim haa...
bugünkü yazı dizimde güzide uygulama HOT OR NOT ı konu alıyorum ve başlıyorum :
uygulama çok basit ve eğlenceli: başlatıyosun uygulamayı telefonuna kimisi cıbıl cıbıl kimisi asi kimisi kızıl kimisi seksi kimisi "balık etli" kimisi tam sana göre kimisi tam kankana göre bir tutam hatun resimleri iniyo sen de on üzerinden puan veriyosun, ne oluyo puan verince bilmiyorum ama baya vakit geçirebilirsin uygulamayla ölçebileceğin durumlar
1- O gün ne kadar şanslısın (bunun kızılı var balık etlisi var belki de sabaha kadar beklersin hatunu) 2- Hayal kurarsın dimi. İşte bazen öyle hatunlar geliyo ki hayallerinin efendisi olur =)
işte bu günlükte bu kadar sevgili arkadaşlar yazı dizim devam edecek
benden ayrılmayın metaletli olun
valla şaşırtıyorsun beni.. nerden buluyon bilmiyom ama çok enteresan şeyler ekliyon..:))
bende biraz inceleme yapim bakim..
TUNEWİKİ...
evet arkadaşlar bu program bir media player.. ama öle bildiiniz gibi değil.. media playerde bi parçayı açtıınız zaman prog. hemen o parçanın şarkı sözünü ve varsa fotosunu buluyo.. peki bununla mı kalıyo.. yooo.. bide şarkıyla senkronize bi şekilde ilerliyo.. cümle cümle ilerliyo.. ingilizce öğrenmek isteyenlere ve geliştirmek isteyenlere duyurulur.. çok etkili oluyor.. çoooooook... programda daha başka şeyler de yapılabiliyor.. mesela istediğiniz bi şarkının adını yazıyosunuz size hemen sözlerini indiriyor..e sizde kullanıyosunuz bunu..:)) aslında başka şeyler de yapabiliyorsunuz ama ben çok karıştırmıyorum..size de önerim.. derinlere dalmayın..:)))
linki de metalcinin verdii linkte var.. sürüsüne bereket zaten nerde hepsi orda var..
BU ARADA METALCİ SANA Bİ SORUM OLACAK.. GOOGLE LİSTEN DİYE Bİ UYG. GÖRDÜM.. LİNKİNİ BULAMADIM AMA Bİ YARDIMCI OLSAN..:))SENİ ÇEKİYO BİLİYOM..:))
gençler,
naçihane iki sorum olacak:
1- iş icabı çok sık araba kullanıyorum. tek el ile telefonu kullanmak kolaymı direksiyonda iken? mesela tek el ile rehbere girip rahatça kişi arama vb. işlemler yapıp telefon açma olanağı nasıl? asus p525 vardı bende, eziyet çektimdi. tek el yetmiyordu.
2- nokiadan buna telefon rehberini aktarmak nasıl? BT kullanarakmı kolay yoksa gene programlar kurarakmı çözecez?
cevaplar için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: alpkop
gençler,
naçihane iki sorum olacak:
1- iş icabı çok sık araba kullanıyorum. tek el ile telefonu kullanmak kolaymı direksiyonda iken? mesela tek el ile rehbere girip rahatça kişi arama vb. işlemler yapıp telefon açma olanağı nasıl? asus p525 vardı bende, eziyet çektimdi. tek el yetmiyordu.
2- nokiadan buna telefon rehberini aktarmak nasıl? BT kullanarakmı kolay yoksa gene programlar kurarakmı çözecez?
cevaplar için teşekkür ederim.
hocam ilk soruna cevap verim.. kesinlikle çok kolay.. rehberde 4 kısım var.. sayıların olduu kısım.. 2.si aramaların olduğu kısm..böle gelen giden falan.. burada da şu devreye giriyor.. sen silmeyene kadar hiçbir araman silinmiyor.. yani şarj mı bitti telefonu mu kapadın fark etmez.. ben 6 ağustosta kullanmaya başladım o günkü aramalarım bile var.. o bir avantaj bi kere..bu arada istediğin aramayı da silebiliyon.. orası da düşünülmüş.. 3.sü senin kaydettiğin kartvizitler ki bunu da kullanımı rahat.. yan tarafta bi bar çıkıyor onu sürüklüyon aşağı doğru hangi harften geçtiğini sana söylüyo ona göre durup devam ediyon.. 4. ve son kısım ise favorilerin olduğu kısım ve en çok aradığın kişlerin olduğu kısım.. hep aradığın birini veya önemli bi numarayı favori atayıp buradan direk ulaşabiliyon.. ya da çok aradığın biri mi var. sıralamaya göre o da bu kısımda ilk sıralarda bulunabiliyor..
zaten dokunmatiği çok güzel.. böle windows mobiledaki gibi ufak tefek şeyler yok.. ben daha kalemini çıkarmış değilim telefonun.. tamamen elle kullanmak için tasarlanmış... son olarak harfle ararım dersen de menü tuşuna uzun basınca klavye geliyo.. oradan da direk isim yazabiliyn..
umarım yardımcı olabildim.. 2. soruna cevap veremeyecem.. hiç denemedim..:))