Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    temel ozellikler kismina yazdiginiz bilgiler ilk nesil etab tabletine ait
    e tab 4 teknik ozellikleri kisaca
    4 cekirdekli 1.4 ghz cortex a9 mimarisine sahip samsung exoynes islemcisidir (exoynes diye yaziliyor sanirim :D )
    1gb ram ve mali 400 mp (4 cekirdekli surumu) dahili gpu lu bir cihaz (galaxy s3 un aynisi) modern combat 4 , batman dark knight rising gibi oyunlar cok akici bir sekilde calisiyor hos bir tablet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 8 Nisan 2014; 3:30:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakat otg kablosu ile denedigim bir fantezi sonucu tableti bozdum
    tableti garantiye yollayabilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 8 Nisan 2014; 3:34:00 >
  • Arkadaşlar kablosuz modeminizin şifreleme türü wpa olamlı wep lere ve şifresiz ağlara bağlanmıyor bilesiniz...
  • Tabletin kalemi bozuldu nereden alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weysel6

Arkadaşlar kablosuz modeminizin şifreleme türü wpa olamlı wep lere ve şifresiz ağlara bağlanmıyor bilesiniz...

Şifresiz ağlara bağlanıyor kardeşim

• bizim meb tabletinde geçen hafta Es dosya yöneticisi vardı. Şimdi kaybolmuş. Nasıl bulabilirim dosya yöneticisini. Sınıf yönetimi diye birşey var menülerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

bizim meb tabletinde geçen hafta Es dosya yöneticisi vardı. Şimdi kaybolmuş. Nasıl bulabilirim dosya yöneticisini. Sınıf yönetimi diye birşey var menülerde.

Daha onu yükleyemessin ancak root atarak yüklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: 37memo

quote:

bizim meb tabletinde geçen hafta Es dosya yöneticisi vardı. Şimdi kaybolmuş. Nasıl bulabilirim dosya yöneticisini. Sınıf yönetimi diye birşey var menülerde.

Nasıl attınız rootu?
    Ben usb debugging i açtığım halde usb debugging hatası veriyor?
  • Arkadaşlar tabletim şu an rootlu fakat ayarlardan hala wifiyi kapatamıyorum ve wifi dns ayarlarını değiştiremiyorum. Bilgisi olan varmı acabq

• Bende de e tab var fatih projesi kapsamından ama benim tablet olay storea girmiyor tikliyorum hemen kapaniyor ne yapmaliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Size Bir Öneri Kullanıcılardan Yeni Hesap Açın Sonra O Yeni Açtığınız Hesap Bilgisayara Görünecektir Ve Güvenlik Açılacaktır Dolayısıyla Bu Yeni Hesabınıdza Oyun Oynayın Diğer Hesabınızdada Okulda Kullanmak İçin Uygulama Yükleyin

Yani Avantajları : Bilgisayara Bağlanıcak , Güvenlik Açılacak , MDM ( Yani Ebanın Kurduğu Sistem ) Sonlandırabileceksiniz

kardeş şunu açıklayıcı bi şekilde pm atarsan cok minnettar olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurturkcan99

quote:

Orijinalden alıntı: 37memo

quote:

Nasıl attınız rootu?
    Ben usb debugging i açtığım halde usb debugging hatası veriyor?

Buraya bir link atmistim orda baya bir detaylı anlatıyor zaten bide rootu mobogenie ile mi yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: çöpçügeldi

quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Size Bir Öneri Kullanıcılardan Yeni Hesap Açın Sonra O Yeni Açtığınız Hesap Bilgisayara Görünecektir Ve Güvenlik Açılacaktır Dolayısıyla Bu Yeni Hesabınıdza Oyun Oynayın Diğer Hesabınızdada Okulda Kullanmak İçin Uygulama Yükleyin

Yani Avantajları : Bilgisayara Bağlanıcak , Güvenlik Açılacak , MDM ( Yani Ebanın Kurduğu Sistem ) Sonlandırabileceksiniz

kardeş şunu açıklayıcı bi şekilde pm atarsan cok minnettar olurum

Bir Anlamı Kalmadı Yukarıda Verilen Mesajda RooT aTIP engelleri kaldırma var onu deneyin sonrada unroot yapın
  • Bugün tablet verdiler google play resim göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan1 -- 8 Nisan 2014; 20:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1

Bugün tablet verdiler google play resim göstermiyor

Ben direk rootlamını öneririm.
    Dnset bu sorunu çözüyor.
  • tableti fabrika ayarlarına döndürüdüm aldıgımda verilen şifreyi hatırlamıyorum ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

tableti fabrika ayarlarına döndürüdüm aldıgımda verilen şifreyi hatırlamıyorum ne yapıcam?

Müdür veya Müdür Yardımcısının Yanına Git Verirler
  • Yahu garanti falanca gidiyormuş hoca dedi kurcalicam root atani gebertirim yapmayin falan dedi :D eski haline nasil gelir
    ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan1 -- 9 Nisan 2014; 17:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1

Yahu garanti falanca gidiyormuş hoca dedi kurcalicam root atani gebertirim yapmayin falan dedi :D eski haline nasil gelir
    ???????

fabrika ayarlarını denediniz mi zaten bizim bu yöntemle rootluyoruz sonra unrootluyoruz.Yani tablet garanti dışına çıkmıyor.Hocaya aynen ilet.
  • DELCULLU D kullanıcısına yanıt
    aynen... forumda arkadaşlar daha acık sekılde de yazmıslar apkların yedeğini alanlar da var sanırım benim arkadaş ustte yazılan yontemle rootlamıs ben su sıralar tablette takılmıyorum yeni bir samsung ultrabook aldım sonucta okul ıslemlerım ıcın tablet yetersız o yuzden de tabledi rootlamadım henuz ama rootlanmısını gordum :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.